3 små capser å se i 2019

Vi har nå offisielt gått inn i det lengste bjørnemarkedet i kryptohistorien. Ja, det siste året har vært vondt for kryptosupportere, og sannheten er at mange har pakket sammen sekken og forlatt markedet for lenge siden. Imidlertid, selv under disse testforholdene, har mange kryptoprosjekter fortsatt å bygge og styrke deres underliggende grunnleggende. Derimot har andre absolutt slitt, med noen som kunngjør massive permitteringer av arbeidsstyrken og de svake rullebanene på grunn av dårlig forvaltning av statskassen..

Akkurat nå har det aldri vært så viktig å identifisere de mest lovende kryptoprosjektene. Tross alt virker det sannsynlig at sterke prosjekter som   

Så hvilke kryptokurver med liten cap har vi på overvåkningslisten vår i 2019? Total Crypto avslører de tre beste valgene og forklarer hvorfor disse under radarmyntene kan være verdt å overvåke.

# 1 Nimiq

Kryptovalutamarkedene er fulle av prosjekter som lager betalingssystemer og hvis poletter har til hensikt å brukes som valuta. Til tross for at Bitcoin eksisterte i 10 år, er det mest kjente kryptobetalingssystemet fortsatt raffinert og krever enda mer adopsjon for å bli betraktet som en butikk av verdi eller et byttemiddel. Det har åpnet dørene for mange kryptovalutaer for å tilby et alternativt betalingssystem til Bitcoin.

Nimiq er et av disse alternative betalingssystemene, og deres opprinnelige NIM-token blir transaktert i økosystemet. Det som skiller Nimiq fra andre betalingssystemer, er teamets fokus på brukervennlighet og enkelhet. 

Den andre interessante tingen om Nimiq er at det er den første nettleserbaserte blockchain. Det betyr at enhver bruker kan koble til blockchain uten å laste ned noen programvare overhodet. Det betyr at Nimiq-økosystemet har den ikke-installasjonen, “det fungerer bare” -kvaliteten for det, og brukerne kan nyte denne bekvemmeligheten uten å gå på kompromiss med sensurmotstand.

# 2 Egen (CHX)

Visste du at kostnadene for å opprettholde en børsnotering på Storbritannias alternative investeringsmarked er over $ 290 000 per år? Nå er det mye penger for å bli børsnotert i Storbritannias minste aksjemarked, og det er den viktigste grunnen til at mellomstore bedrifter og nystartede selskaper forblir privateide selskaper. Det viser seg at å skaffe penger på tradisjonelle måter innebærer å betale en ublu mengde penger for en børsnotering eller at grunnleggere godtar den avtalen de kan få fra risikokapitalister (ofte ugunstige).

Utstedelsesplattformer for sikkerhetstokener som Egen tilby selskaper et alternativ til den tradisjonelle børsintroduksjonen og gjøre det mulig å handle deres egenkapital for en brøkdel av kostnadene ved en tradisjonell børsnotering. Fordelen for STO-støttespillere er at de kan få tilgang til noen eksepsjonelt lovende selskaper i tidlig fase.

Brukstilfellet til Own’s CHX-token er litt annerledes enn andre STO-plattformer. Ja, den brukes fortsatt av bedrifter på plattformen for å skaffe finansiering. Imidlertid må bedrifter som ønsker å lansere sin STO på egen plattform, gå ut på markedet og kjøpe CHX-tokens verdt 1% av finansieringen de ønsker å skaffe, som deretter blir låst opp. Denne mekanismen er utviklet for å øke kvaliteten på virksomhetsoppføringen på egen plattform. 

# 3 Modum

Supply chain management og tracking er kanskje en av de mest praktiske virkelige applikasjonene innen blockchain-teknologi. På dette området er det liten tvil om at VeChain går foran når det gjelder en rekke partnerskap og popularitet. Imidlertid er det eneste problemet at Vechain allerede er kjent og allerede kan klassifiseres som en stor til middels cap-krypto. De som leter etter et mer slående forsyningskjedelek, må se andre steder. Det er der en krypto som Modum kommer inn.

I et nøtteskall, Modum er et supply chain-spill som integrerer sensoriske enheter og smarte kontrakter i ett enhetlig system. Hensikten med systemet er å tilby en sanntids datasporingstjeneste som også er manipulasjonssikker og som ikke kan kompromitteres. En del av dette systemet er en funksjon kalt MODSense, som er en temperaturlogger og gir brukeren muligheten til å overvåke temperaturen på en forsendelse eller å bli varslet hvis en forhåndsdefinert temperaturterskel overskrides.  

Så, hva er Modum-systemet rettet mot? Vel, det Sveits-baserte selskapet er rettet mot legemiddelindustrien og sørger for at transport av farmasøytiske produkter er i samsvar med EU-reguleringen. Nå er big pharma en massiv industri, og Modums forsyningskjedeløsning er skreddersydd for å løse de unike problemene i nisje. Imidlertid eksisterer muligheten til å forgrene seg til andre markeder. For eksempel kan den forgjengelige matforsyningskjeden også ha nytte av løsninger som MODSense.

Modum er kanskje en av de mer interessante small cap, blockchain supply chain spiller. Det er absolutt rettet mot et fokusert marked og har god beliggenhet å utføre. Faktisk representerer den store farmasøytiske industrien 30% av Sveits årlige eksport og er hjemmet til store aktører som Roche og Novartis. Denne kryptovalutaen er absolutt en vi har på overvåkningslisten vår for 2019 og utover.

Endelig ord

Kryptovalutamarkedene er fulle av innovasjon og team som prøver å forstyrre hele sektorer. Selvfølgelig er det mange andre verdige prosjekter som ikke er nevnt i denne artikkelen. Den åpne og ærlige sannheten er at ingen virkelig vet hva fremtiden har i vente for kryptovalutamarkedet. Muligens kaster vi bort tiden vår, ellers vil vi vise oss å være tidlige pionerer i neste forstyrrende teknologibevegelse.

Det du bør være oppmerksom på er at kryptoovervåkningslister ganske enkelt skal brukes som et verktøy for å kutte gjennom 2000+ kryptoer der ute og hjelpe deg med å identifisere prosjekter som er verdt å gjøre ytterligere forskning på..   

Formidling: Forfatteren har noen NIM & Modum i sin portefølje og kompenseres i en langsiktig uavhengig konsulentkapasitet av Nimiq. Denne artikkelen må ikke tolkes som investeringsråd. Gjør alltid din egen undersøkelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me