3 av de beste myntene for kryptovaluta for nybegynnere

Hvis du har en Proof-of-Stake-kryptokurrency, kan du kanskje satse myntene dine for å tjene et trygt, passivt avkastning, vanligvis i området 5-20% i april. Noen ganger er dette en enkel prosess som krever noen få klikk for å begynne å generere et overskudd, mens andre ganger kan det være en kompleks, risikabel oppgave som er best overlatt til ekspertene..

For de som bare tar tak i cryptocurrency-innsatsen, er det best å holde seg til nybegynnervennlige eiendeler, holde ting greie og redusere risikoen til et minimum. Her er tre av de beste kryptovalutaene å begynne å satse med nå.

Qtum (QTUM)

Qtum (uttalt Quantum) er en avansert blockchain-applikasjonsplattform som har sparket opp stormen helt siden den lanserte sitt nett i 2019. Plattformen tar de beste delene av flere andre eldre blockchain-systemer og integrerer dem i en enkelt kombinert løsning som produserer noe som er mer enn summen av delene.

Som mange nyere blokkeringer, Qtum kjører på en energieffektiv Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanisme, men bruker også Ethereum Virtual Machine (EVM) gjennom et spesialbygd lag kjent som Abstract Account Layer (AAL) for å drive smarte kontrakter. Dette oppsettet er designet for å være så tilgjengelig som mulig for bedrifter og bedrifter, slik at de kan opprette og distribuere sine egne smarte kontrakter med den forretningslogikken de trenger.

Selv om Qtum er designet for adopsjon av bedrifter, er Qtum-token (QTUM) tilgjengelig for alle og er en av de enkleste eiendelene å satse på. QTUM-token har økt med mer enn 50% i løpet av det siste året, som kombinert med sitt årlige avkastning på mer enn 6,3% (i skrivende stund) gjør QTUM til en av de mest avkastningsaktivaene som finnes i form av absolutt kapital verdsettelse.

Forrige måned, Qtum aktiverte sin offline stakingoppgradering, som uten tvil er den enkleste og sikreste stakingmekanismen der ute. I stedet for å trenge å kjøre en full node (egentlig en datatung lommebok som kjører på en datamaskin), delegerer QTUM-holdere i stedet eiendelene sine til en Super Staker. Dette er ikke frihetsberøvende, og eliminerer enhver risiko for tap, samtidig som det reduserer massivt redusering av adgangsbarrieren for QTUM-innsats, noe som gjør den perfekt for nybegynnere.

NewsCrypto Coin (NWC)

Få plattformer kan skryte av å være så nybegynnervennlig som NewsCrypto, en plattform som har som mål å gjøre kryptovalutahandel mer tilgjengelig og mer lønnsom ved å tilby et omfattende utvalg av pedagogiske ressurser, markedsinnsikt og verktøy til kryptovalutahandlere.

Siden lanseringen i fjor har NewsCrypto sett populariteten skyte i været takket være det store utvalget av verktøy og funksjoner som produktet tilbyr – noe som gjør det til en nødvendighetsplattform for mange kryptovalutahandlere. Disse funksjonene inkluderer NewsCrypto Academy, et gratis, organisert utdanningskurs for kryptovalutahandel som dekker det grunnleggende for mer avanserte handelsstrategier.

På NewsCrypto vil brukere også finne uten tvil det mest omfattende utvalget av markedsanalyseverktøy tilgjengelig hvor som helst, inkludert en handelssimulator, automatisk arbitrasjedeteksjon, sentimentanalyse og hvalvarslingsverktøy – pluss dusinvis av andre som kan låses opp med en NewsCrypto-medlemsplan ved hjelp av NewsCrypto Coin (NWC) og andre betalingsmåter.

NewsCrypto Coin-aktiva er også en av de enkleste å satse. Brukere som holder NWC i en ekstern lommebok, kan ganske enkelt gå over innsatsdelen av NewsCrypto-nettstedet, hvor de kan velge hvor mange NWC-mynter de vil satse og velge en varighet for innsatsen. De vil da kunne overføre NWC til adressen som er oppgitt, hvoretter et avkastning på opptil 30% APR vil bli brukt.


Orion Protocol (ORN)

Orion-protokollen er et DeFi-prosjekt med åpen kildekode som arbeider for å samle likviditet fra flere forskjellige likviditetsleverandører og gjøre den tilgjengelig under en desentralisert plattform. Dette gir brukerne i hovedsak tilgang til likviditeten i hele kryptomarkedet uten å måtte hoppe over flere børser, miste varetekt for kryptoaktiva eller lider av glidningen som kan komme med illikvide markeder..

Orion Protocol (ORN) ble bredt fakturert som et av de mest lovende prosjektene i 2020, og traff markedet etter et utsolgt Dynamic Coin Offering (DYCO) lansert av DAO Maker. Plattformen har allerede etablert en rekke partnerskap med andre lovende plattformer, inkludert AllianceBlock, Elrond og Holochain, og utviklet mer enn et dusin inntektsstrømmer.

Bilde: Orion Protocol

I motsetning til QTUM og NewsCrypto som kan stakes via lommebøker, kan ORN bare stakes ved å deponere tokens til enten BitMax eller KuCoin og gå over til staking-delen. Dette tilbyr for øyeblikket rundt 39% april, men dette vil sannsynligvis reduseres etter 22. oktober 2020 når en ny apr settes. Teknisk sett er dette et eksempel på pre-staking, siden Orion Protocol skal lansere hele staking-løsningen på sin egen plattform på et senere tidspunkt, men det fungerer fremdeles for å generere et trygt utbytte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector