Trezor Wallet Review | Funksjoner, sikkerhet, fordeler og ulemper

Trezor Wallet Review

I dag vil vi gjennomgå Trezor Wallet One og hvilke funksjoner denne maskinvarepungen har å tilby.

Trezor Wallet Review: Oversikt

Trezor er den aller første kryptomaskinvareboksen som noensinne ble opprettet. Lommeboken ble lansert i 2014 av Satoshi Labs, et tsjekkisk firma som har produsert mange innovasjoner når det gjelder kryptoprodukter..

Satoshi Labs etablerte også et bitcoin-gruvebasseng kalt Slush, etter CEOs kallenavn, så vel som Myntkart, et digitalisert kart som viser hvilke steder som godtar Bitcoin-betalinger.

Selskapets to lommebokmodeller, Trezor One og Trezor Model T, er kompakte maskinvarestykker som støtter et bredt utvalg av krypto, og holder dem trygge offline.

I dagens Trezor-gjennomgang vil vi se på funksjonene til Model One eller T-One Model, som kjent av mange andre.

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Trezor One lar brukerne lagre over 1000 mynter og nesten alle ERC-20-tokens, inkludert Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, ZCash og mange andre. EOS, Ripple, Cardano og Monero støttes ikke på Model One, men er tilgjengelige for Trezor Model T. NEO støttes ikke på begge modeller.

Trezor One kan kjøpes av enkeltpersoner fra alle land, så lenge de kjøper lommeboken fra Trezors offisielle nettsted eller godkjente tredjepartsselgere. Du kan sjekke ut listen over godkjente forhandlere på deres nettsted.

Trezor Wallet-kompatibilitet

Lommeboken kan brukes med Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS, samt gjennom Chrome og Firefox nettleserutvidelser. Trezors lommebokgrensesnitt kan lastes ned for stasjonære og mobile enheter på wallet.trezor.io.

Brukergrensesnitt og erfaring

Grensesnittet har blitt oppdatert flere ganger for å gjøre lommeboken så brukervennlig som mulig. Designet er rent og lyst, slik at brukerne enkelt kan finne og administrere kryptoene sine.

Utsiden har en liten og kompakt design, med Trezor omtrent på størrelse med en bilnøkkel, som du kobler til PC-en via en USB-kabel.


Foringsrøret kommer enten i hvitt, svart eller metallisk, med den siste pricier da den ikke er laget av plast som de to første, men av anodisert aluminium. Enheten har en lys OLED-skjerm på 128 × 64 piksler, som kan inneholde opptil seks linjer med tekst og vise alle detaljene som trengs for å bekrefte en transaksjon. Det er også to knapper som hjelper deg med å navigere gjennom grensesnittet til lommeboken.

Hvordan få tak i Trezor Wallet

 1. Gå til trezor.io/start i nettleseren din og velg Trezor One;
 2. Installer Trezor Bridge på PCen .;
 3. Oppdater siden;
 4. Etter omlasting, koble enheten til PC-en din ved hjelp av USB-kabelen du mottar fra pakken.
 5. Klikk på “Install firmware;”
 6. Etter installasjon vil enheten starte på nytt og deretter starte initialiseringen. Koble fra enheten og koble den til igjen, og oppdater siden;
 7. Klikk på “Opprett ny” på velkomstsiden for å opprette en ny lommebok;
 8. Klikk på “Lag en sikkerhetskopi på tre minutter” for å sikkerhetskopiere 24-ords gjenopprettingsfrasen;
 9. Skriv ordene riktig, trykk på knappen på enheten for å gå til de neste. Du kan skrive ordene på de medfølgende gjenopprettingskortene;
 10. Gi Trezor et navn;
 11. Angi en PIN-kode for å låse enheten.

Hvis du nådde denne delen av vår anmeldelse, bør du nå ha en fungerende Trezor-lommebok.

Hvordan bruke Trezor Wallet

Trezor Wallet One

Legge til kryptovalutaer i Trezor Wallet

 1. Velg hvilken krypto du vil legge til lommeboken.
 2. Klikk på “Motta” -fanen.
 3. Klikk på “Vis full adresse” for å se enhetens lommebokadresse.
 4. Kopier denne adressen for å sende pengene fra en annen lommebok eller bytte konto.

Betaler på Trezor lommebok

 1. Velg den du vil sende;
 2. Klikk på “Send” -fanen;
 3. Skriv inn destinasjonsadressen og hvor mye du vil sende;
 4. Bekreft transaksjonsdetaljer og klikk “Send”;

Motta krypto på Trezor lommebok

 1. Klikk på “Motta” -fanen;
 2. Kopier Trezor-lommebokadressen din;
 3. Del adressen med den som ønsker å foreta betaling / sende krypto;
 4. Vent til pengene blir kreditert lommeboken din.

Innebygd bytte

Trezor One har også en innebygd utvekslingsfunksjon, som støttes gjennom samarbeidet med Changelly og ShapeShift. Dette gjør at lommebokseiere kan handle med kryptoer direkte fra Trezor ved å bruke nettstedet til lommeboken.

For å utføre en handel, må du:

 1. Få tilgang til Trezor Wallet-nettsted;
 2. Velg hvilken kryptovaluta du vil selge ved å gå til øverst til venstre på siden;
 3. Velg kontoen din med midlene og mynten du er interessert i å kjøpe;
 4. Velg på hvilken konto du vil at midlene skal krediteres;
 5. Bekreft transaksjonsdetaljer;
 6. Klikk på “Fortsett å bytte” og bekreft overføringen på Trezor-enheten;
 7. Velg en sentral (Changelly eller ShapeShift) og oppgi resten av detaljene, og bekreft deretter transaksjonen;
 8. Bekreft byttingen på Trezor-maskinvareboksen for å la handelen fortsette.

Trezor lommebokgebyrer

Trezor-lommeboken krever ingen avgifter når du bruker enheten bortsett fra pengene som kreves for å kjøpe de faktiske produkt- og nettverksavgiftene som blir belastet når du handler. Det selges til rundt $ 50 – $ 60 avhengig av fraktavgift eller forhandlere.

betalingsmetoder

Trezor kan kjøpes via kredittkort eller til og med med Bitcoin.

Transaksjonstider

Alle kryptoverføringer utføres nesten øyeblikkelig, samt handler utført via byttetjenesten.

Sikkerhetsegenskaper

Som vi har nevnt i enhver gjennomgang angående kryptolommebøker, er sikkerhet avgjørende, og Trezor Wallet leverer toppnivå sikkerhet for kryptofond. Trezors kildekode er åpen kildekode, noe som betyr at alle kan inspisere den og revidere den.

Den viktigste funksjonen i lommeboken er at den holder penger på kjølerom, og kutter koblinger til hvilken som helst internettforbindelse.

Når du setter opp lommeboken din, genererer enheten en 24-ords gjenopprettingsfrase som lar deg gjenopprette lommeboken hvis du mister eller ødelegger enheten.

Frøet kan også brukes på andre lommebøker for å få tilbake pengene dine hvis Trezor slutter å fungere som et selskap. Du kan også legge til et nytt ord i gjenopprettingsfrasen din for å forbedre lommebokens sikkerhet, slik at når noen får tak i lommeboken og gjenopprettingsfrasen, kan han ikke få tilgang til det uten det 25. ordet.

Enheten forhindrer uautorisert tilgang gjennom en PIN-kode, som har en smart installasjonsprosess som kombinerer bruk av enhetsskjermen og dataskjermen, slik at PIN-koden forblir skjult. Det numeriske tastaturet som vises på dataskjermen, viser spørsmålstegn, som krever at du sjekker enheten for antall posisjoner. Tallene som vises på enhetsskjermen er blandet sammen. Du må angi PIN-koden to ganger for å få tilgang til enheten, med rekkefølgen på numrene som endres mellom oppføringene.

Lommeboken har ikke forhåndsinstallert firmware, slik at du kan installere den nyeste versjonen av grensesnittet. Trezor er så sikker at den til og med kan brukes på datamaskiner som allerede er infisert med skadelig programvare.

Kundeservice

Trezor-eiere kan finne ut spørsmål til de vanligste problemene eller spørsmålene ved å gå til nettstedets FAQs-seksjon. De Trezor-støtte Center har også en aktiv Facebook-side der kundesupportteamet gir raske svar til sine kunder.

Trezor Wallet Reputation

Trezor blir ansett som en av de sikreste maskinvarepungene på markedet, og selskapet bak den er æret som en pålitelig virksomhet i kryptobransjen.

Trezor Wallet: dom

Trezor One er en kompakt lommebok som lar deg lagre og handle kryptoen din sikkert på ett sted. Vi håper at vår Trezor-gjennomgang har gitt deg informasjonen du var interessert i å finne ut om lommeboken.

Trezor Wallet Review: Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Rimelig pris;
 • 100% kjølerom
 • Transaksjonsbekreftelse kan bare gjøres via knappene på enheten;
 • Kompakt størrelse;
 • Støtter et bredt spekter av kryptovalutaer og tokens;
 • Kan brukes selv på malware-infisert PC.

Ulemper:

 • Ikke hierarkisk deterministisk;
 • Plasthus.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map