Ultimate Ledger Nano X Hardware Wallet Review

Ledger Nano X

I løpet av de siste par årene har kryptokurver blitt en ganske stor avtale for mange mennesker over hele kloden. Uansett om du er en liten HODL-er eller en stor-shot kryptoinvestor, trenger du ikke komme rundt behovet for en kryptolommebok for å holde dine private nøkler.

Krypto lommebokindustrien har kommet langt siden de “gamle” dagene, og vi er for tiden bortskjemt med en mengde veldig gode valg. Og selv om markedet for maskinvarelommebok sannsynligvis er det mest lønnsomme (og mest spennende), skiller det seg ikke noe navn mer enn Ledger, den langvarige maskinvareprodusenten.

Til dags dato har det Paris-baserte Ledger-selskapet solgt over 1 million Ledger hardware-lommebokenheter som inkluderer den berømte Ledger Nano S og den nisjeaktige Ledger Nano Blue. Nylig kunngjort på CES 2019, Ledger Nano X er det nyeste produktet av selskapet, og det ble designet for å være en spillveksler i krypto-maskinvarebokjeindustrien.

Hva gjør Ledger Nano X spesiell?

For det første er det verdt å nevne at Ledger Nano X ble designet for å forbedre alle aspekter av Ledger Nano S. Selv om det ser relativt ut som det eldre produktet (det er faktisk dobbelt så tungt og litt større), har det mye ny teknologi under panseret.Ledger Nano X kjøp nåDen viktigste forskjellen mellom Nano S og den nye Nano X er mobilvennligheten. Det er en Bluetooth-aktivert lommebok (akkurat som CoolWallet S), noe som betyr at det er like enkelt å bruke pengene dine fra Nano X som å koble den til telefonen din via Bluetooth, installere den nye Ledger-appen (tilgjengelig for både iOS og Android), og tape noen ganger på telefonens skjerm.

Ledger Nano S ble en legendarisk markedskonkurrent takket være en blanding av praktisk, allsidighet og ekstrem sikkerhet, og dermed følger Nano X bare i sine fotspor. Et av de mest attraktive aspektene ved dette nye produktet er det faktum at det støtter over 100 applikasjoner, og at det lar deg lagre 100 forskjellige kryptovalutaer på det av totalt 1100.

Andre forskjeller i tillegg til Bluetooth-kompatibilitet inkluderer et mye større minne for flere apper og kryptolagring (som nevnt ovenfor), en skjerm av høyere kvalitet (den har nå 128 × 64 piksler i stedet for 128 × 32 piksler) og en kraftigere og sikrere chip.

Sikkerhet

Ledger Nano X sikkerhetSikkerhet er hovedfokuset, spesielt når du vil kjøpe en maskinvarepungebok. I motsetning til hva mange kanskje tror, ​​legger det nye Bluetooth-elementet ikke til noen form for sikkerhetsrisiko for produktet. Det er verdt å huske på at Bluetooth-tilkoblingen lar telefonappen din få tilgang til lommeboken for å fullføre en transaksjon (slik at du ikke trenger å gjøre det manuelt som i tilfelle Nano S via de små knappene). I hovedsak blir de private nøklene brakt til telefonen din.

Den gode nyheten er at Bluetooth-tilkoblingen er kryptert fra ende til ende, og lommeboken har fortsatt et supersikkert PIN-system. Videre er dine private nøkler isolert inne i enheten via CC EAL5 + -sertifisert teknologi (den samme brikken brukes til å sikre pass og kredittkort).

Sikkerhetskopier din Ledger Hardware Wallet med CRYPTOTAG

Den private nøkkelen og frøet er lagret i den sikre brikken. Isolerte private nøkler blir aldri utsatt for internett eller andre enheter som en datamaskin. Det eneste du trenger å gjøre er å holde gjenopprettingsfrøet på et trygt sted, som du vil bruke for å få tilgang til pengene dine eller gjenopprette lommeboken din hvis den blir stjålet eller skadet. Det er ikke en god idé å oppbevare gjenopprettingsfrøet i et stykke papir eller på datamaskinen. For det beste kryptobackup-systemet som er tilgjengelig, kan du sjekke ut CRYPTOTAG som bruker titan og er designet for å vare livet ut.

CRYPTOTAG

Hvordan setter jeg opp Ledger Nano X?


Hvis du noen gang har satt opp en Ledger Nano S, så er det i utgangspunktet det samme, bare det er et telefonelement involvert. Likevel er prosessen ekstremt brukervennlig. Det er verdt å merke seg at lommeboken sendes med en USB-kabel, et instruksjonshefte / brosjyre, tre private gjenopprettingsark og en nøkkelringrem.

Det er to måter å sette opp lommeboken på: du kobler den enten til en datamaskin (som Nano S), eller smarttelefonen din via USB eller Bluetooth. For å sette den opp via en vanlig datamaskin (kompatibel med Windows 8+, MAC OS 10.8+ og Linux), last ned Ledger Live-programmet og følg de enkle instruksjonene.

For å konfigurere den via smarttelefonen din (kompatibel med iOS 9+ og Android 5), last ned Ledger-appen fra enten App Store eller Google Play Store, og følg trinnvis installasjonsprosedyre. Uansett hvilket alternativ du velger, er prosessen ganske lik: koble lommeboken din til en av enhetene, velg eller skriv inn påloggingsinformasjonen og PIN-koden, ta sikkerhetskopi av gjenopprettingsfrasen eller det medfølgende gjenopprettingsarket, ”og installer alle de ønskede appene..

Ledger Nano X satt opp

99bitcoins.com

Hvordan får jeg en?

Nano X er tilgjengelig på forhåndsbestilling på det offisielle nettstedet, og det er priset til $ 199 i USA og € 119 i Europa og andre deler av verden.

Avsluttende ord

Ledger Nano XNano X har utvilsomt endret måten vi oppfatter og forholder oss til hardware lommebøker. Sammenlignet med konkurrentene (i skrivende stund er den eneste hardware-lommeboken som tilbyr et lignende sett CoolWallet S), Ledger Nano X kommer på toppen.

Den største fordelen er det faktum at den gir mobilfunksjonalitet, som lar deg ta Ledger hvor som helst på farten, med Bluetooth-mobilkompatibilitet.

Det er imidlertid også verdt å huske at enheten forbedrer seg på forskjellige andre områder. Det gir ekstra lagringsplass, en større, skarpere skjerm og mye mer brukervennlighet takket være et relativt forenklet grensesnitt. Realistisk sett er ikke prisen heller så dårlig, siden den er litt billigere enn hovedrivalen.

Utvalgt bilde: aboutbitcoin.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector