Margex Exchange Review: Er det en sikker utveksling?

Margex

Margex er en neste generasjons Bitcoin-basert derivathandelsplattform, hvor du kan handle med opptil 100 ganger innflytelse på alle tilgjengelige par som Bitcoin, Ethereum, Yearn.finance og mer mot USD. Margex introduserer en spesialbygd børs laget fra grunnen av for å gi den ultimate handelsopplevelsen. Ledsaget av et brukervennlig grensesnitt, lykkes plattformen å tilby en lynrask handelsmotor, enorm likviditet og et manipuleringssikkert system.

Sammenlignet med alle de andre handelsplattformene for derivater og problemene de lider av, for eksempel fryser og markedsmanipulatorer, er det helt klart et behov for en handelsplattform av høyere kvalitet for å dukke opp i markedet. Margex ser ut til å ha potensial til å være en av dem, siden det tilbyr en tilpasset handelsmotor som kan behandle opptil 100 000 transaksjoner per sekund..

Hva tilbyr Margex?

  • Rask ordreutførelse
  • Ingen overbelastning
  • Konkurransegebyr
  • Justerbar innflytelse opptil 100 ganger
  • Brukervennlig grensesnitt
  • Alt i ett handelsmiljø
  • Segregert likviditet fra 12 leverandører
  • Prismanipulasjonsbeskyttelse som beskytter brukere mot urettferdig avvikling
  • Ingen KYC

Registrering

Margex

Registreringen på Margex tar ikke mer enn et minutt. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn e-postadressen din, bekrefte at du ikke er bosatt i visse land og klikke på Registrer. Etter det kan du sette inn og begynne å handle med en gang.

Innskudd og uttak

innskudd

De tilgjengelige innskuddsmetodene på Margex for øyeblikket er Bitcoin eller kreditt- og debetkort og andre kryptovalutaer levert av Changelly. Uttak behandles i Bitcoin, manuelt, av et statskasse-team delt på adskillelse av plikter og kuldepunger med flere signaturer for å eliminere risikoen for hackere og utnyttere.

Handel på Margex

handel

Handler videre Margex er designet for å være enkelt, da plattformen tilbyr en av de reneste standardoppsettene i bransjen for handel med gearing.

Venstre side er reservert for ordrefanen der du justerer detaljene for posisjonen din, for eksempel – antall, grensepris og innflytelse. I handelsdelen kan du se detaljer som avtale-ID, dato, type, eiendel, mengde, margin, stopptap, fortjeneste og mer.

Diagrammet ligger i midten drevet av TradingView med en komplett pakke med handelsindikatorer. Ordrebok og siste handler er til høyre der du kan sjekke dybden i et marked.

Sette opp Stop Loss and Take Profit

profitt

Å sette stopptap og ta fortjeneste er ganske enkelt, klikk på tallene som er satt for stopptap og ta fortjeneste, og et vindu vil dukke opp der du trenger å legge inn ønsket prisnivå. Selv om det kan være forvirrende første gang det ikke er noen klare indikatorer på at dette er en knapp.

Lukke en stilling eller en ordre

Stenging av posisjoner gjøres ved å klikke på Lukk-knappen på venstre side. Du kan enten “Lukke markedet” eller “Lukk grense”.

Sikkerhet

Klientkontoer på Margex er beskyttet av 2FA-autentisering, e-postbekreftelser, SSL-kryptering, e-postvarsling og varsler. Margex lagrer 100% av brukerfondene i Cold Storage for å maksimere sikkerhetsnivået for midlene. Dette systemet er ledsaget av sanntidsovervåking for hver aktivebevegelse som gjøres på plattformen.

Handelsinfrastruktur

Margex har en elastisk serverinfrastruktur som gir muligheten til å skalere etter behov med handelsmotoren som kan håndtere opptil 100 000 trx / s. Dette forsikrer at plattformen vil fortsette å ha øyeblikkelig ordreutførelse selv i øyeblikk med veldig høy handelsaktivitet og volatilitet.

Prismanipulering og forebygging av svindel

Margex har integrert et spesialbygd AI-basert sanntidssystem som overvåker mistenkelige handelsaktiviteter og konsistensen av prisstrømmen. Det er også et likviditetssammenslåingssystem som henter likviditet fra flere likviditetsleverandører, takket være at Margex har som mål å sikre de beste inngangs- og utgangspriser for brukerne..

På toppen av alt bruker Margex et beskyttelsessystem for prispressing for å utføre ordrer til forventet prisnivå.

Brukerstøtte

Plattformen har 24/7 live support, som vil svare på spørsmål innen få minutter.

Avgifter

Handelsgebyrene på Margex er på det lavere spekteret sammenlignet med de fleste handelsplattformene. Takgebyret er 0,060% og produsentgebyret er 0,019%. Det er et finansieringsgebyr som er normen for alle gearingshandelsplattformene.

avgifter

Konklusjon

Margex er en av de enkleste å bruke handelsplattformer av mange i kryptoindustrien. Dette er plattformen der du bokstavelig talt kan registrere deg og begynne å handle om noen minutter uten å kaste bort tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me