LocalBitcoins gjennomgang | Avgifter, sikkerhet, fordeler og ulemper

LocalBitcoins gjennomgang

LocalBitcoins er en kjent peer-to-peer-markedsplass for Bitcoin-handel. I dag vil vi se gjennom funksjonene som børsen tilbyr, og om det passer for dine handelsbehov.

LocalBitcoins gjennomgang: Exchange oversikt

localbitcoins

LocalBitcoins ble etablert i 2012 av Jeremiah Kangas, i Helsinki, Finland, med den nåværende konsernsjefen Nikolaus Kangas. Plattformen har raskt fått popularitet, og tjenesten er tilgjengelig i over 240 land.

Nylig lanserte selskapet et søsterside kalt LocalEthereum, som støtter Ethereum P2P-børser. Det som er interessant med dette selskapet er det faktum at det ikke har fått økonomisk støtte fra risikokapitalister.

Plattformen legger til rette for personlige møter eller direkte forhandlinger for kjøpere og selgere, som er i stand til å bruke over 40 betalingsmåter. Dette aspektet vil bli diskutert senere i vår LocalBitcoins gjennomgang.

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Som navnet antyder, støtter LocalBitcoins bare handel og utveksling av Bitcoins.

Nettstedet lar handelsmenn bruke et bredt utvalg av fiat-valutaer, inkludert BTC / USD, BTC / EUR, BTC / GBP, BTC / AUD, BTC / CAD, BTC / CNY, BTC / INR og 120 andre valutaer.

Plattformen er tilgjengelig i 248 land og 7789 byer over hele verden. Landene som ikke er tilgjengelige på grunn av regulatoriske problemer og internasjonale økonomiske restriksjoner inkluderer USA, Kina, Indonesia, Syria, Iran og Nord-Korea.

Kompatibiliteter for LocalBitcoins gjennomgang

LocalBitcoins-grensesnittet kan brukes i alle større nettlesere, samt operativsystemer for PC og nettbrett, som Windows og Mac. Mobilappen deres er bare tilgjengelig for Android-brukere.

Brukergrensesnitt og erfaring

Børsens grensesnitt har et rent design med all informasjon som vises godt, noe som gjør det enkelt for alle å bruke og finne det de trenger uten å måtte navigere til andre deler av nettstedet.

Local Trader-mobilappen for LocalBitcoins er en programvare med åpen kildekode for Android-enheter. Appen har blitt rapportert å ha mange feil og påloggingsproblemer.

LocalBitcoins brukergrensesnitt

Hvordan få en LocalBitcoins-konto

Registreringsprosess

 1. Gå til LocalBitcoins nettsted og klikk på “Registrer deg”;
 2. Fyll ut skjemaet med brukernavnet, e-postadressen, passordet og pass captcha;
 3. Last opp et identitetsdokument, for eksempel et pass eller et nasjonalt ID-kort;
 4. Det anbefales å fullføre profilen din når du har åpnet kontoen. De fleste handelsmenn vil nekte å handle med deg hvis du har en ufullstendig profil.

Hvordan bruke LocalBitcoins Exchange

Kjøpe og selge Bitcoin

 1. Gå til “Quick Buy” eller “Quick Sell” -fanen for å se tilbudene;
 2. For å kjøpe / selge BTC, gå til “Quick Buy” / “Quick Sell” og velg ditt land fra rullegardinmenyen.
 3. Velg den foretrukne betalingsmåten under rullegardinmenyen “Alle tilbud på nettet” (betalingsmåter vil bli diskutert senere i vår LocalBitcoins gjennomgang);
 4. Du vil bli vist en liste over tradere som samsvarer med filtervalget ditt;
 5. Velg et tilbud fra listen;
 6. Ved siden av hvert tilbud er det en “Kjøp” eller “Selg” -knapp. Klikk på knappen for å komme til brukerinformasjonssiden. Her kan du se på omdømmet til selgeren / kjøperen til den enkelte, og se hvor mange handler han har avsluttet og respektert, hans samlede tilbakemeldingspoeng og status for profilbekreftelse;
 7. Fortsett med transaksjonen en gang, du og selgeren / kjøperen har avtalt alle vilkårene for transaksjonen. Du er i stand til å snakke direkte med den næringsdrivende for å forhandle om vilkår, for eksempel valutakurs, tid og sted for møte (hvis personlig) osv.
 8. Legg igjen en tilbakemelding når du har avsluttet transaksjonen.

Hvis du vil lage et eget handelstilbud, kan du gå til delen “Legg inn en handel”.

LocalBitcoins utvekslingsgebyrer

LocalBitcoins tar et fast gebyr på 1% for selgere, uten gebyrer for kjøpere. Forhandlerfaktureringstjenestene som tilbys av plattformen medfører et gebyr på 0,5% som vil bli tatt fra hver faktura.

Hvis en ekstern transaksjon brukes til å betale fakturaen, må du betale innskuddsavgiften for Bitcoin-nettverket som blir trukket fra fakturabeløpet..

Det er ingen gebyrer for kontotilmelding, kjøp og salg av Bitcoins og LocalBitcoins lommeboktransaksjoner.

Du må betale det transaksjonsgebyret som påløper av Bitcoin-nettverket på det tidspunktet.

Localbitcoins betalingsmetoder Anmeldelse

Brukere har tilgang til den bredeste betalingsmetodelisten som noen gang er tilbudt av en sentral. Noen av de inkluderte metodene er:

 • Bankoverføring (ACH / SEPA);
 • Penger;
 • Kredittkort;
 • Kryptovaluta;
 • Amazon gavekort;
 • Google Wallet;
 • PayPal;
 • Square kontanter;
 • Venmo;
 • Western Union;
 • Xoom.

Transaksjonstider

Behandlingstider for innskudd for fiat-betalinger avhenger av valgt betalingsmåte. Bitcoin frigjøres fra sperret når selgeren bekrefter at han har mottatt betalingen. Dette kan være problematisk, ettersom du stoler på når selgeren velger å bekrefte betalingen.

Overføringsgrenser

LocalBitcoins-brukere har ingen grenser for kontoene sine. Medlemmer kan sette sine egne salgs- eller kjøpsgrenser og priser.

Sikkerhetsegenskaper

I denne Localbitcoins-gjennomgangen kan du oppdage at utvekslingsplattformen inkluderer sikkerhetsfunksjoner, for eksempel tofaktorautentisering, HTTPS-webkryptering, SMS- og e-postvarsler, Login Guard, PGP-kryptering for e-postkommunikasjon og sperretjeneste.

Escrow holder pengene som kjøperen sender, og midlene frigjøres når selgeren bekrefter at handelen var vellykket.

Handelsplattformen ble hacket i 2015 via sin LiveChat-konto, og mistet omtrent 17 BTC fra kundeporteføljer. Et år tidligere brøt en hacker inn på serverne sine, men LocalBitcoins hevdet at ingen kundedata ble stjålet. I januar i år led børsen et sikkerhetsbrudd som varte i rundt 5 timer, med hackerne som brøt seg inn på seks brukerkontoer og stjal mer enn BTC 7.9.

Selv om LocalBitcoins, i motsetning til andre børser, ikke trenger å holde kryptovaluta på plattformen for kjøpere, må selgere bruke sitt interne lommeboksystem for plattformens sperretjenester.

LocalBitcoins Kundeservice Anmeldelse

LocalBitcoins supportteam kan nås døgnet rundt via et billettsystem for e-post, men det har blitt vurdert å ikke være responsivt, og brukere klager over at de ikke fikk noe svar på e-postene sine.

I en utvekslingsanmeldelse er støtte et veldig viktig aspekt, ettersom mange plattformer har problemer på dette området.

LocalBitcoins Exchange Review omdømme

Mange kunder har rapportert å komme i kontakt med falske brukere eller bli lurt på plattformen.

Det er mange online vurderinger som beskriver hvordan brukere ble lurt, noe som har påvirket omdømmets omdømme over tid. Det er faktisk ikke LocalBitcoins skyld hvis svindlere bruker plattformen til å rive av folk. Problemet er at peer-to-peer-handel medfører mye risiko, og handelsmenn bør ta alle sikkerhetsforholdsregler.

Plattformen har også en seksjon der brukere kan legge ut svindel og svindelvarsler, for å varsle andre handelsmenn om deres erfaring og for å unngå å handle med disse brukerne.

LocalBitcoins.com møtte et enormt tilbakeslag fra samfunnet da det begynte å håndheve strengere Know-Your-Customer (KYC) -protokoller tidlig på 2018. Et av salgsargumentene var brukeranonymitet, da du bare trenger en e-post for å registrere deg, mange brukere var opprørt over at P2P-plattformen innførte disse reglene.

Avsnitt 2.4 sier at “verifisering av konto med ID for øyeblikket er obligatorisk for alle annonsører og brukere hvis handelsvolum overstiger [en] viss grense.” Selskapet begrunner at tiltaket ble gjort for å beskytte brukere mot svindel, hvitvasking av penger, kriminelle aktiviteter og andre ulovlige aktiviteter.

LocalBitcoins gjennomgang: dom

LocalBitcoins er en utvekslingsplattform som letter peer-to-peer Bitcoin-handel. Gebyrstrukturen er fordelaktig for kjøpere, men ulempen er at det er mange falske handelsmenn som misbruker plattformen og ønsker å svindle folk med pengene sine.

LocalBitcoins Exchange: Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Bredt utvalg av betalingsalternativer;
 • Bred geografisk dekning;
 • Kjøps- / salgsvolum har ingen grenser;
 • Enkel gebyrstruktur;
 • Ingen avgifter for kjøpere.

Ulemper:

 • KYC-krav kompromitterer anonymitet;
 • Svindelhandlere er vanlige;
 • Du er avhengig av selger for å bekrefte betalingen;
 • Kan få priser høyere enn markedsverdien av Bitcoin.

Funksjoner bilde: wethecryptos.net

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me