De mest effektive prosjektene på EOS.IO i 2019

EOS.IO ble introdusert i januar 2018 av utviklerne Daniel Larimer og Brendan Blumer, og er en programvarearkitektur for blockchain som støtter millioner av transaksjoner per sekund med praktisk talt ingen transaksjonsgebyrer involvert..

Denne teknologibakken avhenger av beviset på stavs konsensusmekanisme for å få det til å skje. Andre populære kryptokurver som Bitcoin er avhengige av et bevis på arbeidsbasert system, der datamaskiner knuser tall aggressivt for å løse komplekse kryptografiske oppgaver. Men bevis på stav utpeker neste enhet som skal opprette en blokk ved å se på forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg, rikdom eller alder.

Denne nye tilnærmingen til trygt utveksling av verdi og data på tillitsfull måte øker i 2019, og spredningen av EOS-baserte prosjekter som dukker opp på scenen, bør ikke komme som noen overraskelse. En rekke av disse prosjektene har gitt betydningsfulle bølger det siste kalenderåret, så la oss se på dem nå.

LiquidApps: lansert februar 2019.

LiquidApps er en løsning av og for dApp-utviklere, rettet mot å gjøre desentralisert apputvikling mer tilgjengelig og rimelig. LiquidApps opprettet sin dApp-nettverk som et økosystem for å pleie desentralisert programvare for å være mer effektiv og skaffe faste brukere. DApp Network tilbyr to produkter til det formål: vRam og Zeus.

Liquidapps

vRAM fungerer som en slags rimelig “harddisk” for EOS dApp-utviklere for å lagre dataene sine. Zeus er det tilknyttede programvareutviklingssettet (SDK), som utviklere plugger inn eksisterende LiquidApps-produkter for å lage sine egne dApps. Allerede tilgjengelig på Github, Zeus presenterer seg som en “one-stop dev shop” for dApp-utviklere.

Everipedia: lanserte EOS-funksjonalitet i august 2018, vokste gjennom 2019.

Everipedia er som en blockchain-aktivert versjon av Wikipedia. Den bruker EOS blockchain-teknologi og et tilknyttet kryptotoken kalt IQ for å stimulere folk til å bidra med innhold mens de også demper sensur over hele verden..

2019 var et år med utvikling og forbedring av det redigerbare leksikonprosjektet. Teamet la til ny funksjonalitet for samarbeid og redigering av artikler, som Chat-plattformen for å kommunisere med andre redaktører som bruker produktet.

Everipedia la også til en integrasjon med YOLO Exchange for å gjøre det mulig å skaffe seg IQ direkte innenfor sin egen plattform. Den nye koreanske språkstøtten gjør også Everipedia brukbart for en tidligere ubetjent befolkning.

Likevekt: lansert i april 2019.

Likevekt er et flerkjedet rammeverk for å bygge aktiva-støttede stablecoins og DeFi-produkter. Dens flaggskip produkt er EOSDT stablecoin, som er knyttet til den amerikanske dollaren og henter verdien fra overkollateralisering av en brukers likvide digitale eiendeler. Denne dApp har angivelig også en av de største saldiene av alle dApps.

Likevekt

Selskapet lanserte nylig kryptoindustriens første stabilitetsfond med 6,5 millioner EOS (verdt omtrent $ 17,5 millioner USD) av sin egen kapital. Denne mengden penger fungerer som figurforsikring mot svarte svanemarkedshendelser – den beskytter brukerne mot ekstrem volatilitet i markedet godt nok til å redusere EOSDTs sikkerhetskrav fra 170% til 130%. Dette skaper et høyere potensiale for utnyttelse av digitale eiendeler og konsoliderer EOS som pålitelig sikkerhet.

KARMA, lansert i 2018 og vokste gjennom hele 2019.

KARMA er et sosialt nettverk for sosialt gode som er drevet av EOS-blockchain. Kryptotokenet (også kalt KARMA) er designet for å stimulere folk til å gjøre gode ting i verden for andre mennesker, eller for å ha fordelaktige interaksjoner med hverandre. Folk legger ut disse tingene i nettverket der de får likes og upvotes, så mottar de KARMA for det. Ideen er å skape et fellesskap rundt å maksimere det gode i verden.

karma

I 2019 ble KARMA-token oppført på YOLO, noe som gjorde token mer tilgjengelig for kryptosamfunnet. Det ble også lansert plattformens “We Pay CPU” -oppgradering i oktober slik at brukerne ikke lenger trenger å bekymre seg for å dekke sine egne CPU-krav.

Bancor vant mye oppmerksomhet i 2019, identifisert som i stand til å støtte en viktig token pegging algoritme.

Bancor er en on-chain likviditetsprotokoll som muliggjør automatisert, desentralisert utveksling på Ethereum- og EOS-blokkjedene. Med andre ord får Bancor-brukere konvertere direkte mellom forskjellige tokens via smart kontrakt i motsetning til å bytte dem på kryptovalutamarkeder. Lommebokproduktet, Bancor Wallet, muliggjør automatiserte token-konverteringer umiddelbart i grensesnittet til forutsigbare priser som er motstandsdyktige mot manipulasjon.

2019 var et nålflyttende år for Bancor. EOS-skaperen Dan Larimer foreslo en token-pegging-algoritme som henger på Bancor Network. Larimer skrev: “Forutsetningen for algoritmen vår er at de som er villige til å være litt utnyttbare i en sikkerhetsfordel (for eksempel EOS), kan tjene penger ved å legge til rette for markedsføringsaktiviteter mellom EOS og en fungibel festet eiendel, (f.eks. USD) , hvis verdi er designet for å spore en prisstrøm innenfor et tillatt avviksområde. ”

Larimer integrerte til og med tidligere Bancor-algoritmen i aktivaallokeringsmodellen for EOS RAM. (Denne modellen jobbet for å automatisere likviditet for RAM-markedet siden EOS-blockchain ble lansert i 2018.) I tiden siden har Bancor også blitt integrert i EOS Resource Exchange (REX), som lar brukere tjene inntekt ved å leie ut sine CPU- og nettverksressurser

Utover denne oppmerksomheten brukte Bancor også 2019 for å legge til integrasjoner for en rekke nye tokens, og bringe det totale antallet støttede kryptokurver til mer enn 148. 

pEOS Wallet, kunngjort i juni 2019.

Selv om den ikke er i produksjon ennå, pEOS er en lommebokprogramvare som gir et ekstra lag med beskyttende personvern til hvordan EOS-brukere handler med hverandre. Det tilknyttede tokenet (PEOS) kan sendes til både EOS-kontoer og pEOS-adresser. Det er viktig at pEOS-adresser er helt løsrevet fra EOS-kontoer – den underliggende EOS.IO-arkitekturen er bare involvert i å flytte en transaksjon gjennom nettverket..

Transaksjoner som går fra en EOS-konto til en annen, blir offentlig synlige i en åpen blockchain – det er enkelt å lære kontosaldoer og kontonavn. Men pEOS-adresser er mer låst enn dette. Å sende eller motta fra en pEOS-adresse holder slike identifiserende detaljer utenfor offentligheten, og hvis en transaksjon går fra en pEOS-adresse til en annen, er det umulig for en tredjepart å lære noen identifiserende detaljer om den.

Prosjektet har opplevd noen forsinkelser i å komme til en fungerende versjon – det bokstavelig talt krever noen endringer til hvordan EOS.IO fungerer – men når endringene er på plass, vil EOS-brukere ha en helt ny måte å gjøre transaksjoner med forbedret personvern.

Sense.chat, lansert i juni 2019.

Sense.chat er en privat meldingsapp som kjører på din Android eller iOS enheten, og det avhenger av brukerens EOS-konto for å fungere skikkelig. Du kan nøyaktig kontekstualisere den som “EOS messenger.”

Fordi den er bygget oppå EOS.IO-blokkjeden, kan Sense.chat sende og motta meldinger på en beviselig sikker, kryptoaktivert måte. Akkurat som Bitcoin-transaksjoner muliggjør en viss grad av anonymitet og personvern, gir Sense Chat den samme beskyttelsen til din daglige meldingsoppførsel.

sense.chat

Å gjennomføre finansielle transaksjoner via blockchain-teknologi kan være veldig nisje og teknisk, men omtrent alle i den tilkoblede verden bruker sin mobile enhet til å kommunisere med andre. Nå kan de bruke EOS-blockchain til å gjøre det med enestående sikkerhet.

Akkurat som 2019 brakte enestående bevegelse og utvikling til EOS, er vi sikre på at trenden fortsetter til 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me