Eksperternes mening om desentralisert økonomi [DeFi] – trenden som dominerte Crypto Space i 2020

Desentralisert økonomi (DeFi) har vært et av de heteste temaene i 2020, ved siden av det nåværende Bitcoin-prisrallyet, Ethereum 2.0-lansering, en global økonomisk nedsmelting forårsaket av coronavirus og mer.

DeFi står imidlertid som en annen type trend, eller fase i kryptoutvikling, enn trendene som kom før. Tidligere så kryptoindustrien ICO og IEO, men alle var dedikert til å skaffe penger i bytte mot løfter som noen ganger kunne gå i årevis uten å bli oppfylt.

DeFi fokuserer på økonomisk inkludering, og lar kryptobrukere få tilgang til digitale banktjenester, og tjene ved å utnytte desentralisert bank uten annet enn smarttelefonen eller datamaskinen.

Dette er en interessant periode i kryptohistorien, ettersom Bitcoin leder et nytt rally og får en ny bølge av kryptoadopterere til å søke om hvordan man kjøper Bitcoin; institusjonelle investorer kommer inn i kryptosektoren direkte eller indirekte raskere enn noensinne; PayPal har blitt krypto; adopsjon er økende; COVID-19 førte til en global økonomisk nedsmelting, som tillot kryptoindustrien å vise sitt virkelige potensial – som det gjorde; og mer.

Midt i alt dette eksploderte DeFi og ble den mest dominerende trenden. Selv om Bitcoin traff en ny ATH og året nærmer seg slutten, fortsetter Decentralized Finance å vokse og tiltrekke seg oppmerksomhet like sterkt, og til og med få eksperter til å dele sine synspunkter på det som kommer.

Hva sier ekspertene?

Som alltid kan spådommene for fremtiden være ganske forskjellige fra person til person, og det er sant selv blant eksperter. Likevel er det interessant å se hva de som har kunnskap og erfaring, siden de vanligvis har en mye dypere forståelse av trender enn tilfeldige kryptoentusiaster..

Bohdan Prylepa

Bohdan Prylepa, CTO og medstifter av Prof-it Blockchain Ltd. når du blir spurt i en nylig intervju om DeFi kan bidra til å stabilisere den globale økonomien eller ikke, sa Bohdan Prylepa, CTO og medstifter av Prof-it Blockchain Ltd, da han i et nylig intervju ble spurt om DeFi-stedet i verdensøkonomien:

“DeFi er fremdeles eksperimentell. Med vanvittige apr og heist som sender frysninger ned investorer, kan det gå år før dette skjer. Allikevel er DeFi interessant, men vi bør ikke komme foran oss selv. Det er fortsatt det ville vesten, og mer arbeid – strukturell lovgivning og infrastruktur må gjøres før DeFi spiller en avgjørende rolle i å stabilisere den globale økonomien. “

Han tror fortsatt at DeFi vil ha en enorm innvirkning i kryptosektoren. Det er bare for tidlig for det å gjøre det. Men når det er sagt, la han til: “Jeg er imidlertid ikke avvisende. Økningen av desentraliserte børser som Uniswap kan ta bort noe av den sentraliserte børsens markedsandel.

I utgangspunktet, mens Prylepa ikke forventer at hvert DeFi-prosjekt vil vokse til å bli en stor hit når som helst snart, er det noen som er foran resten – kanskje på grunn av ekte etterspørsel, eller kanskje fordi de var på rett sted til høyre tid.

Nicholas Pelecanos

Noe lignende ble sagt av NEMs handelssjef, Nicholas Pelecanos, uttalte at DeFi vinner mye oppmerksomhet, og at det fungerer som en stor forstyrrer for tradisjonell bankvirksomhet. Han nevnte til og med en Messari rapportere som bemerket at $ 500 millioner dollar i Bitcoin har blitt portert til Ethereum i 2020, spesielt med det formål å delta i DeFi.


Pelecanos fortsatte med å si at DeFi-bommen følger innovasjonsadopsjonskurven – et veldokumentert fenomen som følger et bestemt mønster når det gjelder nye, lovende oppfinnelser.

“Vekst for en innovasjon, i dette tilfellet DeFi, ledes i stor grad av teknologiske fremskritt, etterfulgt av kapital og regulatorisk vekst. Derfor er den samlede veksten i rommet eller ‘utvikling’ en funksjon av brukerskap, teknologisk og regulatorisk vekst og kapital, ‘sa han.

DeFi gir mange tjenester, men med alt det sagt er DeFi – ikke ulikt selve kryptosektoren – fortsatt i sin barndom. Mye av det er fremdeles eksperimentelt, og alt kan skje. Pelecanos pekte mot den økonomiske kollapsen til YAM, som gikk ned med 90% bare fordi den hadde en feil i koden.

Brendan Blumer

Dette er for det meste den dominerende oppfatningen i kryptoindustrien, delt av mange andre innflytelsesrike individer. Et eksempel er Block.ones administrerende direktør, Brendan Blumer, som sa

”Hos Block.one mener vi at det må være en utvikling fra DeFi for å oppnå en bærekraftig forbindelse til den eldre økonomien og etableringen av et mer åpent finanssystem. Vi kaller det Open Programmable Finance, eller ProFi. Vi tenker på ProFi som en bro fra gjennomsiktigheten og integriteten til EOS-blockchain til den regulerte finansielle verden. “

Selv US Treasury’s Comptroller of the Currency, Brian Brooks, er enig. Han snakket om desentralisering og DeFi-tjenester, og bemerket at “Mitt syn er at vi fremdeles er i første kvartal av et lengre spill, og mange av de største fordelene og fremskrittene fremdeles ligger foran oss.”

Avslutningsvis kan vi si at DeFi trenger tid for å utvikle potensialet fullt ut. Tålmodighet er nøkkelen for alle som ønsker å se den lyse fremtiden for digital økonomi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map