MinerGate Review: Introduksjon til Crypto Mining Pool

MinerGate gruvedrift gjennomgang

Om MinerGate

MinerGate ble grunnlagt i 2014 av en dedikert gruppe kryptoentusiaster, og det var det første offentlige gruvebassenget som var basert på CryptoNote protokoll. Det tilbyr en rekke gruvetjenester som brukere kan gruve en rekke mynter med.

Land tilgjengelig

MinerGates tjenester kan nås og brukes fra hele verden. Plattformen har for tiden over 3700000 registrerte brukere, med et flertall av brukere fra USA, Vietnam, Brasil og Russland.

Støttede kryptovalutaer

Nedenfor er en liste over tilgjengelige kryptovalutaer sammen med deres hashrate.

 • Zcash- 18,1 kH / s
 • Bitcoin Gold – 2,0 kH / s
 • Ethereum-18.3 GH / s
 • Ethereum Classic – 3,6 GH / s
 • Litecoin- 4,2 GH / s
 • Bytecoin-1,7 MH / s
 • Monero- 3,8 MH / s
 • Monero-Classic- 2,3 MH / s

Typer grensesnitt

MinerGate gjør det mulig for brukere å gruve enten ved å laste ned en GUI eller en mindre konsoll. Begge er kompatible med windows (32 og 64 bit), Mac og Ubuntu.

Hvordan fungerer MinerGate?

Plattformen er basert på et nettverk av datamaskiner som samler ressursene som kan brukes av gruvearbeidere. MinerGate tilbyr følgende gruvefunksjoner:

xFast Crypto Miner

MinerGate xFast Miner er en brukervennlig, men likevel høyytelses gruveprogramvare. Basert på den nye kodearkitekturen, viser appen imponerende hashing-utgang, noe som gjør gruvedrift enda mer effektiv. Det er to xFast Miner-versjoner: GUI-miner og console miner.

Fusjonert gruvedrift

MinerGate gjør det mulig for en bruker å bryte to kryptovalutaer samtidig uten å gå på bekostning av fortjenesteprisen. Denne prosessen er kjent som sammenslått gruvedrift. På MinerGate er sammenslått gruvedrift tilgjengelig for Bytecoin (BCN) og Monero-Classic (XMC).


Smart gruvedrift

Smart mining-funksjonen identifiserer og bryter mynten som anses å være den mest lønnsomme på den tiden. De fleste gruvearbeidere mangler et system som kan brukes til å bestemme de mest lukrative myntene.

Men smart mining benytter en algoritme for å velge mynten som skal utvinnes. Men dette betyr ikke at brukerne ikke har lov til å velge mynten de vil gruve. Det er muligheten til å slå av smart mining-funksjonaliteten og velge mynten manuelt.

Web Mining

Brukere er ikke pålagt å laste ned GUI-brukergrensesnittet, ettersom de kan utvinne fra en webkonsoll.

Utbetalingssystemer

Betal per aksje (PPS)

En standard utbetalingsrate blir gitt til gruvearbeideren for hver fullførte aksje. Denne metoden fjerner flaks fra inntekten, men ulempen er at den totale inntekten kan reduseres med 5% per aksje.

PPS er en betalingsmåte som belønner deg et antall mynter per aksje for gruvedriften du har gjort. PPS er mer for de som vil at statistikk skal basere beregningene sine på at de senere kan bruke til å øke gruvekraften. PPS er ikke ideelt for en enkel på grunn av redusert lønnsomhet for gruvedrift.

Betal per siste N-aksjer (PPLNS)

PPLNS anbefales da det har en høyere utbetaling. PPLNS vil gi store svingninger i en 24-timers utbetaling, noe som gjør den ideell for folk som ønsker å bryte så fort de kan.

PPLNS bestemmer hvor mange mynter du får fullførte aksjer. I motsetning til PPS inkluderer denne utbetalingsmetoden en “flaks” -faktor. PPLNS har et større utvalg for utbetalingen per aksje, 30% mer eller mindre på utbetalingene, noe som gjør det mer lønnsomt på sikt.

PPLNS-FORMELEN: [(BLOCK VALUE + TRANSMISSION FEY) / 10) – POOL FEE (1%)]

Gruvedrift Kalkulator

I tillegg til de ovennevnte gruveverktøyene er det også en kalkulator som lar brukerne verifisere hvor levedyktig en bestemt mynt er. Kalkulatoren tar hensyn til ulike faktorer i gruveprosessen, for eksempel dårlige aksjer, bassenggebyr, transaksjonsbeløp, nettverksproblemer og andre for å gi en nøyaktig estimering av resultatene..

MinerGate-avgifter

Plattformbrukere kan bruke gruvetjenestene ved å betale et abonnementsgebyr som belastes i henhold til GH / S. Plattformen beregner gruvedriften ved å bruke en lineær funksjon som brukes på den ervervede hashkraften.

For altcoins kreves det en gruveavgift på 1% for betaling per siste N-andel (PPLNS) og 1,5% for betaling per aksje (PPS) for gruvearbeidere.

MinerGate sikkerhetsfunksjoner

Plattformen implementerer flere sikkerhetsfunksjoner:

 • To-faktor autentisering for brukere å bekrefte hver transaksjon som skjer på deres konto.
 • Nettstedet er SSL-sertifisert for å kryptere all kommunikasjon som foregår på plattformen.
 • Plattformen hevder at den utfører konstante oppdateringer for å innlemme den nyeste tekniske utviklingen, samt å fjerne eller fikse eventuelle feil.

Konklusjon

Minergate er et gruvebasseng som tilbyr gruvetjenester for 8 forskjellige altcoins. Plattformen anses å være pålitelig og praktisk service av de fleste brukere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector