OWNR Wallet Review: En lisensiert og sikker Crypto Wallet med innebygd Exchange

EGEN Lommebok

Det er mange lommebøker som er laget utelukkende for lagring av kryptovalutaer. I en tid da mange børser og plattformer er hacket, er det viktig å velge en lommebok som gir den ultimate beskyttelsen. EGEN Lommebok hjelper brukere å beskytte sine digitale mynter mot eksterne trusler, samtidig som de tilbyr en rekke nyttige funksjoner til både innehavere og handelsmenn.

Contents

Om OWNR Wallet

ownrwalletOWNR Wallet er et estisk privat aksjeselskap, som ble grunnlagt av et team av IT-eksperter i 2018. Selskapet består av personer som har mange års erfaring innen felt som fintech, cybersikkerhet, kryptovaluta og markedsføring.

Utviklerne av OWNR har gjort det til sitt oppdrag å lage en banebrytende lommebok som vil utfylle et kryptoøkosystem med flere eiendeler. Lommeboken ble opprettet for å fungere som et alt-i-ett-verktøy som vil være nyttig for mennesker på alle nivåer av teknologisk kunnskap. Ytterligere funksjoner vil bli implementert i tide til den nåværende versjonen for å gi omfattende lagrings- og handelsopplevelse.

Lisensiering

lisensiert lommebokOWNR Wallet er en av få krypto lommebøker på markedet som er lisensiert. I dag er mange kryptotjenester ikke sertifisert av juridiske myndigheter, og brukere risikerer å miste pengene sine uten at operatørene støtter noen juridiske konsekvenser. OWNR har to lisenser, en som gjør det mulig å bytte virtuelle valutaer mot fiat (FVR000645) og den andre til å være vert for en lommeboktjeneste for virtuell valuta (FRK000559).

Enhetens kompatibilitet

Teamet har utviklet lommebokapps for både stasjonære og mobile brukere. Dette gjør at kunder kan verifisere og administrere kryptofondene sine hjemme fra PC-en eller kjøpe mynter på farten fra smarttelefonen. Desktop-appen kan lastes ned for følgende operativsystemer: Mac OSX, Windows (32 bit og 64 bit) og Linux (32 bit og 64 bit). Det finnes også to mobilappversjoner av lommeboken, en for Android-brukere og den andre for iOS-brukere.

mobile og stasjonære brukere

Tilgjengelige land

Fordi regelverket for kjøp av krypto med fiat varierer avhengig av regionale jurisdiksjoner, er det bare brukere fra visse land som har lov til å bruke byttetjenesten.

Albania
Andorra
Antigua og
Barbuda
Armenia
Østerrike
Aserbajdsjan
Bahamas
Bahrain
Barbados
Belgia
Belize
Bhutan
Botswana
Brunei
Bulgaria
Cabo Verde
Komorene
Kroatia
Kypros
Tsjekkia
Den demokratiske
Republikk
av Kongo
Danmark
Djibouti
Dominica
El Salvador
Ekvatorial-Guinea
Estland
Eswatini
Fiji
Finland
Frankrike
Gabon
Georgia
Tyskland
Ghana
Hellas
Grenada
Guyana
Holy See
Ungarn
Irland
Italia
Jamaica
Kasakhstan
Kiribati
Laos
Latvia
Liechtenstein
Litauen
Malawi
Marshall
Øyer
Mauritania
Mauritius
Mikronesia
Moldova
Monaco
Mongolia
Montenegro
Namibia
Nauru
Nederland
New Zealand
Norge
Oman
Palau
Panama
Papua Ny
Guinea
Polen
Portugal
Romania
Russland
Rwanda
Saint Kitts
og Nevis
Saint Lucia
Saint Vincent
og Grenadinene
Samoa
San Marino
Senegal
Serbia
Seychellene
Slovakia
Slovenia
Solomon øyene
Sør-Afrika
Sør-Korea
Spania
Surinam
Sverige
Timor-Leste
Å gå
Tonga
Turkmenistan
Tuvalu
Ukraina
Storbritannia
Usbekistan

Hvilke Cryptos kan du lagre?

OWNR-lommeboken støtter lagring og overføring av et bredt utvalg av poletter og mynter: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Dash, Zcash, Dogecoin, Omni og over 240 000 ERC20-baserte tokens.

betalingsmetoderbetalingsmetoder

Brukere kan kjøpe BTC, ETH, BCH, DASH og LTC ved å bruke fiat gjennom et antall betalingsmetoder, inkludert Visa-kreditt- / debetkort, UnionPay, MC og SEPA (for europeiske kunder). Kjøp kan bare gjøres med USD eller EUR.

Lommebokgebyrer

Et gebyr på $ 7 gjelder for hver bestilling, og det er ingen ekstra kostnader hvis beløpet er i høy eller lav ende.

Å bytte gjennom lommeboken kan medføre en gebyrprosent på transaksjonsbeløpet, som varierer avhengig av region og volatilitet i aktivakurs.

Egenskaper

lommebokfunksjoner

Ikke-forvaring

Ingen av dine private data lagres av lommeboken på serverne, da frøfrasene aldri forlater enheten du bruker.

Tilpasning av flere kontoer

Hvis du har flere kontoer for de samme kryptoene, har lommeboken introdusert en funksjon som lar deg tilpasse dem.

Import av HD-lommebok

Brukere kan importere HD-lommebøker til OWNR, uavhengig av lengden på frøfrasen.

SegWit-integrasjon

Lommeboken har integrert SegWit, en protokoll som muliggjør raskere behandlingstider for transaksjoner og senker nettverksgebyrene.

In-Wallet Exchange

Gjennom partnerskapet med den populære kryptovaluta-prosessoren og utvekslingstjenesten, Changenow.io, OWNR tillater brukere å utføre krypto-til-kryptokonvertering direkte fra lommeboken.

Kryptokjøp for Bitfinex-brukere

OWNR har etablert et samarbeid med Bitfinex-sentralen som gjør det mulig for brukere som har Bitfinex-verifiserte kontoer å kjøpe USDT, BTC, ETH, XAUT, TRX, XTZ ved å bruke fiat-alternativer via debet- og kredittkort. Bitfinex er en av de høyeste børsene i henhold til handelsvolumene, noe som betyr at brukere som velger OWNR Wallet som betalingsprosessor, vil kunne dra nytte av dyp likviditet når de kjøper.

Kundeservice

kundeservice

Kundene kan kontakte supportteam direkte fra appen, enten via live chats eller ved å sende en billett. Supportpersonalet kan nås 24/7, ettersom de er klare til å svare på spørsmål brukerne måtte ha og hjelpe dem hvis de får problemer.

Kjennelse

OWNR Wallet er en lisensiert og sikker lommebok som har mange funksjoner som fungerer til fordel for kryptoeiere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me