Ledger Nano S Review: Ting å vite før du bestiller

reskontro nano s

Ledger Wallet enheter er hardware lommebøker som kan brukes til å sikre kryptovalutaen din. De fleste av oss er vokst i en tid der lommeboken betyr en liten sammenleggbar sak, som brukes til å holde kontanter og små plastkort som debet, kredittkort osv., Men siden innføringen av kryptovaluta i 2009 og dens enorme vekst, er det en etterspørsel etter noen mekanismer for å sikre disse digitale pengene. Ledger Wallet S er oppfunnet for å imøtekomme denne etterspørselen.

Så spørsmålet som dukker opp er:

Hva er Ledger Wallet S og hvorfor trenger vi det?

Ledger Nano S er en av de mest populære maskinvarelommebøkene for kryptolagring. Lommeboken ble designet for å lagre en rekke kryptovalutaer og ha de høyeste sikkerhetsfunksjonene. Ledger får stor skryt av investorer som ønsker å holde sine digitale eiendeler sikkert, og blir kjøpt av entusiaster fra over 160 land.

kjøp reskontro nano s

Selskapet bak hovedbok

Ledger, selskapet som opprettet denne lommeboken, har mange års erfaring med å utvikle sikkerhetsløsninger for blockchain-apper og kryptoer. Selskapet ble etablert i 2014 og har kontorer både i San Francisco og Paris, og har et team på 130 utviklere.

Ledger er spesialisert i å skape forskjellige tjenester og produkter, sikkerheten til kryptovalutaaktiver for både bedrifts- og individuell bruk. Selskapet har samlet inn over 85 millioner dollar i fire investeringsrunder.

Brukergrensesnitt

Brukergrensesnittet for Ledger Nano S er enkelt å bruke og navigere og har en veldig grei prosess. Vi finner oppsettprosess senere nedenfor.

Etter oppsettet vil du bli bedt om å velge en nål, hvoretter et 24-ordsfrø genereres. Hele den opprinnelige konfigurasjonen skal gjøres på under 5 minutter.

Etter dette må du bla gjennom de mange tilgjengelige appene og installere de du trenger for dine digitale valutaer. Disse appene vil være ansvarlige for å hjelpe deg med å sende eller motta myntene dine. Appene er pent designet slik at du enkelt kan se hvordan du sender og mottar transaksjoner, lager nye kontoer, endrer skjerminnstillingene og andre funksjoner.

EN Ledger Live desktop-programvare er også tilgjengelig, som kan brukes til å generere Bitcoin-adresser for fondstransaksjoner, se kontodetaljer og valutakursen.

Ledger Nano S lommebok har innebygd kompatibilitet med eksisterende lommebøker, så du har ikke satt opp alle lommebøkene for myntene dine. Bitgo, MyEtherWallet, Copay, MyCelium, Electrum, er noen av de elektroniske lommebøkene som støttes av Ledger.


Støttede mynter og tokens

Ledger Nano S er flott for handelsmenn som ønsker en diversifisert portefølje, siden den støtter over 1000 typer digitale eiendeler. Listen inneholder alle de populære myntene og mange eksotiske altcoins:

Bitcoin Litecoin Zcash Tether
Ethereum Bindestrek Dogecoin Fantastisk
Bitcoin kontanter Monero IOTA Ethereum Classic
Ripple EOS Cardano ERC20-baserte tokens
Litecoin NEO TRON

Sette opp og bruke Ledger Nano S

For å starte oppsettet, må du koble enheten via en USB-kabel til datamaskinen. Ledger åpner og henviser deg til følgende URL: https://www.ledgerwallet.com/start/ledger-nano-s

Først må du konfigurere en PIN-kode for enheten. Ved å trykke på de to knappene på siden, kan du navigere innstillingen opp og ned, og når du trykker begge på en gang bekrefter du valget.

PIN-koden må være minst fire sifre. Etter dette vil det genereres en frase på 24 ord. Når du har skrevet ned hvert ord, vil lommeboken be deg sjekke fire av dem ved å bekrefte ordene det viser.

Etter dette vises meldingen “Enheten din er nå klar”.

Appinstallasjon

For de som ønsker å bruke Chrome-nettleseren, er det flere apper som kan installeres på enheten for å administrere kryptoene dine. Ledger har sine egne Chrome-apper for Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Du må imidlertid installere “Ledger Manager” -appen først, og husk at Ledger Nano S samtidig kan støtte fem forskjellige apper. Klikk på den grønne nedlastingsknappen ved siden av valutaen for å velge appene du vil installere fra lederen.

Etter at du har lastet ned og installert Bitcoin-appen, kjører du den og skriver inn den nødvendige PIN-koden, hvoretter du kan velge å opprette en Bitcoin-adresse hvis du ikke allerede har en. Du kan velge en Legacy- eller Segwit-adresse.

Slå av Ledger Nano S

Ettersom Ledger Nano S ikke får strøm fra et batteri, blir den automatisk slått av når du kobler den fra datamaskinen eller lommeboken.

Ledger Nano S Security

De mest anerkjente og viktige aspektene ved Ledger er sikkerhetsfunksjonene.

Fysiske knapper

Du kan få tilgang til enheten ved å trykke på to fysiske knapper, noe som kreves når du bekrefter en betaling. Dette betyr at transaksjoner ikke kan bekreftes av hackere.

PIN-kode

Ledger Nano S lommebok er sikret med en PIN-kode valgt av brukeren ved oppsett. PIN-koden sørger for at hvis du mister enheten din, kan ingen få tilgang til kryptomidlene dine. Hvis noen får tak i lommeboken din og prøver å få tilgang til den, vil enheten slette seg selv etter tre feilforsøk.

Anti-tukling Seal

Boksen leveres med sabotasjebånd rundt emballasjen. Hvis dette båndet ser ut til å være endret på noen måte, er det sannsynlig at noen tuklet med enheten din før den kom til deg.

Frakoblet lagring

Kryptoer som er lagret i online lommebøker, kan enkelt bli målrettet av hackere. Imidlertid lagrer hardware-lommebøker digitale mynter offline, noe som betyr at de ikke har noen forbindelse til internett overhodet, noe som forhindrer hackere eller skadelig programvare i å komme til dem.

24-ords passordfrase

En setning på 24 ord genereres, og denne skal brukes i tilfelle du vil sikkerhetskopiere lommeboken din hvis du mistet den eller skadet den.

Secure Element Chip

Lommeboken har en integrert “smartcard-brikke”, som har et sikkert element. Disse svært sikre brikkene går gjennom avanserte evaluerings- og sertifiseringsprosesser laget av tredjeparter.

Denne typen tiltak er nesten umulig å bryte, og kan være vert for applikasjoner eller lagre data sikkert. Disse sjetongene krever enormt mye tid og krefter hvis de skal hackes.

kjøp reskontro nano s

Hvor kan jeg kjøpe Ledger Nano S

Ledger Nano S kan kjøpes fra offisielle Ledger-nettsted eller fra autoriserte tredjeparter som selger produktet (Amazon).

Ledger Nano S kostpris

For øyeblikket selges lommeboken til en pris på rundt $ 60 US, avhengig av forhandler.

Brukeroppfatning

De fleste kundeanmeldelser viser at Ledger Nano S har oppfylt alle forventningene. Brukere har rapportert om en jevn brukeropplevelse og har ingen klager på det.

Fordeler og ulemper

Ledger Nano S benytter en rekke sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til kryptofond. Den største fordelen med å bruke Ledger-lommebok er at hvis du mister enheten, kan du gjenopprette saldoen på en annen reskontorlommebok. Alt du trenger er den 24-ords gjenopprettingsfrasen som du aldri skal avsløre for noen annen person.

En annen stor fordel med å bruke Ledger-lommeboken er at din private nøkkel aldri vil forlate enheten. Det holder seg alltid inne i enheten enten du bruker Ledger Nano S eller andre typer – for eksempel Ledger Blue.

Det er flott at lommeboken har kompatibilitet med et mangfold av lommebøker og apper som kan kjøres samtidig på enheten.

En stor ulempe vil være at den kommer med en høyere prislapp, og at den mangler muligheten til å legge til tilpassede passordfraser. Det kan også hende at lommeboken ikke passer for de som aktivt bruker og eier flere krypteringslommebøker, ettersom enheten har liten lagringsplass.

Siden du må laste ned en bestemt app for hver krypto, har du ikke nok plass til å installere dem alle, så du må avinstallere apper når du vil bruke en ny.

Siste tanker

Det kan ikke benektes at Ledger Nano S er en topp lommebok for kryptomaskinvare. Hvis du ønsker å holde kryptoer i det lange løp, er dette lommeboken for deg.

Bildekilde: tokenclub.co

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector