Toast Wallet Review | Funksjoner, sikkerhet, fordeler og ulemper

Toast Wallet Review

Hvis du er interessert i XRP og leter etter en flott lommebok for å lagre mynten, bør du lese vår Toast lommebok anmeldelse.

Toast Wallet Oversikt

toast-lommebokToast er en Ripple (XRP) ikke-frihetsberøvende lommebok som ble opprettet i 2017 av et selskap som heter StarStone Unlimited, basert i New Zealand, Dunedin.

StarStone-selskapet ble også etablert i 2017 av Richard Holland, og det ser ut til at lommeboken er deres eneste produkt hittil lansert. De hevder at lommeboken ble opprettet for å være “enkel nok for bestemoren din, men trygg nok for en sveitsisk bankmann.”

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Toast Wallet støtter bare én kryptovaluta, Ripples XRP-token.

Den kan brukes av folk fra alle land (forutsatt at du har internettilgang for å laste ned appen).

Kompatibilitet med toast lommebok

Toast Wallet er kompatibel med både stasjonære og mobile systemer, og er tilgjengelig for iOS, Android, Windows, Mac, Linux, samt Chrome.

Brukergrensesnitt og erfaring

Grensesnittet har en veldig enkel design, og selv om det ikke imponerer gjennom estetikken, er det ekstremt enkelt å navigere og veldig intuitivt. Den nederste menyen har tre faner: hjem, send & innstillinger, og du har også muligheten til å sette opp flere Ripple-adresser med egne kallenavn og passord.

Toast Wallet-grensesnitt

Hvordan få toast lommebok

 1. Last ned Toast Wallet-versjonen for enhetens operativsystem;
 2. Klikk på “opprett en ny lommebok;”
 3. Sett opp en 6-sifret PIN-kode;
 4. Skriv inn en passordfrase;
 5. Sett en seks-ords gjenopprettingsfrase. Skriv det ned til bruk hvis du mister både PIN-koden og passordet.
 6. Sett opp en Ripple-adresse ved å gå til “Startskjerm” og klikke på “Legg til konto;”
 7. Klikk på “Generer ny adresse” eller “Legg til eksisterende adresse” hvis du eier en eksisterende Ripple-lommebokadresse;

Ved å klikke på “Generer ny adresse” vises følgende felt:

 • “Generer kontoadresse”: din nye XRP;
 • “Kallenavn”: valgfritt;
 • “Skriv inn passordfrasen”: for å opprette en Ripple-adresse.
 1. Klikk på “Importer”.

 Aktiver konto


Alle Ripple-lommebøker krever 20 XRP for aktivering, så du må flytte pengene dine inn i lommeboken fra en børs eller lommebok (vi vil forklare dette kravet senere i vår Toast Wallet Review).

 • Klikk på lommebokadressen din på “Hjem-skjermen”.
 • Kopier Ripple-adressen;
 • Lim inn denne adressen i lommeboken eller bytt adressefeltet.

Hvordan bruke Toast Wallet

Følg trinnene nedenfor for å sende XRP fra Toast-lommeboken din til en annen adresse:

 • Klikk på “Send skjerm”;
 • I “Til adresse” -feltet skriver du inn mottakerens Ripple-adresse;
 • Sett 0 i “Destination Tag” -feltet hvis du sender det til en personlig lommebok. Å sende til en utvekslingslommebok krever vanligvis en destinasjonskode;
 • “Faktura-ID” er et valgfritt felt;
 • Angi i det respektive feltet mengden XRP du vil sende;
 • Klikk på “Betal”.

Toast-lommebokgebyrer

gebyr-ikon-24Toast Wallet tar ingen gebyrer. Den eneste kostnaden vil være minimum 20 XRP du må sende for å aktivere lommebokadressen din, men dette er obligatorisk for alle Ripple-lommebøker.

Ripple Company satte denne 20 XRP-reserven som et nettverksbehov, slik at folk ikke oppretter unødvendige flere lommebøker på nettverket. Selskapet har uttalt at de kan senke 20 XRP-reserven i fremtiden hvis prisen på XRP skulle øke.

betalingsmetoder

Som vi nevnte i begynnelsen av vår Toast Wallet-gjennomgang, er dette en bare XRP-lommebok, noe som betyr at innskudd og uttak bare kan gjøres i XRP-valutaen.

Transaksjonstider

Toast-lommeboktransaksjoner er rapportert å være generelt raske. Men under nettverksbelastning, når mange brukere prøver å behandle transaksjoner samtidig, kan behandlingstiden være litt tregere.

Overføringsgrenser

Det er ingen grenser for hvor mye du kan sette inn i lommeboken, men når du trekker deg ut, må du alltid sørge for at 20 XRP blir igjen i lommeboken..

Sikkerhetsegenskaper

Toast Wallet SecurityToast-lommebokkoden er åpen, noe som betyr at programvaren er tilgjengelig for publikum, slik at enhver utvikler kan sjekke koden og rapportere eventuelle feil som kan eksistere.

Programvaren deres muliggjør interaksjon mellom brukeren og Ripple-nettverket, uten å lagre dataene dine eller sende informasjon til serverne. Brukeren og bare brukeren har full kontroll over sine private nøkler.

Den lagrede XRP i Toast-lommeboken er beskyttet av sterk kryptering. Lommeboken er beskyttet av en PIN-kode, og den genererer også en 24-ords gjenopprettingsfrase. PIN og data om fraseuttrykk holdes i en sikkert kryptert JavaScript-kildekode-database kalt PouchDB, som kjører i nettleserens plugin og lar deg lagre data lokalt når du er i frakoblet modus.

Lommeboken har også muligheten til å eksportere sikkerhetskopien til en annen lommebok ved å importere passordfrasen Ripple.

Husk at hvis du mister PIN-koden, passordfrasen eller sikkerhetskopien, vil du ikke få tilgang til lommeboken din igjen.

Vår Toast-lommebokanmeldelse ville ikke være komplett hvis vi ikke nevnte hack, men heldigvis har det ikke vært noen så langt.

Kundeservice

Toast Wallet kundesupportToast Wallet-støtte kan nås via Discord, e-post, telefon, online billett, tekstchat-app eller sosiale mediekanaler (Facebook, Twitter) hvis en bruker har problemer med lommeboken eller pengene sine. Supportteamet har fått skryt for deres respons, og mangfoldet av kontaktmetoder indikerer at de er veldig dedikerte til å betjene sine kunder.

Toast Wallet Reputation

Toast lommebok blir generelt sett på som en god lommebok for XRP-lagring, enkel og rett til sak. Selv om det ikke mangler avanserte funksjoner, har nye brukere ikke opplevd noen problemer med å bruke denne lommeboken.

Toast Wallet Review: Bedømmelse

Toast Wallet er en god lommebok for lagring av XRP, som er klarert av samfunnet og lar deg kontrollere dine private nøkler.

Toast Wallet: Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Brukervennlig grensesnitt;
 • Programvare med åpen kildekode;
 • Dedikert og responsiv støtte;
 • Flere XRP lommebokfunksjoner;
 • Støtter sikkerhetskopiering.

Ulemper:

 • 20 XRP aktivering og reserve;
 • Ingen blockchain-funksjoner;
 • Støtter bare XRP;
 • Lommeboken er bare tilgjengelig fra den opprinnelige enheten.

Utvalgt bilde: facebook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector