Bitrue vs OKEx: En dyp titt på hybrid CeFi- og DeFi-løsninger

Konkurransen på markedet for utveksling av kryptovalutaer har vokst betydelig de siste årene, med dusinvis av plattformer som ønsker å etablere et lag av dette begynnende rommet for seg selv. Ønsker å bygge videre på suksess med å tilby mer tradisjonelle krypto- og CeFi-løsninger, og etter en økende interesse for DeFi-tjenester, søker noen av de beste børsene nå å tilby det beste fra begge verdener. Målet? En pålitelig og gjenkjennelig hybridløsning for å slå sammen fordelene med CeFi og DeFi, samtidig som ulempene reduseres.

Generelt sett speiler CeFi eldre finans, slik at brukerne kan tjene renter eller få lån, noe som gir sikkerheten ved risikooverføring mot ulempen ved å kreve forvaring av eiendeler. DeFi bruker bruken av smarte kontrakter på finansielle instrumenter, og kutter ut formidleren. Det er ikke forvaring, men du påtar deg den systemiske risikoen for at det er en dødelig kodefeil i protokollen. En balansert hybridløsning kan derfor gi en ideell kombinasjon.

To plattformer som gjør nettopp det er Bitrue og OKEx, med forskjellige ideer om hvordan man best kan tilby en slik hybridmodell. Slik kjører de to plattformene seg i kampen om Bitrue vs OKEx.

Bitrue

Etablert i 2018, Bitrue beskriver seg selv som en økonomistyringsplattform, som spesialiserer seg på digitale eiendeler, investeringer, lån og handel. Den fikk grep ved å vedta XRP som en av sine grunnvalutaer og fortsette å bli en av de tre beste handelsplattformene for eiendelen..

Vitne til imponerende vekst på 620% daglig volum fra år til år, drev Bitrue inn i det øverste nivået av globale børser. Nå som den administrerer daglige handelsvolum over $ 300 millioner, med 1,6 millioner brukere, tilbyr den noen av de laveste avgiftene på markedet ved hjelp av Bitrue-plattformtoken, BTR.

Under ledelse av administrerende direktør Curis Wang var Bitrue den første børsen som tilbød et investeringsproduktprodukt, Power Piggy, slik at kundene kan tjene en passiv inntekt på opptil 10% rente på en rekke eiendeler, og senere bli en utbredt funksjon blant konkurrentene. 

Bitrue har utvidet sitt utvalg av finansielle finansielle produkter siden, inkludert lånetjenester og BTR-innsatsstjenester. Bitrue-lån lar deg pantsette eiendeler for å låne USDT, BTC, XRP eller ETH. Du beholder retten til disse eiendelene, men kan frigjøre kapital i dem til annen bruk. Eiendeler låst i Power Piggy kan også brukes som sikkerhet for lån, slik at du kan låne mot dem mens du fortsetter å tjene renter. BTR-låsing fungere som en ekstra innsatsmulighet for å generere spesialkapsler til betydelig høyere priser enn Power Piggy-funksjonen alene.

I august, Bitrue da kunngjort planer for DeFi-tillegg under Bitrue Financial Services (BFS). Forventet å starte i begynnelsen av 2021, vil BFS i utgangspunktet tillate långivere å legge til eiendeler i likviditetsbassenget som er tilgjengelig for låntakere, der de långiverne får renter, etterfulgt av flere desentraliserte produkter over tid. Bitrue vil også oppgradere den eksisterende lånetjenesten under denne paraplyen, slik at lommebøkene som inneholder sikkerhetsmidler er synlige offentlig i et skritt mot å gi brukerne større makt over økonomien. Som et resultat vil de tilby både eksisterende CeFi og nye DeFi-produkter samtidig, noe som gjør dem til en av de første hybridplattformene. Det vil gi forskjellige typer brukere et mer variert utvalg av investeringsalternativer på et praktisk sted.

Det nye Bitrue Finance-tokenet (BFT), for å drive disse hybrid CeFi- og DeFi-tjenestene, ble lansert i midten av september, med BFT-tokens som også distribueres til BTR-tokenholdere. BTR vil fortsette å fokusere på å drive Bitrues tradisjonelle bytteverktøy. BFT vil støtte den nye hybrid BFS som belønning, betaling og stemmetoken, samt en balanseringsmekanisme i det desentraliserte utlånssystemet.

OKEx

OKEx, har vært i drift siden 2014, er en annen av de største børsene på markedet. Selv beskrevet som verdens ledende krypteringsutveksling med ett stopp, gir de spot-, margin-, futures- og opsjonshandel, sammen med gruvedriftstjenester, Hoppstart token salg plattform, og OKB verktøy token. Den leverer daglige handelsvolum over $ 1 milliard, og er blant de høyeste i bransjen. De OKEx DEX er også i utvikling på testnet, og bygger ut en desentralisert utvekslingsplattform på toppen av OKExChain.

OKEx Tjen tilbyr en rekke måter å tjene renter på kryptoaktiva, og kombinerer de beste interne CeFi-alternativene, DeFi og innsatsmuligheter for å maksimere potensialet. på samme måte, OKEx-lån gir tilgang til øyeblikkelig lånemarkeder fra forskjellige CeFi- og DeFi-alternativer på ett sted.

For å innlemme DeFi-funksjonalitet blant CeFi-alternativene, har OKEx tatt en annen tilnærming til deres hybridløsning. Konsernsjef Jay Hao kunngjort i august en første utlånsaggregat som integrerte Compound Finance og planer om en One-Stop DeFi Trading Shop, som eliminerer behovet for å overføre penger mellom lommebøker. Flyttet betydde at i stedet for å utvikle sine egne DeFi-produkter, ville OKEx koble seg til tredjeparts DeFi Yield Farming-protokoller, som Uniswap, Curve og YFII. Som et resultat letter de bare tilgang til disse tjenestene, men det er praktisk, og tar ikke ansvar for noen systemrisiko forbundet med dem.

Kjennelse

Brukere må vurdere fordeler og ulemper med slike plattformer for deres individuelle forhold. Bitrue ser ut til å tilby det mest enkle systemet for massemarkedet, ved hjelp av velkjente eiendeler med store selskaper og vil tillate deg å balansere eksponering med et mer diversifisert utvalg av alternativer på en pålitelig plattform. De utvikler en praktisk hybrid av CeFi- og DeFi-verdener samtidig som de reduserer systemrisikoen ved å innlemme tilleggsprotokoller.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me