De sikreste Bitcoin-lommebøkene uten forvaring i 2020

For nesten et dusin år siden lanserte Bitcoin (BTC) og lovet et betalingssystem som er sikkert, grenseløst og billig – noe som åpner det globale finansielle systemet og banker bankene. Gjennom årene forvandlet BTC seg til mer enn et betalingssystem, og ble til en butikk med verdi (SoV) etter hvert som verdien økte og nådde en heltidshøyde på $ 19 800 i 2017. 

Overgangen til en SoV kommer imidlertid med sine egne utfordringer. I sin kjerne er lagring og sikkerhet av det ‘digitale gullet’ en av de største utfordringene for BTC. Ved lanseringen så Satoshi Nakamoto – et pseudonym for skaperen av Bitcoin – en plattform som vil tilby brukerne full kontroll og sikkerhet for pengene sine. 

Som BTCs verdi satte pris på, ble det imidlertid opp sentraliserte børser og forvaringstjenester som ga lommebøker i et forsøk på å hjelpe vanlige brukere med å “trygt lagre sin BTC”. Mens disse sentraliserte partene hjelper ikke-tekniske brukere å lagre sine private nøkler og bytte BTC raskere, tar de bort funksjonen til blokkeringer – desentralisering (administrerer din egen ‘bankkonto’).

Behov for lommebøker 

Hva er problemet med sentraliserte leverandører av kryptolommebøker? 

Sentraliserte kryptovurderere og børser tilbyr en rask og pålitelig måte å transaktere kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum. Imidlertid har disse etablissementene manglet sikkerhetsaspektet gitt at de lagrer brukernes private nøkler sentralt og lagrer disse nøklene i varme lommebøker. Hot lommebøker eller online lommebøker tillater brukere å sømløst handle og bruke kryptovalutaene sine. 

Dette har imidlertid ført til at flere børser har vært utsatt for hackingsforsøk, tyveri, phishing-svindel, exit-svindel osv. De siste årene, og har vasket bort millioner (samlet milliarder) dollar i investorfond..

Eiendommene med lav sikkerhet på sentraliserte depotmottakere har gitt opphav til hardware-lommebøker som Ledger og Trezor, noe som øker personvernet og sikkerheten til midler. De gjør det ved å lagre dine private nøkler frakoblet på en USB-stasjon. Imidlertid unngår brukerne disse lommebøkene (til tross for høye sikkerhetsnivåer) til fordel for de sentraliserte online lommebøkene på grunn av pålitelighet, hastighet og likviditet.. 

Spørsmålet oppstår: “Kan kryptobrukere nyte hastighet, pålitelighet og ikke-forvaringssikkerhet – alt sammen – på en crypto-lommebokplattform?” Ja. 

I neste avsnitt diskuterer vi sikkerhetstiltakene du bør se etter i en kryptolommebok, hvordan du kan sikre at lommeboken din er sikker, og de sikreste lommebøkene for kryptobrukere i 2020. 

Hva du skal se etter i en kryptolommebok

 1. Sikkerhet: Dette er kanskje den viktigste funksjonen i enhver lommebok. Online lommebøker anses å være mer utsatt for usikkerhetsangrep og med god grunn også; de er lettere å hacke. Maskinvarelommebøker derimot blir sett på som tryggere siden valutaen er lagret offline.
 2. Anonymitet: Brukere som er interessert i å være anonyme, dette er sannsynligvis en funksjon de bør vurdere.
 3. Rykte: Det er viktig at man går gjennom lommebokanmeldelser for å finne ut hvor den står blant andre brukere i samfunnet, bare for å være sikker på hva de forplikter seg til. 
 4. Brukergrensesnitt: Coinbase-grensesnittet anbefales for de fleste nybegynnere. Det er lett å navigere og forsikrer i tillegg 100% av verdien.

De beste ikke-frihetsberøvende kryptopunglommene i sikkerhet

1. Bitamp – For sikkerhet og hastighet (Anbefalt) 

I følge det offisielle nettstedet, Bitamp “Er en åpen kildekode, gratis Bitcoin-lommebok som lar deg sende og motta Bitcoin sikkert på en blockchain”. Enkelt sagt, Bitamp er en selvbevarende kryptovaluta-lommebok som lar deg sende og motta Bitcoins. 

Lommeboken er designet under en MIT-lisens som lar brukere over hele verden sende og motta BTC. Den globale lisensekompatible lommeboken betyr at utviklere over hele verden har svært få begrensninger for å bruke den. 

Fordeler

 • Ikke-forvaringslommebok: Forbedrer sikkerheten til lommeboken ved å tillate direktebetalinger til de frakoblede lommebøkene dine. Dette betyr at selskapet ikke overfører, lagrer eller lagrer brukernes private nøkler på serveren sin.  
 • Aktiverer Tor-surfing: Integrasjon med Tor forbedrer personvernet til brukernes transaksjoner. I tillegg er Bitamps operasjoner strengt lokale i brukerens nettleser “ved hjelp av Javascript og det magiske passordfrøet på 12 ord.” 
 • Overføringer til hardware lommebøker: Bitamp tilbyr også en unik direkte tilkobling til topp hardware lommebøker, inkludert Ledger Nano S (nevnt nedenfor), Trezor, KeepKey, Electrum og Mycelium. 
 • Et pedagogisk samfunn: Bitamp bygger også på sine verdier for kryptosamfunn ved å tilby pedagogisk og informativt materiale på nettstedet – spesielt til nye brukere. Deler om “Hvordan kjøpe Bitcoin”, “Hvordan sikre lommeboken”, “Steps to Bitcoin Mining” osv. Er tilgjengelig på Bitamp. 

Ulemper

 • Mangel på flere kryptovalutaer: Den sikre, raske og ikke-forvarende lommeboken tillater bare Bitcoin-transaksjoner. Dette er et veldig smalt omfang, men selskapet jobber med å legge til nye kryptoer i fremtiden. 
 • Relativt ung: Sammenlignet med andre lommebøker på listen vår, er Bitamp fortsatt i sine formative stadier, derfor mindre adoptert. 

2. Ledger Wallet Nano S – Sikkerhet, ingen hastighet


Ledger Nano S kryptovaluta maskinvare lommebok er en av de beste blant sine jevnaldrende, og tilbyr brukerne en offline ikke-frihetsberøvende lommebok for å lagre kryptovalutaer. Hardware-lommeboken kommer med en skjerm og er kompatibel med alle operativsystemer.  

Fordeler

 • Offline ikke-forvaringslommebok: Ledger hardware wallet lar deg lagre dine egne private nøkler på en USB-stasjon som alltid er frakoblet til den er koblet til en datamaskin. Dette forbedrer sikkerhetsegenskapene for å lagre Bitcoins. 
 • 12-passfrase nøkkel: Lommeboken gir også en passordfrase på 12 ord som lar deg gjenopprette pengene dine i tilfelle du mister lommeboken. 

Ulemper

 • Sakte transaksjoner: Som nevnt tidligere, gjør maskinvarelommebøker det vanskeligere for deg å transaksere kryptoen din gitt de tøffe sikkerhetsprotokollene som er satt på plass. 
 • Dyrt: Mens Bitamp er en gratis Bitcoin-lommebok, kommer Ledger Nano S til en heftig pris på >$ 150 som fraråder små kryptoholdere å lagre eiendelene i lommeboken. 

3. Brødlommebok – Flere mynter, redusert hastighet og sikkerhet

Bread er en digital app som ikke er forvaringslommebok som lar deg motta og sende Bitcoins. Appen er tilgjengelig i en nettleser og på mobile enheter – i iOS- og Android App-butikker. Lommeboken tillater lagring, sending og konvertering av flere valutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum og Bitcoin Cash (BCH). 

Fordeler

 • Tilgjengelighet av flere mynter: Bread Wallet tilbyr tre valutaer på sin ikke-forvarende lommebok – BTC, ETH og BCH. 
 • Brukervennlig grensesnitt: Lommeboken gir også brukere et vakkert designet og lett å navigere grensesnitt. 

Ulemper

 • Mangler tofaktorautentisering: Mangel på SMS-autentisering eller Google Authentication reduserer sikkerhetsegenskapene til brødlommeboken.
 • Sakte og tredjeparts interaksjoner: Til tross for at Bread Wallet er en ikke-forvarende lommebok, går transaksjoner på plattformen gjennom en tredjepart som reduserer brukernes privatliv. Videre har noen brukere tidligere klaget på at nettstedet er tregt og tungvint. 
Lommebok Type Sikkerhet  Brukervennlighet Pris Nettsted
Bitamp.com på nett Høy  Lett Gratis Bitamp
Ledger Nano S Maskinvare  Høy Moderat >$ 150 Hovedbok
Brødlommebok Mobil Moderat Lett Gratis BRØD

Tabell som viser de forskjellige kvalitetene til ikke-frihetsberøvende lommebøker

Konklusjon

Etter en grundig titt på de ikke-forvarende lommebøkene ovenfor, anbefaler vi Bitamp for sine sikre og raske transaksjoner. Videre er lommeboken en gratis lommebok med åpen kilde, noe som betyr at utviklere over hele verden jobber med å forbedre den om dagen for å forbedre din kryptoinvestering og HODLing.. 

Husk ikke dine private nøkler, ikke myntene dine! Forsøk alltid å bruke lommebøker uten forvaring for å lagre kryptovalutaen din. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector