NiceHash Review: Introduksjon til Cloud Mining Platform

NiceHash anmeldelse

I vår NiceHash-gjennomgang vil du vite hvordan det fungerer og finne ut hvilke skygruvedriftstjenester det tilbyr.

Hva er NiceHash?

NiceHash er en online markedsplass for kjøp og salg av datamaskinens hashkraft samt et gruvedrift.

NiceHash har drevet som en leverandør av gruvedriftstjenester siden april 2014. I følge statistikken har den over 99 000 daglige aktive gruvearbeidere, mer enn 4 311 000 ordrer servert, og over 197 000 BTC utbetalt.

NiceHash har servere i Amsterdam, Chennai, Hong Kong, San Jose, Sao Paulo, Tokyo og andre steder i Europa og USA. Plattformen bruker CloudFlare for å sikre beskyttelsen av nettstedet deres og BitGo Bitcoin lommebok for å sikre og sikre BTC-innskudd.

Hvordan fungerer NiceHash

NiceHash gjør det mulig for eiere av datakraft å enten selge den eller kjøpe den til gruvedrift. Kjøpere kan legge inn en ordre for hashkraft rett etter at de registrerte seg for en konto, og selgere har muligheten til å være anonyme ved ikke å registrere seg i det hele tatt.

NiceHash Mining Algorithms

Plattformen støtter en liste med 34 forskjellige algoritmer, inkludert SHA-256, Blake, Equihash, Scrypt, X11, X13, X15 og mange andre. Du er i stand til å utvinne algoritmen som er mest lønnsom på den tiden. Husk også at alle utbetalinger skjer i Bitcoin. For å finne ut hvilken mynt som gir mer fortjeneste, kan du prøve å bruke Whattomine.com.

Gruvedrift

Du er i stand til å bli med i et gruvebasseng for å utvinne en bestemt mynt. For å komme i gang, må du sette inn BTC (minimum 0,01 BTC) og deretter gå videre til NiceHash-markedet og legge inn bestillingen. Uansett hvilken kryptovaluta du velger, vises alle prisene i Bitcoin.

Selger hasjkraft

Med NiceHash kan du selge datakraft uavhengig av riggen du eier. Datakraft kan selges fra en GPU / CPU, og ASIC rigg eller en hel rigg gård. Du kan også velge algoritmen og plasseringen til serverne for gruvedriften din.


Det anbefales å bruke serverne som er nærmest deg for økt ytelse.

NiceHash Profit Calculator

Plattformen har en Mining Profitability Calculator som estimerer hvilket fortjeneste du kan gjøre med din type maskinvare, strømkostnadene og andre forhold i en bestemt periode.

NiceHash planer & Priser

Ingen faste planer er tilgjengelige på NiceHash. Her kan du velge å sette en kontrakt med hashkraften enten basert på GH / s eller prisen i BTC. Prisen på skyhash-kontrakten beregnes avhengig av kjøpt hashrate.

Prisene varierer avhengig av prisene på myntmarkedet og den totale hashkraften som brukes ved en bestemt algoritme. Prislisten oppdateres hvert 10. sekund ved å bruke informasjon samlet fra børser eller andre nettsteder.

Kjøpere kan kjøpe hash-priser på to måter: Standard budgivning og fast.

Skydrift på NiceHash har følgende priser:

  • fastpris: 0,0305 BTC per GH / s per dag
  • standard budkontrakt: fra 0,0264 BTC per GH / s per dag

Alle NiceHash-betalinger må gjøres i Bitcoins.

NiceHash-avgifter og priser

Kjøper hasjkraft

  • Ikke-refunderbart gebyr for ny ordre: 0,0001 BTC
  • Bestillinger for kjøp av hasjkraft: 3% (ubrukte beløp på kansellerte ordrer gjelder ikke for noe gebyr)

Selger hasjkraft

  • Utbetalinger for saldoer til ekstern lommebok < 0,1: 5%
  • Utbetalinger for saldoer til ekstern lommebok ≥ 0,1 BTC: 3%
  • Utbetalinger for saldoer til NiceHash lommebok ≥ 0,001 BTC: 2%

Uttak og innskudd

Tilbaketrekking til ekstern BTC-lommebok i beløp mellom 0,002 og 0,05 BTC medfører et gebyr på 0,0001 BTC. Uttak som er over 0,05 BTC pålegger et gebyr på 0,2%. Uttak over 0,001 BTC til Coinbase lommebøker er gratis.

Innskudd av BTC-beløp over 0,01 til en NiceHash-lommebok medfører ingen gebyrer.

Den fulle NiceHash-avgiftsmodellen er tilgjengelig på siden deres.

NiceHash utbetalinger   

NiceHash benytter seg av en Pay Per Share (PPS) utbetalingsmodell for å belønne selgere, noe som betyr at utbetalinger skjer automatisk hver dag så lenge følgende minimum er oppfylt:

  • Daglige utbetalinger for ubetalte saldoer i NiceHash lommebøker: 0,001 BTC minimum
  • Daglige utbetalinger for ubetalte saldoer i eksterne lommebøker: 0,1 BTC minimum
  • Ukentlige utbetalinger for ubetalte saldoer i eksterne lommebøker: 0,001 BTC minimum

Sammendrag

Med dette avslutter vi vår NiceHash-gjennomgang, du må definitivt vite at det er en av de største gruvedriftmarkedene for kryptoer på markedet. Brukere kan enkelt konfigurere programvaren og starte gruvedrift innen 15 minutter. NiceHash er et godt alternativ for de som ønsker å enten selge eller kjøpe høyere hash-priser for å få mer lønnsomme gruvedriftsresultater. Sørg for å bruke lønnsomhetskalkulatoren for å estimere om du vil tjene penger med spesifikasjonene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector