Trust Wallet Review | Funksjoner, sikkerhet, fordeler og ulemper

Stol på lommeboken

I dag vil vi gjennomgå funksjonene, sikkerheten, fordelene og ulempene med den mest populære ERC20 lommeboken, Trust Wallet.

Trust Wallet Oversikt

Stol på lommeboken er en krypto lommebok som er designet for mobilbrukere, slik at de kan sende, motta og lagre krypto- og Ethereum-baserte tokens.

Trust Wallet-logoGrunnleggeren av selskapet, Viktor Radchenko, hadde som mål å lage en lommebok som hadde sømløs kompatibilitet med ERC20-tokens. Selskapet bak Trust lommebokproduktet heter Six Days LLC.

Med andre lommebøker er det en komplisert prosess å legge til ERC20-tokens manuelt, men Trust oppdaget dem automatisk og tillot enkel integrering, noe som fikk produktet til å få noen tusen brukere på bare noen få uker.

Trust Wallet-appen er stabil og lett, da den ble skrevet helt i Java for Android og Swift for iOS. Da den ble lansert ble den da ansett som et unikt produkt.

Lommeboken integrerte senere desentraliserte applikasjoner eller DApps for å tillate brukere å samhandle med tokens, så de lanserte en annen innfødt løsning for å koble lommeboken med disse dappene. Vi vil fokusere på dette aspektet senere i vår Trust Wallet-gjennomgang.

Wallet har også integrert en desentralisert utveksling via samarbeidet med Kyber Network, samt med en Web3-nettleser, som muliggjør interaksjon med desentraliserte applikasjoner direkte fra lommeboken..

Android-brukere kan også kjøpe ETH direkte fra lommeboken gjennom Coinbase, Shapeshift eller Changelly.

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Først støttet Trust lommebok bare Ethereum ERC20 og ERC223 tokens, men nå fungerer det også for Bitcoin, XRP, Monero, Binance Coin, Stellar Lumens, Zcash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Bindestrek, Litecoin, og andre.

Andre tokens som Trust lommebok støtter er:

Evighet Aion Algorand Augur
Callisto Kosmos Dekret Digibyte
Ethereum Ethereum Classic Groestlcoin IKON
IoTeX Slekt Maker Nano
Tåker Nimiq OmiseGO Ontologi
Populær Qtum Ravencoin Status
Tezos THETA Thunder Token TomoChain
Tron VeChain Viacoin Wanchain
Bølger Zcoin Zilliqa

Lommeboken kan lastes ned og brukes av folk fra alle land, så lenge den er lovlig i henhold til nasjonens jurisdiksjon. Lommeboken støtter også staking av krypto, inkludert VeChain, Tron, Callisto, TomoChain, Tezos, Cosmos, IoTeX, Algorand og Digibyte.

Stol på Wallet-kompatibilitet

Trust lommebok er kompatibel med mobile enheter som kjører på Android 5.0-versjoner og nyere, samt på iOS 10.0-versjoner eller nyere.

Brukergrensesnitt og erfaring

Lommeboken har en ren og enkel layout. Fargepaletten er nøytral, og funksjonene er enkle å forstå, ettersom alt er forklart i lekmannsbetingelser, uten tekniske eller kryptorelaterte termer.

Du kan enkelt navigere til og fra hjemmesiden og de andre funksjonene i appen. Det har også integrert livepriser på hjemmesiden, som viser gjeldende priser på kryptomarkedet.

Relatert bilde

Kilde: Github

Hvordan få Trust Wallet

 • Gå til appens butikk og last ned Trust Wallet-appen for Android- eller iOS-versjonen.
 • Etter nedlasting må du kjøre appen.
 • Etter installasjonen må du enten opprette eller importere en lommebok.
 • Når du velger å opprette en ny lommebok, må du velge 12 ord for frøfrasen.
 • Skriv dem ned og oppbevar papiret trygt.
 • Klikk på avkrysningsruten som sier: “Jeg forstår at hvis jeg mister gjenopprettingsordene mine, vil jeg ikke få tilgang til lommeboken min.”

Hvordan bruke Trust Wallet

Legge til krypto i lommeboken:

 • Logg inn i lommeboken din;
 • Trykk på “Motta;”
 • Skann QR-koden eller kopier lommebokadressen din;
 • Lim denne adressen i din eksterne lommebok i delen som krever en mottakeradresse;
 • Gå til “Transaksjoner” -fanen for å se om transaksjonene dine er fullført.

Sender krypto:

 • Få tilgang til lommeboken din;
 • Trykk på “Send” -knappen;
 • Kopier og lim inn mottakerens lommebokadresse i det blanke feltet eller skann QR-koden;
 • Skriv inn hvor mye du vil sende, og trykk på “Neste”.
 • Sjekk transaksjonsdetaljene;
 • Trykk på “Send”.

Trust Wallet-avgifter

Trust Wallet kan lastes ned gratis fra Google Play og Apples App Store, og det er ingen gebyrer for noen av tjenestene.

Transaksjonskostnadene er satt i tre kategorier billig, vanlig, & Fort. Du må også ta hensyn til nettverks- og gassgebyrene når du handler, men dette er gebyrer som belastes av blockchain, ikke Trust Wallet.

betalingsmetoder

Når du bruker appens kjøpsfunksjon, kan du bruke kredittkortet ditt til å kjøpe krypto fra Coinbase.

Stol på DApp Browser

Tillit utgitt tidligere i år sin DApp-nettleser, slik at brukere kan samhandle med desentraliserte applikasjoner direkte fra lommeboken.

En annen løsning som letter appinteraksjon er MetaMask, men appen er bare for nettbrukere, så Trust-utviklere fortsatte med å lage sin egenutviklede native-løsning.

Web3-nettleseren deres er fullt funksjonell og i stand til å samhandle med alle desentraliserte applikasjoner gjennom et mobiloptimalisert integrert grensesnitt.

Dapps går først gjennom en kontrollerings- og optimaliseringsprosess før de integreres i Trust Wallet-appen. Dapp vises deretter på Marketplace, hvor enhver utvikler kan legge ut sin egen DApp for alle å bruke og evaluere.

Stol på DApp Browser

Sikkerhetsegenskaper

Trust lommebok er en ikke-frihetsberøvende lommebok, noe som betyr at den ikke beholder noen av brukernes nøkler, med nøklene til enhver tid igjen på brukernes enheter.

Lommeboken har også en sikkerhetskopifunksjon som lar deg gjenopprette lommeboken og pengene dine.

Ingen personlige detaljer er nødvendige når du setter opp en ny Trust Wallet, og teamet bak appen hevder at de ikke lagrer noen personlige data. Koden er også åpen kildekode, noe som betyr at den kan bli vurdert av enhver utvikler, og den kan bli revidert av sikkerhetseksperter..

Lommebokens system ble sist revidert i fjor av et ledende sikkerhetsfirma kalt Stateful, som sjekket fullstendig dataintegritet, og du kan også finne hele gjennomgangen på deres offisielle nettside. Selskapet ser på forskjellige aspekter av lommeboken, som kodebase og arkitektur, samt apptesting.

Du kan også legge til forskjellige biometriske markørsystemer for autentisering, for eksempel fingeravtrykksskanning eller PIN-kode.

Stol på Wallet-sikkerhet

cheddur.com

Kundeservice

Trust Wallet kan kontaktes av brukere via et billettsystem for problemer angående lommebokfunksjoner, kampanjer, appproblemer og andre forhold. Supportresponsen har blitt vurdert til å være ganske treg.

Stol på Wallet Reputation

Appen mottok 4,5 stjerner av fem på Play Google av 10 000 anmeldelser, og 4,8 stjerner på Apple Store fra 3,8 000 rangeringer. Totalt sett vurderes appen positivt, med Trust-teamet som svarer på alle problemene som er lagt ut i kommentarseksjonen i Google Play og Apple Store..

Trust Wallet Review: Bedømmelse

Trust Wallet er en brukervennlig og høyt ansett multi-crypto lommebok som inneholder nyttige utvekslingsfunksjoner som gjør det mulig for brukeren å kjøpe kryptoer direkte med kredittkort..

Trust Wallet Review: Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Rimelig pris;
 • 100% kjølerom
 • Transaksjonsbekreftelse kan bare gjøres via knappene på enheten;
 • Kompakt størrelse;
 • Støtter et bredt spekter av kryptovalutaer og tokens;
 • Kan brukes selv på malware-infisert PC.

Ulemper:

 • Ikke hierarkisk deterministisk;
 • Plasthus.

Utvalgt bilde: Asia Crypto Today

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me