Wanchain Review: Introduksjon til WAN

I dagens Wanchain-gjennomgang vil vi analysere hovedfunksjonene og fremtidig fremgang, for å se om det er verdt å investere i denne kryptovalutaen.

Hva er Wanchain?

Wanchain er en uavhengig distribuert hovedbok som er designet for å gi kommunikasjon mellom forskjellige blokkjeder, det være seg offentlige eller private. Plattformen fungerer også som et distribuert banksystem, der partene er i stand til å lage sine egne digitale tokens og eiendeler ved å bygge et marked på toppen av Wanchain-infrastrukturen.

Plattformen har ikke bare funksjoner for kryptoverføring. Brukere er i stand til å bygge en rekke økonomiske applikasjoner gjennom bruk av smarte kontrakter, personvernprotokoller og den innfødte Wancoin (WAN) token i tillegg til andre ting.

Hvordan fungerer Wanchain?

Selv om Wanchain stammer fra en Ethereum-gaffel, opererer prosjektet på en distinkt blockchain, og dens opprinnelige token Wancoin (WAN) er ikke basert på ERC20-protokollen. Plattformen er basert på kompleks infrastruktur bestående av mange deler:

Konsensusprotokoll

Wanchain implementerer konsensusprotokollen Proof of Stake (POS) for å etablere en avtale mellom nettverksdeltakere. Ettersom andre blokkjeder utviklet på Wanchain ligner på Wanchain, letter dette tverrkjedemekanismen som gir økt interoperabilitet..

Transaksjoner fungerer som de på Ethereum, men forskjellen er at de har personvern ved implementering av et ringsignaturskjema. Ringsignaturer bruker kryptografi med elliptisk kurve, og genererer en engangsadresse (OTA) som gir fullstendig anonymitet til signatøren av en transaksjon, samtidig som det tillates bekreftelse av den spesifikke avsenders signatur..

Cross-Chain Integration

Tverrkjedekommunikasjonsprotokollen muliggjør dataoverføring mellom andre kjeder og Wanchain. Kommunikasjonsprotokollen er basert på tre moduler:

Registreringsmodul: Registrerer opprinnelseskjeden til en transaksjon sammen med den overførte eiendelen

Transmisjonsmodul for transmisjonsdata: Overfører transaksjonsforespørselen på tvers av kjeder til Wanchain, identifiserer om valideringsnoden returnerer suksess eller ikke, og håndterer den lovlige transaksjonen fra valideringsnoden til den eksterne kjeden


Transaksjonsstatus spørringsmodul: Overvåker transaksjonen og dens status

Tverrkjedekommunikasjonsprotokollen bruker smarte kontrakter for å lette konvertering av aktiva til Wanchain og omvendt.

Smart Contract Token Transaksjon Anonymitet

Wanchain er en av de første blokkjedene som implementerer en personvernfunksjon i sine smarte kontrakter. Ved å implementere ringsignaturer og engangsgenerering av adresser anonymiserer plattformen transaksjoner.

I tillegg genererer Wanchain også en ny adresse for hver transaksjon, som avverger ethvert forsøk på å spore opp transaksjonsmønstre.

Låst ordning for generering av konto

Wanchain benytter en Locked Account Generation Scheme for å sikre sikkerheten til nøkler og midler når det er en part som er involvert. Systemet er basert på Shamirs Secret Sharing Scheme, som deler nøkkelen i deler og distribuerer dem til alle involverte parter..

Wancoin (WAN)

Wancoin (WAN) er symbolet som driver Wanchain-plattformen. Transaksjoner krever et bestemt antall WAN, og WAN-sikkerhetsinnskudd må betales for kryss-kjedebekreftelsesnodene.

107,1 millioner tokens ble solgt under deres ICO, og samlet inn midler på over 120.000 ETH. Tokene som selges i ICO representerer 51% av tilbudet. ICO-midlene ble fordelt av teamet i samsvar med dette:

  • 60 prosent: Forskning og utvikling
  • 10 prosent: Samfunnsutvikling
  • 10 prosent: Markedsføring
  • 10 prosent: Infrastruktur
  • 10 prosent: Daglig drift

WAN er for tiden priset til $ 0,310378 USD, med en nåværende sirkulasjonsforsyning på 106,152,493 WAN, og genererer en markedsverdi på $ 32,947,379 USD. Kryptoen rangerer 103 i henhold til markedsverdien.

Hvor kan jeg kjøpe WAN

Det er ikke så mange børser som støtter WAN-handel. Følgende børser viser WAN-handelspar: Binance, Bitbns, Bitkub, Bitrue, DragonEX, Huobi Global, KuCoin. Mynten handles hovedsakelig mot BTC og ETH, men det er også opsjoner mot XRP, BNB, INR og THB.

Binance er den børsen som har det høyeste handelsvolumet per døgn, og står for 53, 4% av alt WAN-handelsvolum.

Hvor skal du lagre WAN

WAN-mynter skal lagres i den offisielle Wanchain-lommeboken som teamet tilbyr. Lommeboken er kompatibel med datamaskiner som kjører på Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Lommeboken støtter for øyeblikket bare WAN og ETH, men senere vil den legge til flere kryptoer.

Veikart og fremdrift

Siden etableringen i 2016 og lanseringen av en ICO året etter, har prosjektet sett mange måloppnåelser. I begynnelsen av 2018 lanserte Wanchain sitt mainnet, som inneholdt personvern, Wan Wallet, Wancoin og Blockchain Explorer.

I juli 2018 ble Wanchain 2.0 utgitt. Denne utgivelsen førte til interoperabilitet med Ethereum. Følgende forventede utgivelse er versjon 3.0, som inkluderer interoperabilitet med Bitcoin. Etter det er 4.0-utgivelsen planlagt, med integrering av privat kjede.

Konklusjon

Wanchain er et blockchain-prosjekt som implementerer krysskjede smarte kontrakter med privatliv for å tilby økt interoperabilitet blant alle blockchains og lar brukerne gjøre transaksjoner anonymt. 

Utvalgt bilde: Hacker Noon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector