PrimeBit Review: Crypto Derivatives Exchange med praktiske priser

PrimeBit

Om PrimeBit

primebitPrimeBit er en kryptoderivatutvekslingsplattform som ble grunnlagt i 2019, med hovedkvarter på øya Saint Vincent og Grenadinene. Plattformen tilbyr høy innflytelse for evige kontrakter på Bitcoin, Litecoin og Ethereum, noe som muliggjør P2P-overføringer uten å bruke forsikringsmidler til å tjene penger.

PrimeBit er ikke tilgjengelig for borgere og innbyggere i USA, Canada, Japan, Algerie, Afghanistan, Bahamas, Botswana, Kambodsja, Kriminalitet og Sevastopol, Cuba, Ecuador, Etiopia, Ghana, Iran, Irak, Myanmar, Nord-Korea, Pakistan, Serbia, Sri Lanka, Sør-Sudan, Sudan, Syria, Tunisia, Trinidad og Tobago og Jemen.

Handelsgrensesnitt

primebit trading grensesnitt

PrimeBit utviklet sin egen Webtrader-app som henvender seg til både grunnleggende og avanserte handelsmenn. Plattformen er skrevet i C ++ og har MetaTrader 5-motorintegrasjon, som ofte brukes av Forex-, indeks- og råvarehandlere, slik at børsen kan behandle en million handler per sekund.

Grensesnittet inkluderer funksjoner som risikobegrensninger for å håndtere tap, tilpassbare diagrammer og vinduer, samt et bredt spekter av indikatorer, som Bollinger Bands, Ichimoku og glidende gjennomsnitt.

Plattformen kan nås via hvilken som helst nettleser, så det er ikke nødvendig å laste ned eller installere noe. Det er også en mobilapp-versjon for handelsmenn på farten.

PrimeBit-plattformen er oversatt til 12 språk: engelsk, polsk, spansk, tyrkisk, portugisisk, japansk, tysk, kinesisk, russisk, vietnamesisk, thai og koreansk.

MetaTrader 5 trading-appen har fantastiske sikkerhetstiltak, for eksempel 128-biters kryptering for data mellom PrimeBit og serveren, server og utvidet autentisering, beskyttelse av konfigurasjonsfiler, kryptert fil som lagrer tilkoblingsinnstillinger og kontoer, samt passordbeskyttelse.

Innskudds- og uttaksmetoder

PrimeBit-brukere kan bare gjøre innskudd med Bitcoin. Det er ingen minimumsinnskudd og ingen maksimumsgrenser. Bitcoin-innskudd vil bli lagt til kontoen din etter 1 bekreftelse på Bitcoin-nettverket.

Bitcoin innkjøpsalternativer

Hvis du ikke har BTC, tilbyr PrimeBit også en rask måte å kjøpe dem på plattformen deres.


Ved å rulle ned til innskuddsvinduet, klikk på “Kjøp BTC” -knappen, og du blir omdirigert til en Match2Pay vekslertjeneste. Herfra kan du kjøpe Bitcoin ved å bruke fiat som euro eller dollar via bankoverføring. Minimum kjøpsgrense er satt til USD 50, med en maksimal kjøpsgrense på USD 20 000 i BTC.

Leveraged Trading

PrimeBit støtter opptil 200 ganger gearing, som er en av de høyeste prisene på markedet. I motsetning til andre gearingsplattformer, avvikler PrimeBit ikke posisjonene dine når den når likvidasjonsprisen med mindre kontrakten er i en negativ saldo. Plattformen bruker heller ikke et forsikringsfond, som i stor grad kan forstørre tapene dine når markedet opplever skarpe svingninger.

Evige kontrakter

Primebit

coinfomania.com

PrimeBit støtter handel med lineære evige kontrakter for Bitcoin, Ethereum og Litecoin mot amerikanske dollar. Kontraktenes priser er hentet fra den sammensatte indeksen Bitcoin / Ethereum / Litecoin kalt Fair Price, som beregner indeksene basert på flere eksterne kilder. De evige kontrakter bruker en Premium- eller Discount-indeks for å justere til riktig sluttrente. Funding Rate har som rolle å regulere prisen på den evige kontrakten til referanseprisen.

Finansiering utføres hver 8. time, og det påløper ingen gebyrer for disse overføringene.

Minimumsbeløpet for å åpne en BTCUSD-kontrakt er 0,0001 BTC. PrimeBit kontrakter ikke har utløpsdatoer, med midlene som brukes i kontraktene blir direkte utvekslet mellom de involverte partene.

Evige kontrakter blir avgjort i BTC og sitert i amerikanske dollar. Alle kontrakter har en verdi på 0,1 mBTC per $ 1 pris. Siden kontraktene er lineære, endres ikke kontraktsprisen og verdien med kontraktprisen.

Avgifter 

avgiftsikonPrimeBit pålegger ingen gebyrer for innskudd og å finne betalinger. Det er imidlertid et gebyr på 0,0005 BTC for å ta ut Bitcoin. Gebyrer belastes også når du kjøper Bitcoin via PrimeBit. Konvertering av Bitcoin til fiat vil også medføre avgifter.

Gebyrene for derivathandel er basert på produsent-taker-modellen. Produsentgebyret pålegges de som legger inn bestillinger, og børsen gir produsenter 0,025%, ettersom de gir mer likviditet til plattformen.

Takgebyret pålegges de som legger inn bestillinger på budprisen. Takere må betale et lite gebyr på 0,075% på PrimeBit.

Personvern og sikkerhet

primebit sikkerhetPrimeBit implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å beskytte brukerdata og midler mot online trusler.

99,9% av klientmidlene på plattformen holdes offline i en kald lommebok. Dette begrenser angrep på nettet og forhindrer dermed hackere i å få tilgang til og stjele midler.

For kontosikkerhet krever utvekslingen at brukerne aktiverer 2-Factor Authentication (2FA) via Googles Android- eller iPhone-app. 2FA genererer et engangspassord på brukerens telefon, som brukes til å bekrefte hver påloggings- eller uttaksforespørsel.

Serverne som brukes av PrimeBit i sin handelsvirksomhet er vert på Amazon Web Services (AWS), som er en av de mest brukte og pålitelige skytjenestene.

Kundeservice

Det er ingen direkte støtte på PrimeBit. I stedet kan plattformens team kontaktes via e-post på [e-postbeskyttet] epostadresse.

Nettstedet har også et omfattende Brukerstøtte delen, som inneholder detaljerte opplæringsprogrammer og vanlige spørsmål om bruken av plattformen deres. Teamet svarer vanligvis innen en dag.

Konklusjon

PrimeBit er en relativt ny kryptoderivatplattform, men med sine konkurransedyktige priser og høy innflytelse er det et flott alternativ for de som ønsker å øke sine Bitcoin-beholdninger gjennom marginhandel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector