CrossFi-løsninger kan overvinne DeFi-hypen i å bygge en bærekraftig fremtid for desentralisert økonomi

Decentralized Finance (DeFi) er ikke en god idé krypto ‘buzzword’ i 2020, dette rommet har opplevd en enorm vekst de siste månedene. Foreløpig er den totale låste verdien (TVL) på $ 8,35 milliarder dollar, med antall oppførte DeFi-tokens som øker for dagen. Mens økningen har gått ganske raskt, er det den langsiktige bærekraften det er snakk om når det gjelder de underliggende tokenomics. De siste ukene har faktisk sett at ondsinnede skuespillere utnytter slike mangler for å utføre ‘Rug Pull’ exit-svindel.

Trenden har siden tiltrukket pessimistiske følelser om fremtiden til DeFi; en spesiell skeptiker er Messaris grunnlegger av kryptodataside, Ryan Selkis. Ofte kjent for sine rette spådommer på kryptomarkedet, sa Selkis nylig at den ‘forventede’ DeFi-boblen vil komme raskere enn forventet,

“DeFi er bare en stor pool av kapital som spruter rundt en liten gruppe innsidere og leiesoldater som snart vil gå tom for ofrene til fleece.”

Når det er sagt, risikerer DeFi-hypen nå å bli forbigått av grunnleggende desentraliserte prosjekter med et CrossFi-verdiproposisjon. Dette er i utgangspunktet blockchain-bygde innovasjoner med fokus på å integrere de flytende tradisjonelle finansmarkedene med en desentralisert arkitektur. Følgelig posisjonerer CrossFi-prosjekter seg gradvis som de viktigste verdidrivere mot et bærekraftig skifte til Web 3.0-løsninger.

CrossFi; En bærekraftig fremtid for desentralisert økonomi

Desentralisert finans foreslår en ganske betydelig verdi for verdens befolkning uten banker; de vil nå kunne få tilgang til alle slags finansielle produkter uten kjaset med å få en bankkonto. CrossFi-innovasjoner forbedrer denne verdien ytterligere gjennom en kombinasjon av de beste blockchain og tradisjonelle finansfunksjonene. Et slikt initiativ er Mineplex bankøkosystem som tilbyr en mobil kryptobank basert på blockchain-teknologi og smart kontraktinfrastruktur.

I motsetning til DeFi-prosjekter, har Mineplex finansielt økosystem er mer bærekraftig når det gjelder volatilitet samt integrasjon med tradisjonelle finansprodukter. Noen av de finansielle tjenestene som tilbys i denne mobile kryptobanken inkluderer betalingsmuligheter via bankkortet; brukere kan betale i både crypto eller fiat avhengig av deres preferanser. Mineplex-klienter kan også konvertere fiat til krypto og omvendt uten å forlate dette CrossFi-grensesnittet. Andre avanserte finansielle tjenester som tilbys innenfor dette økosystemet inkluderer refinansiering av lån fra tradisjonelle banker og sparefasiliteter for både fiat og kryptovaluta.

For å fungere effektivt er CrossFi-prosjekter som Mineplex desentraliserte og dermed bygget på blockchain-økosystemer. Dette spesielle prosjektet baserer sin grunnleggende arkitektur på Tezos blockchain, noe som gjør det vanskelig for ondsinnede skuespillere å endre poster, med mindre i tilfelle en hard gaffel. I tillegg til dette utnytter Mineplex smarte kontrakter for å automatisere sine cryptobank-tjenester. Dette betyr at de bare tar noen minutter i stedet for det som ville ha vært 3-5 virkedager i sentraliserte globale overføringsnettverk. Som de fleste kryptoinnovasjoner, drives Mineplex-økosystemet av sitt opprinnelige token ‘MINE’ som fungerer som enheten for datakraft..

CeFi Crypto Exchange er fortsatt verdifullt

Med alle forstyrrelsene som har skjedd, har noen kryptoentusiaster vært raske med å avvise fremtiden for sentraliserte kryptobørs. For bare noen få uker siden passerte Uniswap, som nå er den ledende desentraliserte børsen i markedsvolumer, aktiviteten på topp krypto-børser; den har for øyeblikket over 8000 likviditetsbassenger med det siste døgnets gjennomsnittsvolum på for tiden $ 353 millioner.

Dette er imidlertid ikke å si at det er på tide at Virtual Asset Service Providers (VASPs) i denne nisje sendes ut. Som det ser ut, kan oddsen faktisk favorisere noen av disse plattformene, spesielt de med banebrytende produkter som OKEx som tilbyr både spot og derivat krypto trading fasiliteter. Slike produkter er veldig unge i kryptomarkedet og er derfor mer sannsynlig å være naturen i sentraliserte børser i motsetning til DeFi, hvor eksperimenthastigheten fortsatt er veldig høy.

Crypto Exchanges har også en fordel ved førstegangsinnsamling, og er de mest populære rampene i kryptos eksistens. Denne ledende markedsposisjonen gir dem frihet til å sette gunstige transaksjonsgebyrer og store rabatter på det samme; Nominex som er en av de ledende kryptobørser gir opptil 50% handelsrabatter for brukere som utnytter plattformens native token ‘NMX’ i transaksjoner. Slike insentiver har kommet langt med å overleve DeFi-bølgen og kan være bærekraftig hvis Ethereum ikke sorterer sine høye nettverksavgifter (gwei).

Konklusjon

DeFi-hypen vil absolutt endre dynamikken i tradisjonell økonomi, uavhengig av om den nåværende støttende infrastrukturen overlever tiden. Dette er på grunn av potensialet til å gå ombord noen fra alle verdenshjørner inn i et desentralisert økonomisk økosystem, noe som betyr at de får samhandle med utvalgte produkter i sanntid. I utgangspunktet vil desentralisering eliminere behovet for lange KYC-prosesser for å få tilgang til finansielle produkter og samtidig øke allsidigheten i tilgjengelige porteføljer.

Selv om fremtiden for desentralisert finansiering er lovende, er dens eksistens underDeFi-sprøytenarkomanEr nå truet. Å finne et nytt hjem i CrossFi er en av måtene innovatører nå ser for å omgå omdømme risikoen forbundet med prosjekter i denne linjen. Denne tilnærmingen ser ut til å ha et solid verdiproposisjon i integrasjonen av tradisjonell økonomi med blockchain. Fremover er det sannsynlig at CrossFi til slutt vil overvinne DeFi-hypen ettersom desentralisert finansiering avanseres i mer bærekraftig infrastrukturdesign.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me