10 enkle trinn for å kjøpe Bitcoin med UPI i India

Unified Payment Interface (UPI) -systemet tillater øyeblikkelig mobilbetalinger og overføringer på tvers av banker i India. UPI ble lansert av National Corporation of India i et forsøk på å hjelpe innbyggerne til å kjøpe varer raskere og å åpne det økonomiske systemet. Slike enkle betalingsalternativer forbedrer kjøp og salg av Bitcoin (BTC) på tvers av den indiske befolkningen med tredjepartsbørser som peer to peer exchange (P2P) som letter prosessen. 

UPI lar deg kjøpe og selge BTC direkte, og selv om det ikke er direkte i appen, er prosessen like rask. Flere nettsteder tilbyr brukerne en plattform for å kjøpe Bitcoin med UPI i India, men i denne artikkelen fokuserer vi på den billigste og mest praktiske måten du kan kjøpe Bitcoin på UPI-mobilapper som Google Pay, Phonepe, PayTM, BHIM, etc.

En liste over andre børser er også gitt for diversifiseringsformål. 

Hvordan kjøpe Bitcoin med UPI i India

Det er mange muligheter og børser for å kjøpe Bitcoin med UPI Transfer i India. Peer to peer-utveksling gir de beste prisene og enkel kjøp hvis du er en ny Bitcoin-bruker. Imidlertid står flere børser overfor utfordringer når det gjelder ombordstart av nye brukere. Vi valgte OKEX-utveksling som den beste børsen du kan bruke mens du kjøper Bitcoin ved hjelp av UPI mobilbetalinger. 

Andre topp globale P2P-børser inkluderer LocalBitcoins, Paxful og Remitano. 

OKEX P2P Exchange – billig og praktisk

OKEx er en verdensklasse-børs som tilbyr deg en trygg og praktisk peer to peer (P2P) gateway for å kjøpe Bitcoin ved hjelp av indiske rupees mens du er i India. Du har tre hovedalternativer å kjøpe med INR på OKEX P2P utveksling – UPI-betalinger, IMPS og bankoverføringer. 

For handelsmenn vil denne kontoen gi tilgang til et av de dypeste kryptomarkedene for likviditet. For kjøpere på lang sikt kan du etter kjøp bruke OKPiggybank-funksjonen til å tjene renter på dine beholdninger, akkurat som en bankkonto.

Fremgangsmåte for å kjøpe Bitcoin med UPI på OKEX

Trinn 1: Åpne en ny fane og gå til OKEX P2P-sentralen hovedsiden

Forsikre deg om at nettstedet er autentisk for å forhindre phishing-forsøk. Logg Inn til OKEX-kontoen din. Hvis du ikke har en konto, melde deg på i ett og minst passere KYC 1 (det tar 1-2 minutter). 

Steg 2: Naviger til P2P-handelssiden.

Klikk på “Kjøpe selge” og så “P2P Handel”Fra undermenyen og velg “Kjøpe” alternativ. 


OKEx P2PKlikk på undermenyen “P2P Trade”

Trinn 3: Velg “Indian Rupees (INR)” som din valgte valuta og legg til BTC som “Kjøp” fra rullegardinmenyen.

“Beløp” kategorien velger INR som betalingsvalg fra rullegardinmenyen. OKEX P2P tilbyr for øyeblikket tre betalingsvalutaer – også kinesisk yuan (CNY) og vietnamesisk dollar (VND).

Kjøp Bitcoin med UPIVelg INR som ditt foretrukne alternativ

Trinn 4: På UPI-fanen legger du til UPI som ditt foretrukne alternativ. 

Klikk nå på “Ledelse” alternativet øverst til høyre på hjemmesiden og velg “Innstillinger”. På den resulterende siden, sjekk at betalingsalternativ er satt til INR gjennom UPI mobilbetalinger og klikk på “Legg til betaling”. 

Kjøp Bitcoin med UPIFølg trinnene for å legge til betalingsalternativet ditt

Trinn 5: På UPI-fanen legger du til UPI som ditt foretrukne alternativ. 

Klikk nå på “Ledelse” alternativet øverst til høyre på hjemmesiden og velg “Innstillinger”. På den resulterende siden, sjekk at betalingsalternativ er satt til INR gjennom UPI mobilbetalinger og klikk på “Legg til betaling”. 

OKEx P2pVelg en BTC-selger.

NB: Listen over Bitcoin-selgere dukker opp når du setter inn ‘BetalingstastereOg velg UPI som betalingsalternativ. Vær imidlertid forsiktig med hvem du går inn i en handel med. 

Hvordan du trygt iverksetter en handel

Slik kjøper du trygt og sikkert BTC ved hjelp av UPI-mobilbetalinger i India. 

Trinn 6: Velg en pålitelig selger du ønsker å kjøpe BTC fra, og klikk “Kjøp Bitcoin”.

I vårt tilfelle vil vi velge “Punkaj” som vår pålitelige selger og starte handelen. 

Trinn 7: Angi transaksjonsdetaljene 

Du kan angi mengden Bitcoin du vil motta eller beløpet INR du vil bytte. En direkte konvertering vil bli gjort direkte. Å velge “UPI” som ditt foretrukne betalingsalternativ i stedet for “Bankoverføring”. 

OKEX P2p

Å velge “Kjøp BTC” for å gå til neste side.

Trinn 8: Bekreft betalingsinformasjonen din.

Dette er mest viktig steg. På den resulterende siden Sjekk hvis alt inkludert “Pris”, “Mengde BTC”, “Totalt beløp betalt”, “Betaling” og “Betalingsalternativer” er riktig.

kjøp bitcoin med UPIFullfør handelen ved å overføre beløpet til UPI ID

En meldingsboks er gitt for å kontakte brukeren om ekstra betalingskrav eller sjekke “UPI” mobilbetalingsdetaljer osv. 

Når betalingen er fullført, klikker du på “Jeg har betalt, neste trinn”. Bekreft ‘Betalingsbeløp’ og ‘Betalingsmottakerens navn’ og klikk Betalt

Følg opp transaksjonene dine i de neste trinnene.

Trinn 9: Sjekk bestillingen din.

Når du har fullført betalingen, vil du motta en melding med transaksjonsnummeret ditt. Klikk på “Bestillinger”-Fanen for å holde gjennomgangen om statusen for bestillingen din. 

Når bestillingen er fullført, vil den overføres fra “Avventer”-Siden til“Fullført”-Siden. 

Trinn 10: Sjekk kategorien Eiendeler

Gå til “Mine eiendeler” side for å sjekke mengden BTC sendt av selgeren i P2P-lommeboken din. 

Du har fullført å kjøpe BTC i India ved hjelp av Rupees gjennom UPI mobiloverføringssystem. 

Kjøpe BTC ved hjelp av UPI-overføringer i India (andre P2P-børser)

Som nevnt tidligere tilbyr OKEX den billigste og mest praktiske P2P-børsen for å kjøpe BTC i India, men andre P2P-børser som LocalBitcoins, Paxful, WazirX, etc. tilbyr en lignende tjeneste til indianere. 

Konklusjon

Det er det! Slik kjøper du enkelt Bitcoin i India ved hjelp av et av de mest fremtredende betalingssystemene i landet – UPI Transfer. Merk at OKEX ikke tar noen transaksjonsgebyrer på innskudd og handel med BTC innen P2P-handelsplattformen. 

Vær forsiktig når du velger en handelspartner og skriver inn betalingsdetaljer som en liten feil kan gjøre den praktiske prosessen litt rotete. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector