OKEx Review: Den mest pålitelige utvekslingen av digitale eiendeler

OKex historie

Kilde: Wikipedia

OKEx er en kryptokursutveksling som tilbyr fiat –to- crypto og crypto – to –crypto tradingopsjoner. Plattformen er en gren av OKCoin.com, en børs basert i Kina av Star Xu. OKCoin stoppet futures trading i 2017, og OKEx overtok å tilby denne tjenesten.

De API for futures trading ble implementert i juni 2017. Forholdet mellom de to speilene til tidligere GDAX (nå Coinbase Pro) og Coinbase, den ene plattformen er rettet mot catering til privatkunder, mens den andre er dedikert til erfarne handelsmenn..

Selskapet ble grunnlagt i 2014 i Kina, men i likhet med Binance flyttet det også virksomheten til øynasjonen Malta.

Handelsplattform

OKEx er blant de få kryptobørser som tilbyr handelsmenn en egen stasjonær plattform. I tillegg til dette tillater OKEx-plattformen støtte for flere skjermer. Dette lar deg duplisere hele oppsettet flere ganger og legge det på en annen skjerm.

Grensesnittet er profesjonelt designet og har en rekke handelsalternativer som vil bli verdsatt av erfarne handelsmenn, men for nybegynnere kan det være ganske overveldende.

OKCoin proprietære system tilbyr kartlegging som er mye bedre enn mange andre løsninger. Ordrebok og bånd er plassert på høyre side av siden.

Kryptohandel

Hovedtjenesten for enhver sentral er deres krypto-til-krypto-alternativer. OKEx tilbyr støtte for en rekke poletter og mynter, i fire viktigste handelsparing – BTC, ETH, BCH og USDT. “Favoritter-Delen lar brukerne holde rede på tokens de er interessert i.

Designet er nok en gang enkelt, men omfattende. En faneboks har muligheten til å kjøpe og selge, sammen med relevante priser og volumdetaljer under den. Et diagram vises på høyre side av hovedhandelsskjermen som viser nylige bud og spør.


Kilde: www.okex.com

Fiat to Token

OKEx tilbyr et relativt sjeldent C2C-handelssystem, som fungerer omtrent som en reseptfri handelstjeneste. Individuelle OKEx-brukere kan utføre tradere blant dem og sette sine egne priser i et trygt og overvåket miljø. Uttak er også tilgjengelig på C2C-markedet, som vises under hovedoverskriftens “Fiat to Token” -beholdning.

Når du får tilgang til Fiat to Token på skjermen vises en liste over støttede valutaer til venstre sammen med et prisdiagram, og alternativet for å kjøpe eller selge til angitte priser er plassert til høyre.

Over prisene er det muligheten å velge mellom Verified Traders eller Individual Traders.

Futures Trading

OKEx krever at alle potensielle futureshandlere leser og samtykker i den proprietære brukeravtalen. Dette er på grunn av den relative kompleksiteten og den høye risikoen for kryptovalutabiproduktmarkedet. Bruk av gearing kan føre til store gevinster og store tap i løpet av en kort periode, og OKEx ønsker å sikre at brukerne forstår hva de vil bli involvert i.

For futures trading støtter OKEx åtte kryptoer: BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, XRP, EOS og BTG.

Avgifter

Avgiftene på OKEx er blant de laveste som finnes på markedet. Et gebyr på 0,03% belastes for å åpne en ny posisjon, og for å avslutte transaksjonen belastes ingenting. Sammenlignet med gjennomsnittet på rundt 0,20-0,25%, som tilbys av de fleste andre børser, er dette en ganske rimelig pris. I stedet inkluderer forexmeglerne, som tilbyr Bitcoin-handel, gebyrene bare i spredningen.

Betalingsmåter

Å være direkte knyttet til OKCoin, lar OKEx sine brukere gjøre en CNY-overføring til førstnevnte og handle på den mer avanserte børsen. Plattformen godtar også kryptovalutaoverføringer i BTC, ETH og LTC.

OKEx sikkerhet

OKEx tilbyr en to-faktor autorisasjonsmekanisme som kan settes opp under kontoregistrering, og OKEx gir detaljerte instruksjoner om hvordan du endrer administratorpassord, men ingen andre detaljer angående den interne sikkerheten er gitt. Tatt i betraktning børsens konstante oppdateringer som spesifiserer hvilke land som for øyeblikket er utestengt fra børsen, er dette ganske overraskende.

I oktober 2017 ble noen OKEx-kontoer hacket. Børsen uttalte at kontoene var kompromittert fordi ofrene ble offer for phishing-forsøk, og det ikke skyldtes en feil i OKExs sikkerhetssystem.

Plattformen siterer feil oppbevarte og angitte passord, personlige datamaskiner infisert med skadelig programvare eller brukere som logger på offentlige datamaskiner, og “… andre plattformer fikk sikkerhetsproblemer og en bruker angav samme personlige passord for OKEx og andre plattformer” som ansvarlig for bruddene.

OKB Token

OKB er det opprinnelige symbolet på børsen, og det fungerer som et insentiv på OKB-plattformen mens selskapet forbedrer blockchain. Tokenet har en samlet forsyning på 1 milliard – 70 prosent av dette beløpet er låst – og selskapet disponerer 50 prosent av serviceavgiftene resulterte i en uke hver fredag ​​til OKB-eiere. Den faktiske fordelte summen er basert på brukerens OKB-volum.

OKB gjør det mulig for OKEx-tradere å ha tilgang til visse privilegier, for eksempel rabatter på serviceavgift, som ligner på hvordan Binance bruker BNB.

“OKB vil fungere som et basistegn for å tillate globale blockchain-lag å delta i byggingen av en global sentral,” uttalte selskapet.

Konklusjon

OKEx-handelsplattformen støtter et bredt spekter av funksjoner og handelssteder, og er rettet mot mer avanserte handelsmenn. Nybegynnere til kryptoverket har vanskeligere for å tilpasse seg plattformen, men de vil mest sannsynlig finne noe nyttig på OKEx.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map