5 beste kryptolån for 2020

Det er fantastiske kryptolånesider som lar deg tjene penger ved å tjene renter på lån. Alternativt, hvis du trenger kontanter eller kryptoaktiva å handle med, kan disse nettstedene også låne deg en sikkerhetsstillelse med lav rente kryptolån for å få deg i gang.

Disse utlånsplattformene har raskt blitt en ny måte for investorer, hedgefond, de ikke-bankede og kryptografiske gruvearbeiderne å utnytte eiendelene sine og støtte forretningsideer.. 

Disse plattformene letter institusjonell lån av digitale valutaer, og genererer mye likviditet for handelsaktivitet. Uten å vite det for mange detaljhandlere, er disse tjenestene brød og smør fra disse viktigste meglerne. 

Hva er fordelene med kryptolån?

Plattformene har også en rekke fordeler for den småskala kryptoinvestoren. Disse inkluderer;

  • En kredittkilde enn ulik tradisjonelle banker krever ikke kredittkontroll. Kryptolån er sikret med digital sikkerhet, og din lesbarhet er diktert av din online troverdighet
  • Disse plattformene tilbyr raske lånetjenester enn de som tilbys av tradisjonelle långivere
  • Du kan tjene din passive inntekt fra disse utlånsnettverkene mens du venter på oksemarkeder
  • Lånene har lavere renter sammenlignet med tradisjonelle bankers

Hvilke er de beste Crypto Loan-plattformene?

YouHodler

Som ovenfor, YouHodler er en kryptostøttet leverandør av lånetjenester med forskjell. Ikke bare tillater de brukere å utnytte sine kryptobeholdninger, slik at øyeblikkelig konvertering til USD eller Euro med et kortsiktig lån tiltrekker seg bare 2,5 prosent i renter, men det har et utpreget høyt belåningsgrad på 85 prosent. Det er det høyeste i rommet. Samtidig godtar den flytende kryptovalutaer som BTC, ETH, BCH, LTC, XLM, BAT og XRP som sikkerhet. Alle disse myntene lagres i fryselager, aldri på sårbare hot lommebøker med konvertering automatisert via partnere. Det som er attraktivt med YouHodler er at lånegodkjenningen er rask. Så igjen, det er ingen kredittkortsjekker, og når det først er et pass, er kontantoverføring nesten øyeblikkelig uansett tidspunkt på dagen. Kontanter er sikret på sveitsiske bankkontoer, og alle overføringer, innskudd eller uttak er i samsvar med gjeldende lover.

Det er tre typer lån som tilbys av YouHodler, som hver er differensiert med beholdningsperioden. 8-dagerslånet tiltrekker seg minimum 2,5 prosent mens 60-dagers- og 182-dagerslånet kan tiltrekke seg lån som varierer renter fra 2,5 prosent til 13 prosent. Til slutt vil disse prisene synke når brukerne øker.

Nexo

Nexo har vært en meget vellykket kryptolåner siden oppstarten i 2017. Oppstarten har så langt utstedt over 700 millioner dollar i kryptokreditt til massive 200 000 pluss låntakere. Disse lånene kan nå nås for en transaksjon på plattformens Mastercard-tjeneste. Tjenesten bruker orakler for å bekrefte sikkerheten for lån, før avregning av transaksjoner i fiat. Det europeiske firmaet utvider sine tjenester til Asia og USA før utgangen av 2019.

Firmaet driver også en Instant Crypto Credit Line-tjeneste som kan brukes til å låne mot forskjellige kryptovalutaer. Du kan også bruke Nexo til å tjene god rente på kontanter og stallmynt. Oppstarten jobber med Chainalysis, et blockchain-etterforskningsfirma for å sikre at det ikke håndterer dårlig fått tokens. 

BlockFi

Firmaet støttes av noen av Wall Streets mest aktive handelsmenn, inkludert Devonshire Investors, et datterselskap av Fidelity. BlockFi låner ut kontanter til kryptoinvestorer, og til tross for markedets volatilitet har firmaet vokst betydelig med opprinnelse på over 10 millioner dollar i kreditt.  

Lånene har en lav apr-rente på 4,5 prosent, og den kan gi opp 10 millioner dollar i kryptolån. De lave rentene er et utmerket insentiv for låntakere som igjen gir økt likviditet for långiveren. BlockFi lagrer eiendelene sine hos Gemini, en tredjeparts depotforvalter og depotforvalter uten registrering av hack eller tap på kundeaktiva. 

Celsius Network

Denne peer-to-peer-utlånsplattformen har toppet innskuddsnivået på 300 millioner dollar det siste året. En pressemelding viser at firmaet også har oppstått over 2,2 milliarder dollar på kryptolån det siste året. Fakturert som en av de raskest voksende långivere, har plattformen stammer fra over 160 000 kryptolån, og har gitt over $ 3 millioner i interesse til sine investorer..

Firmaet belaster ikke gebyr for innskudd, uttak, transaksjon, opphav eller tidlig avslutning. Det tillater også innskudd på flere eiendeler og har heller ikke et minimum innskuddsbeløp. Firmaet tilbyr ikke forsikring for eiendeler på sine plattformer.

Nebeus

Hvis du leter etter en økonomisk plattform som tilbyr tjenester relatert til kryptovaluta, blir Nebeus ansett som et av dagens beste valg. Denne spesielle plattformen gir deg muligheten til å tjene penger (USD, GBP, EUR), uten å måtte handle eller selge kryptovaluta eller krypto-eiendeler.

For Nebeus-kunder vil det kryptobaserte lånet tillate deg å få raske kontanter, med ETH og BTC som sikkerhet. Du vil få lån i to verdiforhold, nemlig 65% og 80%. Nebeus er kjent for å tilby den raskeste kryptostøttet lån prosess i markedet i dag.

Du kan tjene opptil 8,25% APY; renten utbetales i euro. Takket være alternativet “Instant Interest Withdrawal” kan kunder overføre interessen til bankkontoen når som helst. Som standard deponeres renten hver måned.

For å overføre penger fra Nebeusene dine kryptovaluta lommebok til bankkortet ditt, er Nebeus et raskt valg; dette alternativet er tilgjengelig i mer enn 150 land over hele verden.

Ved hjelp av debet- / kredittkortet ditt kan du også kjøpe ETH og BTC raskt og bytte kryptoen mot vanlige kontanter i løpet av få minutter hver dag.

Konklusjon

Langsiktig investering i kryptovalutamarkedet er ikke for svakhjertet. Den ekstreme markedsvolatiliteten er nok til å få noens hode til å snurre. Det er likevel nye produkter med digital valuta som vil lette stresset med HODLing-kryptoen din i flere måneder.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me