OAX Coin Review | Introduksjon for nybegynnere

OAX-mynt

Kryptoområdet er fullt av prosjekter, og det er ganske vanskelig å finne et solid investeringsalternativ. I dag vil vi gjennomgå OAX-mynten, dens funksjoner og om du skal investere i den eller ikke.

Hva er OAX?

oaks myntOAX (tidligere OpenANX) er en kryptobørs som ble opprettet av OAX Foundation som ble etablert i 2017.

OAX-plattformen, som OAX opererer på, er en desentralisert markedsutveksling, som tar sikte på å kombinere alle de beste funksjonene til de sentraliserte børsene med de fra desentraliserte børser. Siden som førte til OAX-utveksling har for øyeblikket 404-feilen.

OAX-token er den opprinnelige kryptoen til plattformen, som brukes til å aktivere medlemsnivåer. Mynten ble lansert i en ICO, som startet 22. juni 2017 og avsluttet 21. juli 2017.

OAX samlet inn 18 756 937 dollar i token-salget og solgte 30 millioner av de totale 100 millioner OAX-tokens. Først planla selskapet en annen ICO for 2018, men de valgte senere å sende 5 millioner tokens til OAX-myntholdere. Airdrop startet 17. juli 2018 og avsluttet 16. januar 2019.

Teamet bak OAX

OAX-teamet består av 15 teammedlemmer, ledet av fire medstiftere, fire prosjektrådgivere og ledergruppen. Utviklerne av prosjektet er ikke oppført på nettstedet, så det eksakte antallet teammedlemmer er ukjent.

Ken Lo, økonomidirektør i ANX International og medstifter av OAX, er en forretningsmann som har over to tiår med erfaring innen forretningsstrategi, etter å ha jobbet med selskaper som Accenture og Verizon. Han har også jobbet i seks år i blockchain-bransjen.

Hugh Madden er den andre medstifter av prosjektet og anses å være den som etablerte visjonen for OAX. Hans hovedspesialisering er cybersikkerhet, og startet sin egen sikkerhetstjenestevirksomhet i en alder av 16 år. Før han startet ANX International, jobbet han for finansielle serviceselskaper AXA og HSBC.

Den tredje medstifteren av OAX er Dave Chapman, som også er COO i ANX International. Han er ekspert på finansielle tjenester, etter å ha jobbet for Barclays, ABN AMRO og HSBC.

Den siste medstifteren er David Tee, som har over 25 års erfaring innen bedriftsfinansiering, og som er godt kjent med forhold, som fusjoner og oppkjøp, rettet emisjon, omstilling, egenkapital og gjeldsfinansiering.

OAX team

OAX grunnleggere og styremedlemmer. Fra venstre: Ken Lo, Hugh Madden, Dave Chapman, David Tee


OAX Myntprisytelse

OAX-tokens hadde en innledende pris på $ 0,45 da ICO startet og begynte å handle til en litt lavere pris enn det nivået, men innen 19. august vokste mynten med mer enn 50% og nådde $ 1,61..

Prisen fortsatte å vokse, med mynten som økte til $ 2,88 innen 20. august 2017. Men disse gevinstene ble raskt korrigert de følgende dagene, med OAX-mynten som gikk under ICO-prisen for resten av september..

Som resten av kryptomarkedet steg OAX i desember 2017 og januar 2018 og nådde en heltidshøyde på $ 2,92 7. januar 2018. Ved utgangen av januar halverte prisen fra denne verdien, og når februar startet, mynt handlet under $ 1-merket.

OAX fortsatte sin nedadgående bane, med en liten gjenoppretting i april, med OAX-handel under ICO-nivå igjen i juni 2018. Mynten nådde sin laveste nivå 26. september 2019, med en pris på $ 0,053017.

Fra august 2019 til november 2019 kan vi se at OAX-mynten har handlet rundt $ 0,06 – $ -. 07-nivåene, en liten økning siden september, men viser ingen tegn til et betydelig bullish rally.

OAXReviewCover

myntbureau.com

OAX-funksjoner

 1. Smart desentralisering av kontrakter for prisoppdagelse og handelstransaksjoner.
 2. “Asset Gateway” -funksjonen sørger for at plattformen aldri har begge eiendomsnøklene knyttet til noen transaksjon, og holder bare en av de to når som helst. Disse Asset Gateways godtar også fiat-valutaer og utsteder deretter en tilsvarende mengde ERC-20-tokens. Hvis du for eksempel sender USD, vil OAX Exchange utstede OAX / USD-tokens.
 3. Åpen kildekode som fremmer gjennomsiktighet.
 4. Styring etableres av samfunnet gjennom avstemming og involvering i selve prosjektet.
 5. Layer 2 Exchange (L2X) -protokollen har følgende egenskaper:
 • Tillitløs: brukere trenger ikke å stole på børsen for å utføre handler på plattformen. Protokollbrudd kan løses av brukere ved å legge inn tvister på blockchain;
 • Ikke-depot: brukere er den eneste enheten som har kontroll over kontoer og midler. Børsen letter bare handel mellom brukere;
 • Ikke-sikkerhetsstillet: børsen trenger ikke å låse sikkerheter for å sikre at handelen blir utført tilsvarende;
 • Utøver: ytelseskarakteristikkene til utvekslingen tilsvarer de eksisterende sentraliserte utvekslingene;
 • Skalerbar: antall noder kan økes for å forbedre kapasiteten og gjennomstrømningen.

OAX-nivånivåer

OAX-plattformen benytter et nivåert medlemskapssystem som drives av OAX-mynten. Denne strukturen lar brukerne velge om de bare vil ha grunnleggende tilgang til plattformen, stemmerett eller kommersiell anmodning om tjenester.

Hvor mange OAX-tokens som kreves for hvert servicenivå, er ennå ukjent.

For å søke om medlemsnivåer må brukerne sende tokens sammen med medlemsapplikasjonene. Når søknaden har fått godkjenning, vil OAX-myntene bli brent. Dette sikrer at den totale tilførselen av OAX-tokens reduseres i tid, noe som gir token en deflasjonsegenskap.

Nedenfor er de fem medlemsnivåene:

 • Deltakermedlem: det grunnleggende medlemsnivået lar brukerne plassere detaljhandel eller grossisttransaksjoner på OAX-plattformen;
 • Stemmemedlem: dette nivået gjør det mulig for brukere å stemme på alle avgjørelser som gjelder OAX-plattformen;
 • Grunnlegger: i tillegg til stemmerett, kan brukere på dette nivået foreslå diskusjonstemaer;
 • Tredjeparts tjenesteleverandørmedlem: disse medlemmene kan tilby tjenester innen OAX-nettverket, inkludert KYC-validering, smarte kontraktstjenester, juridiske tjenester og andre tjenester;
 • Asset Gateway Member: i tillegg til attributter fra tredjeparts tjenesteleverandører, er disse medlemmene også i stand til å tilby utvekslingstjenester.

Hvor kan jeg kjøpe OAX

kjøp oaxOAX-mynten støttes for øyeblikket på svært få kryptobørser. Den nåværende listen over børser består av Binance, Gate.io, HitBTC og Liquid. Binance har imidlertid totalt 90% av hele OAX-volumet. Paret med høyest handelsvolum er OAX / BTC, med 89,83%.

De høye nivåene som er tilgjengelige på Binance antyder at det er nok likviditet til å utføre store ordrer med begrenset glidning.

Hvor skal du oppbevare OAX

Nå som du har kjøpt OAX-tokens, vil du flytte dem til en ekstern lommebok. Ettersom OAX-mynten er basert på ERC-20-protokollen, betyr det at den har kompatibilitet med enhver lommebok som støtter ERC 20-tokens..

Noen få populære ERC 20 lommebøker er MyEtherWallet, MetaMask, Exodus, Mist, Coinomi, Guarda og Jaxx. OAX-tokens kan også lagres på hardware-lommebøker, for eksempel Ledger Nano X og Trezor T.

Fremtidsplaner for OAX

oax fremtidige planerOAX-teamet har prøvd å holde samfunnet engasjert i utviklingen ved å legge ut jevnlig på deres offisielle blogg “community updates”. Imidlertid siden august, da de ga ut sitt L2X-protokoll, teamet har ikke gjort noen kunngjøringer som kan påvirke prisen på OAX-mynten eller den generelle retningen for prosjektet.

Når det gjelder deres GitLab repositories, ser det ut til at utviklerne ikke har vært veldig aktive, da den eneste tilgjengelige koden er deres to Proof-of-Concept-repositories. Det har vært veldig lite aktivitet på disse to depotene, siden forrige gang en forpliktelse ble inngått for ni måneder siden.

OAX ser også ut til å ha en ganske aktiv tilstedeværelse på sosiale medier. Twitter-kontoen deres har mer enn 12 tusen følgere, og deres Telegram-kanal har over 3500 følgere. Deres Reddit-side har 7,1 000 medlemmer, men med innlegg som blir laget ofte og mottatt svar fra brukere.

Bør du investere i OAX Coin?

Tatt i betraktning at OAX-mynten er rangert 446. når det gjelder markedsverdi, med små sjanser til å få tilbake sine høye verdier, eller til og med halvparten av den prisen, ville det være svært lite sannsynlig at denne mynten ville være en god investering..

Kanskje token vil være til nytte for de som ønsker å få tilgang til høyere nivåer av medlemskap på OAX-utvekslingsplattformen, men det er for øyeblikket ingen utveksling lansert. Du kan faktisk ikke bruke mynten til noe for øyeblikket.

Det faktum at så få børser støtter OAX, indikerer at de ikke stoler på prosjektet eller mener at krypten er relevant nok til å bli inkludert på deres handelslister. OAX-mynten er også fjernet fra flere børser, for eksempel LaToken. Dette er også et dårlig tegn for OAX.

Coinmarketcap har beregnet avkastningen på mynten til -81,91%.

OAX gjennomgang: dom

OAX har ikke klart å få noen vesentlig trekkraft siden kryptomarkedet i 2018. Det rare er at sentralen mynten ble designet for fortsatt ikke har en funksjon.

Mens teamet som startet prosjektet har mye erfaring, har mange andre prosjekter blitt startet av dyktige individer, men har havnet i uklarhet.

Utviklingsmessig, ser ikke situasjonen veldig lovende ut. Prosjektet gjør en innsats for å oppdatere samfunnet, men ingen vesentlige prisøkninger har blitt korrelert med de få kunngjøringene om utvikling..

Fordeler:

 • Desentralisert;
 • Aktivt nettsamfunn;
 • Støttet på et bredt utvalg av lommebøker.

Ulemper:

 • Ingen tegn til prisgjenoppretting;
 • Ingen bytte etter nesten 2 år etter at prosjektet ble lansert;
 • Støttet på få børser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map