Bitcoin-løpet pågår når milliardær Mogul avslører at han har 10% av sin portefølje i BTC

Kryptoverdenen ble nylig begeistret etter at Ricardo Salinas Pliego, den nest rikeste mannen i Mexico, avslørte at han hadde 10% av sin flytende portefølje i Bitcoin. Milliardæren født i Mexico City tilbake i 1955 har gjort sin formue gjennom media, finans, telekommunikasjon og finans. Han ser ut til å være en sann tro på Bitcoin og dens potensial. Han delte en video som nylig ble tatt i et uspesifisert latinamerikansk land der bankarbeidere blir sett kaste søppelsekker fylt med papirlapper i en søppel. Pliego legger til at papirpenger er verdiløse, og det er derfor det er bra å diversifisere investeringsporteføljen.

Sedlene som dumpes ser ut til å være venezuelanske bolivarer, inkludert 10.000 sedler som ble utstedt for noen år siden før sedler ble redenominert mens fylket prøver å bekjempe inflasjonskrisen. Noen timer etter deling av videoen ville milliardæren dele en kvitring der han anbefaler The Bitcoin Standard – en bok som gir innblikk i hva kryptovalutaen handler om og hvordan den beskytter innbyggerne mot et regjeringsovertakelse av deres økonomi. Og det er i denne tweeten; han avslører hvor mye av hans formue som er investert i BTC.

Foreløpig er Bitcoin i ferd med å handle over $ 18 000 for første gang siden desember 2017. Og i motsetning til det siste oksekjøringen der mynten nådde en topp på $ 20 000, ser det ikke ut til å være noe tegn på å bremse denne gangen takket være flere faktorer. Nå er det mindre overhype av at folk ikke er klar over hva kryptovalutaen handler om. Det ser ut til at det er økende aksept for kryptovalutaer, og dette er tydelig blant institusjonelle investorer som har investert mye i bransjen. I følge Pliego, som er den 166. rikeste mannen globalt, har institusjonell adopsjon plukket sakte siden lanseringen av Graysale’s Bitcoin Investment Trust lansert tilbake i 2016.

Detaljistinvestorer er også interessert

Det er ikke bare institusjonelle investorer som er begeistret av Bitcoin, men selv detaljistinvestorer prøver å komme inn på handlingen for å sikre at de ikke går glipp av det. I følge Googles trender, antall personer som søker hvordan man investerer i Bitcoin på plattformer som Liber Ltd. har toppet seg. I motsetning til konvensjonelle kryptovaluta-børser der du kan kjøpe selve eiendelen og holde på den, og vente på at prisen skal stige før du selger med fortjeneste, tillater en plattform som Liber Ltd en å handle CFD-produkter for forskjellige finansielle instrumenter som kryptovalutaer.

Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe den underliggende eiendelen i seg selv og trenger å bekymre deg for å lagre den og håndtere andre ulemper som følger med lagring av eiendelen, som å tape penger hvis prisen faller. På Liber Ltd kan du spekulere i prisen på BTC og andre kryptovalutaer og fortjeneste når prisene stiger eller faller. Og hvis du handler ved hjelp av plattformens Libfx-token, få rabatter. Libfx er et ERC-20 standard token med en total forsyning på 35.000.000. Ikke bare brukes det til betaling på handelsgulvet, men det gir også brukerne tilgang til spesielle markedsføringsprogrammer og rettigheter til å kjøpe selskapets aksjer når de er notert på børsgulvet. Den ble oppført på coinmarketcap.com innen utgangen av august og fikk umiddelbart grep, og handlet så høyt som $ 79.

Andre velstående individer vil ikke gå glipp av det

Nå viser det seg at andre velstående individer ikke vil gå glipp av den siste boom. I følge en nylig undersøkelse fra Devere Group, en stor uavhengig finansiell rådgiver, planlegger 73% av millionærer å investere i kryptomynter som BTC, ETH, og XRP innen utgangen av 2022. Et flertall av gruppen var allerede investert i digitale eiendeler, ifølge firmaet.

Studien omfatter over 700 individer med høy nettoverdi basert over hele verden med investerbare eiendeler på over $ 1 million og som var en del av firmaets kundebase. I følge Nigel Green, som er grunnleggeren av Devere Group, den siste rallyen som ser BTC opp 125% siden starten av året har vært vanskelig for velstående investorer å ignorere siden det nå er en økende aksept for at kryptokurver er fremtiden for penger, og disse individene don ‘ ikke vil gå glipp av det.

Green mener at den nylige kursgevinsten i BTC har noe å gjøre med økt interesse fra institusjonelle investorer, inkludert noen Wall Street-banker som “utnytter de enorme avkastningene eiendelen for øyeblikket tilbyr.”

PayPal beslutningen om å la brukerne kjøpe, selge og holde kryptomynter som BTC er en annen grunn til at Bitcoin er vitne til enorme gevinster. Dette har inspirert flere berømte hedgefondforvaltere til å hevde at BTC har potensial til å overgå gull som en alternativ valuta. Når det gjelder pris, til $ 18.000, er BTC ti ganger prisen på gull, men når det gjelder markedsverdi på $ 330 milliarder dollar, er Bitcoin-markedet bare en brøkdel av gullmarkedet verdsatt til over $ 9 billioner.

Kjendiser kommer i gang

Nylig Rapper Logic avslørt at han hadde investert 6 millioner dollar i Bitcoin i forrige måned. ISIS-rapperen gjorde avsløringen gjennom Instagram-historier på kontoen sin. Det er imidlertid ingen måte å underbygge om det er noen sannhet i denne saken. Likevel, hvis det er gyldig og forutsatt at han gjorde sin investering i begynnelsen av den siste måneden med BTC-handel rundt $ 10 550, kan porteføljen nå være verdt $ 10 milliarder dollar.

Maisie Williams er en annen kjendis som har avslørt at hun er investert i BTC. I en nylig kvitring, hun lurer på om hun skal gå lenge eller kort på kryptovalutaen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me