ShapeShift Crypto Exchange Review: Enkel, trygg og konkurransedyktig

Hva er ShapeShift?

ShapeShift er en kryptovaluta-utvekslingsplattform med hovedkontor i Sveits som ble etablert i 2013 av Erik Voorhees og tilbyr krypto-til-krypto-handelsalternativer.

Børsen er ideell for brukere av kryptovalutaer som enkelt vil bytte kryptovaluta med andre mynter. Selv om tjenesten muliggjør enkel kryptohandel, får førstegangskjøpere ikke kjøpe kryptoer på ShapeShift med fiat-valuta.

ShapeShift tilbyr en svært praktisk tjeneste som ikke krever at brukeren registrerer seg eller oppgir en e-postadresse. Selskapet har behandlet noen problemer, siden det var rapporter om misfornøyde kunder som enten har mistet eiendelene eller har blitt belastet med høye transaksjonsgebyrer..

Egenskaper

Brukergrensesnittet til plattformen er enkelt å navigere, ettersom du bare må oppgi den aktuelle krypto-adressen for å handle. Ettersom Shapeshift-transaksjoner utføres umiddelbart, holdes ikke kryptofondene på en sentralisert sentral, i stedet blir de levert direkte til brukerne via sentralens innskuddsadresse.

Shapeshift kan brukes fra hvor som helst i verden, men det har visse grenser for transaksjonene, selv om høyere innskuddsgrenser er tillatt på Shapeshift hvis du fullfører instruksjonene i “spesifikk beløp”.

Selv om ShapeShift er tilgjengelig globalt, i USA, er handel på plattformen begrenset i noen få stater på grunn av lovgivningsmessige lover..

ShapeShift lar også brukere bruke sin API å utvikle tilpasset programvare som kan få tilgang til og bruke plattformen deres.

ShapeShift-sikkerhet

Selv om ShapeShift er en mye brukt plattform, har mangelen på sikkerhet skapt bekymringer i samfunnet. Når brukere får tilgang til plattformen, er det ingen sikkerhet i form av passord eller bekreftelsesprosedyrer.

Selv om det er en viss fordel at børsen ikke har kontoer og varme lommebøker, så hackere ikke har noe å angripe, ser det ut til å være mange spørsmål om hvor midlene blir deponert hos ShapeShift, spesielt når en transaksjon mislykkes.

Når innskuddene er gjort på ShapeShift, må du stole på din sikkerhetsprotokoll, da de vil ha kontroll over midlene dine. Denne typen øyeblikkelig utveksling betyr at ingen offline lagring er involvert, bare varme lommebøker.


Tilbake i 2016 var ShapeShift offer for et hack der en total sum på $ 200K ble stjålet i løpet av en to-ukers periode. Etter hendelsen gikk nettstedet frakoblet og gjenoppbygde sikkerheten.

Shapeshift-sjef Erik Voorhees prøvde å gi en forklaring på hva som skjedde. Hacket ble tilskrevet en ikke navngitt ansatt som prøvde å komme unna med pengene til en Bitcoin-lommebok. Den økonomiske skaden var ganske omfattende, selv om ShapeShift hevder at ingen kundemidler gikk tapt i angrepet.

Selskapet kjøpte nylig KeepKey, en topp hardware-lommebok kjent for sine forbedrede sikkerhetsfunksjoner. Dette er et skritt fremover for utveksling når det gjelder personvern og sikkerhetsstandarder.

Handelsgebyrer for ShapeShift

ShapeShift tar ingen gebyrer for handelstjenestene. I stedet for tjener selskapet fortjeneste ved å motta myntens gruveavgift, som brukerne må betale når de handler på plattformen.

Alle transaksjoner krever en gruvearbeidsavgift, som er etablert av blockchain-nettverket. Børsen støtter over 50 kryptovalutaer. Nedenfor er en liste over noen av de viktigste myntene og deres handelsavgifter:

  • Bitcoin Cash (BCH) Mineravgift: 0,0002 BCH
  • Bitcoin (BTC) Mineravgift: 0,0025 BTC
  • Dogecoin (DOGE) Gruvearbeidsavgift: 2.0 DOGE
  • Ether Miner (ETH) -avgift: 0,001 ETH
  • Ether Classic (ETC) gruvearbeidsavgift: 0,01 ETC
  • Litecoin (LTC) gruvearbeid: 0,001 LTC
  • Monero (XMR) gruvearbeidsavgift: 0,02 XMR
  • Ripple (XRP) Mineravgift: 0,5 XRP
  • Zcash (ZEC) Gruvearbeidsavgift: 0,0001 ZEC

I likhet med fiat-valuta, bør det tas i betraktning valutakursen som tilbys, ettersom ”børsen” mest sannsynlig vil ha en marginavgift. Det er ingen innskudds- og uttaksgebyr, og hvis tjenesten har optimale fungerende parametere, bør handel på plattformen virke like lett som å sende kryptovaluta fra en lommebok til en annen..

Kundeservice

Som mange børser er meningene om kundesupport delte. Når ting går som de skal, er det gode anmeldelser, og klagene løses veldig raskt. Så igjen, når ting ikke er så bra, kan selskapet være veldig vanskelig å få svar på. Dette kan være ganske irriterende, spesielt når pengene dine er involvert.

ShapeShift

Det er ingen kontaktside på nettstedet, og ingen adresse eller telefonnummer er omtalt.

Kjennelse

ShapeShift er en attraktiv børs for de som ønsker å raskt bytte kryptoer med andre digitale mynter. Dette kan være fordelaktig for de som enkelt ønsker å diversifisere porteføljen, men på den annen side er det noen sikkerhetsproblemer, og gebyrene kan være på den dyrere siden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map