XRP.IO lommebok gjennomgang | Funksjoner, fordeler og ulemper

XRP.io lommebok gjennomgang

I løpet av de siste månedene ble nye løsninger lansert for å hjelpe Ripple-samfunnet. I denne artikkelen vil vi lage en fullversjon XRP.io lommebok gjennomgang for brukere å lære mer om det. Vi vil forklare hva XRP.io er, hvordan det fungerer, og mange andre interessante detaljer. 

XRP.io ble en av de mest nyttige måtene å sende, motta og lagre Ripple, som er en av de største og mest populære kryptoene i markedet. Hvis du leser hele XRP.io lommebokanmeldelsen, får du en bedre ide om hvordan den fungerer. 

XRP.io anmeldelse: Lommebokoversikt

xrp.io

Dette er en av de nyeste og mest interessante XRP lommebøkene i markedet. XRP-holdere har ventet på forskjellige måter å håndtere sine virtuelle valutaer over tid. Nå, med denne brukervennlige og brukervennlige lommeboken, har det aldri vært enklere å sende, bruke, lagre og motta XRP. 

Lommeboken ble lansert på slutten av det siste året, og den har vokst siden den gang. I dag har de behandlet over 122.300 transaksjoner, og nesten 18.300 lommebøker er opprettet. I tillegg til det har mer enn 346,676,623733 XRP blitt behandlet siden den ble lansert.

Grensesnittet virker veldig brukervennlig. Når du går inn i appen, vil du se din regnskap balansere. Dette vil gi deg den nødvendige informasjonen om midlene dine. Samtidig vil du ha prisen på hver XRP i både euro og amerikanske dollar. Under denne fanen vil du se listen over de beste henvisningene. Til slutt vil du ha dine historiske transaksjoner med XRP ved hjelp av lommeboken. 

XRP.io Wallet Review – Inne i appen

Siden dette er en ny lommebok, vil du se at det ikke er noen transaksjoner (ennå). Likevel bør alle transaksjonene vises der. Dette vil gi deg god kontroll over midlene dine og hvordan du bruker dem over tid.

Det er verdt å nevne at de kjører en Ripple-server, som gjør at hele økosystemet kan beskyttes og støttes. Disse selskapene som driver validatorer, hjelper nettverket å bli mer desentralisert over tid. Dermed tilbyr XRP.io ikke bare XRP-tjenester til brukere, men de støtter også Ripple aktivt. 

Lommeboken inneholder en supportseksjon der du kan chatte med en representant. Dette er veldig nyttig, med tanke på at mange av oss kan ha noen problemer mens de forvalter midlene våre. Hvis vi har vært lenge i kryptomarkedet, kan vi ha opplevd forsinkede transaksjoner. 

Henvisningsdelen er også veldig viktig for å gjøre denne XRP.io-lommeboken. Det er faktisk mulig å sende en henvisningskobling til venner og familie. Brukere som deler lenken får en henvisningsbonus på 10%. Det er imidlertid ikke riktig forklart, som er bonusen de vil motta. Det er ikke klart om bonusen på 10% gjelder mottatte, sendte eller beholdte midler. 

Mange selskaper har markedsført sine tjenester gjennom henvisningskoblinger. Det er alltid veldig bra for bedrifter å ha et engasjert samfunn som sprer ordet om tjenestene som tilbys. I dette tilfellet er det eneste problemet at det ikke er klart hvilke som kommer til å være fordelene som mottas.

Send og motta midler gjennom XRP.io

xrp.io

For å sende midler må du legge til penger på kontoen (XRP). Når du har gjort det, vil du kunne velge XRP-destinasjonsadresse. Adressen er en lang rekke tegn som tilhører deg selv eller en annen person. Vær forsiktig så du ikke gjør en feil mens du fyller ut denne boksen. Selv en liten feil ville sendt pengene til en annen konto.


Destinasjonstaggen, som er et valgfritt felt, vil være nyttig i noen tilfeller. Husk å alltid spørre brukeren du sender pengene til om det er nødvendig å fylle ut denne boksen. Du vil da ha muligheten til å legge til mengden XRP du vil sende. Når du har valgt dette beløpet, vil du se verdien i USD og gebyret du må betale. Hvis vi vil sende 100 XRP ($ 25,52), koster det 6 XRP. 

For å motta midler vil prosessen være den omvendte av den som er beskrevet ovenfor. Du må gå til “Motta” -fanen i applikasjonen. I denne delen vil du ha all informasjon om kontoen din. Dette inkluderer XRP-adressen din og destinasjonskoden, som kreves for å motta XRP. 

Dette er informasjonen du må gi til avsenderen. Hvis du er personen som har ansvaret for å sende midlene til deg selv, må du være forsiktig når du kopierer disse dataene. Du vil også ha en QR-kode med nødvendig informasjon om kontoen din. Hvis du vil motta midler, kan andre brukere bare skanne det og sende deg noe XRP.

XRP-transaksjoner har en tendens til å være veldig raske. Avgiftene er også veldig lave sammenlignet med andre virtuelle valutaer. Mens Bitcoin (BTC) eller Litecoin (LTC) -transaksjoner tar lang tid å bli behandlet, kommer XRP på bare noen få sekunder. Å bruke XRP.io vil være veldig nyttig hvis du vil spare penger når du behandler kryptotransaksjoner. Forsikre deg om at du sender XRP til adressene som er nevnt før og til denne krypteringslommeboken. Hvis du sender Bitcoin eller andre digitale eiendeler i tillegg til XRP, vil du ikke motta pengene. Det betyr at de kan gå seg vill for alltid. 

Konklusjon

I denne XRP.io-lommebokgjennomgangen har vi som mål å vise deg hvilke som er hovedegenskapene til denne XRP-lommeboken. I utgangspunktet tilbyr de en veldig enkel å bruke og enkel brukeropplevelse. Dette kommer til å være en god lommebok for nybegynnere som ønsker å forstå hvordan kryptomarkedet fungerer. 

Når du bruker appen, vil du føle at det er en veldig enkel opplevelse. Likevel styrker denne enkelheten brukere. De vil vite at de kan sende og motta midler uansett hvor de er. Videre gir XRP.io informasjon om de betalte avgiftene, noe som vil redusere usikkerheten. 

Selv om det beste å lagre store mengder XRP er å gjøre det i en maskinvarepungebok, hjelper XRP.io nykommere. I fremtiden vil det være interessant å se nye løsninger og tjenester levert av dette selskapet. Nå er det mulig å glede seg over at XRP-samfunnet vokser og nyter nye tjenester av høy kvalitet. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map