Crypto Payments nærmere å gå mainstream som PayPal åpner dører

Adopsjon av kryptovaluta i de vanlige finansmarkedene er i fart. Flere bedrifter online og offline har nå tatt imot den forstyrrende kraften i kryptovalutamarkedet ved å godta blant annet bitcoin, ethereum, ripple og litecoin som betalingsmåte. I en ånd av forstyrrelser har flere oppstart forsøkt å lansere sine egne kryptovalutaer.

Selv tradisjonelle banker som JPMorgan Chase, Goldman Sachs, samt teknologigiganter ledet av Facebook, har besluttet å lansere sine egne kryptovalutaer. Som sådan har flere plattformer som godtar kryptobetalinger nå dusinvis av kryptovalutaer oppført på plattformene sine som akseptable betalingsmåter. Dette skaper, ifølge eksperter på økonomisk sikkerhet, potensielle sikkerhetstrusler.

Behovet for kryptolommebøker

Dette har utløst et umettelig behov for sikre løsninger for å lagre og overføre kryptovaluta-eiendeler. Ulike teknologigiganter ledet av PayPal, Apple, Samsung og Google har klart å designe idiotsikre lommebøker, som mange forbrukere har omfavnet med en betydelig følelse av sikkerhet. Imidlertid dekker deres ekspertise ikke kryptovalutaer, og dette etterlater et stort gap for forstyrrende kryptostartups å kapitalisere.

Dette har resultert i en rask økning i antall krypto-lommebøker som lanseres, hver for å tilby de beste funksjonene til en rimelig pris uten å gå på bekostning av sikkerhetsprotokoller..

En av de mest bemerkelsesverdige aktørene i dette overbevisende segmentet av kryptovalutamarkedet er Coin.Space, en moderne kryptovaluta lommebok grunnlagt av Jonathan Speigner i 2015. Skaperen av denne innovative lommeboken er en dyp teknisk ekspert innen sikkerhet, kryptovaluta, mobilitet, cloud computing og relaterte teknologier. Lommeboken er designet med et spesielt fokus på nybegynnere av cryptocurrency-investorer og personer uten bankkonto.

Coin Wallet ønsker å fylle et hull i banksektoren som har blitt utnyttet av fremveksten av desentraliserte økonomiske løsninger. I tradisjonell bankvirksomhet blir mange mennesker utenfor systemet fordi de ikke oppfyller ulike KYC-krav som sentralbankene har satt på plass. Dette gjør det vanskelig å bankere en betydelig sum penger i det vanlige finansielle systemet.

Men med fremveksten av kryptovalutaer kan folk nå konvertere fiat-valutaene sine ved å investere i bitcoin, ripple eller andre populære kryptovalutaer. De kan da lagre disse eiendelene i en kryptolommebok og se verdien til tider vokse mer enn gjennomsnittlig innskuddsrente som tradisjonelle banker tilbyr.

Motstand er nytteløst

Flere finansinstitusjoner har lagt merke til den umettelige etterspørselen etter lommebøker for kryptovaluta og lanserer nå sine egne versjoner for å prøve å gjøre krav på en andel av det raskt voksende markedsområdet. USA-baserte Mastercard og Bank of America er noen av de bemerkelsesverdige selskapene som gjør dette. I Japan har den globale finansbankgiganten Rakuten også sluttet seg til køen til de som lanserer en kryptovaluta-lommebok.

Imidlertid har PayPal så langt vært den manglende brikken i reisen for å ta krypto-lommebøker mainstream. Den elektroniske betalingsgiganten kan skilte med hundrevis av millioner av online-brukere, noe som gjør den til det ideelle kjøretøyet for å øke adopsjonen av kryptolommeboken. Flere som betaler på nettet, foretrekker å bruke PayPal på grunn av sine online sikkerhetsbrannmurer sammenlignet med å bruke et kredittkort. Da den elektroniske betalingsgiganten forrige måned sa at den jobbet med å bringe kryptovalutafunksjoner til plattformen, kjørte flere mediepublikasjoner historier som frontet ideen som et viktig skritt mot å ta kryptobetalinger mainstream.

Selskapet følger i fotsporene til teknologigiganten Alphabet Inc., som også tidligere i år kunngjorde at Google-lommeboken vil begynne å akseptere kryptovaluta-betalinger..

Veien videre


Crypto-lommebøker har et stort potensial i kryptovalutamarkedet. De er ikke bare en delmengde, men en sentral aktør i det som viser seg å være en av de mest forstyrrende innovasjonskreftene siden årtusenskiftet. Crypto-lommebøker er koblet på online kryptolåneplattformer, kryptovalutautvekslingsplattformer, krypto CFD-handelsplattformer, internasjonale pengeoverføringsplattformer og til og med salgssteder (POS).

De blir mer populære i markedet fordi folk i økende grad velger å overføre penger i form av krypto i stedet for fiat-valuta. De velger også å bruke kryptobetalingssystemer på grunn av lavere avgifter sammenlignet med tradisjonelle pengeoverføringstjenester. Bedrifter som opprinnelig motsto fristelsen til å omfavne krypto, begynner nå å vise interesse. Noen av dem som PayPal, kommer uten tvil til å spille en avgjørende rolle i å ta kryptobetalinger mainstream.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector