Emerge DeFi har som mål å rydde opp i desentralisert økonomi ved å fokusere på nøkkelinfrastruktur

DeFi-bransjen vokser med stormskritt, men er fortsatt utsatt for individuelle mangler. Med lite fokus på forsikring, revisjon og bakgrunnskontroll, vil bransjen stagnere. Emerge DeFi er her for å tilby alle disse tjenestene.

De nåværende DeFi-feilene

De fleste desentraliserte finansplattformer og tjenester ser ut til å falle for de samme fallgruvene. Å sette sammen fungerende smart kontraktskode er den enkle delen, men å beskytte brukere krever en annen tilnærming. Det er ikke nok fokus på forsikring, revisjon, bakgrunnssjekk eller launchpad-tjenester for nye tokens.

Å bygge denne infrastrukturen er avgjørende for å fortsette å fremme DeFi-bevegelsen. Hvis brukerne ikke kan dra nytte av forsikring, vil de fortsette å miste penger til tyveri, hack og smarte kodeproblemer. Gjennom 2020 har det vært for mange hendelser av denne art. Utviklere kan ikke forutse alle mulige resultater, men prosjekter trenger en viss tilgang til berørte brukere. Dessverre er det ikke tilfelle i dag.   

Finne riktig løsning

Emergi DeFi er et prosjekt som fokuserer på langsiktig bærekraft av desentralisert finansiering i stedet for personlig gevinst. Det er en altomfattende plattform som tjener flere formål, som alle tar sikte på å innlede neste generasjon Defi-løsninger.. 

Token Launchpad og kampanje

Nye DeFi-prosjekter skaper ofte sitt token – en tilnærming som ofte mangler koordinering eller insentiver. Emerge DeFi tilbyr en løsning for påvirkere, gründere og team som ønsker å lansere et token. Å bygge et desentralisert finansmerke utgjør mange veisperringer, som alle krever en spesifikk tilnærming for å overvinne dem.

For aspektet token salg introduserer Emerge DeFi mange tilpasningsalternativer. Enten man ønsker å låse likviditet eller utføre KYC-verifisering, er det viktig å presentere en aura av tillit for enhver symbolsk lansering. 

Å tiltrekke seg influencers er et kjerneaspekt ved å drive et vellykket token-salg. Imidlertid er influencere ikke opptatt av å håndtere anonyme team. I DeFi-bransjen vil de fleste grupper av utviklere ikke offentliggjøre identiteten sin. Emerge DeFi kan utføre en bakgrunn KYC-sjekk for å avgjøre om det aktuelle prosjektet er pålitelig. 

Forsikring & Revisjon er nødvendig

På grunn av den gjennomsiktige naturen til DeFi-smarte kontrakter, er alle i stand til å gjennomgå koden. Å forstå arten av disse avtalene ligger imidlertid over de fleste. Det er av denne grunn at prosjekter må gjennomgå koderevisjoner før de slipper plattformen. Det skjer imidlertid ikke nesten nok som det burde. 

Det samme gjelder forsikring, et aspekt som nesten ikke eksisterer i DeFi-scenen. En av få forsikringsleverandører – Cover Protocol – fikk nylig et hack. Et tydelig tegn på hvordan ting må gjøres annerledes og raskere enn senere. Emerge DeFi tilbyr løsninger for forsikring og revisjon for å sikre at fremtidige prosjekter ikke lider av disse tilbakeslagene. 

Vårrengjøring i desentralisert økonomi

Siden vårsesongen er rundt hjørnet, er tiden inne for å rydde opp i “rotet” i desentralisert økonomi i dag. Alt i dag eksisterer det for mange ubeskyttede, ikke-reviderte og uforsikrede prosjekter, som alle kan koste brukerne penger. Gitt antall hacks og svindel som foregår i denne bransjen, mister Defi legitimiteten i en alarmerende hastighet. 

Å ha en komplett løsning er et viktig første skritt. Blockchain-teknologi tillater innovative ideer og konsepter, men den kan ikke vokse uten riktig infrastruktur og verktøy. Det er mye mer i denne bransjen enn markedsføring, salg, PR og salg tokens. Uten den nødvendige tekniske infrastrukturen for revisjon og forsikring, vil desentralisert finansiering aldri få bredere adopsjon. 

Hvis desentralisert økonomi vil bli tatt på alvor, må den gi samme grad av trygghet og sikkerhet som tradisjonell økonomi. I dag er ikke bransjen i stand til å gjøre det ennå. Løsninger som Emerge DeFi kan forandre fortellingen, men har fortsatt alt å bevise. 

Konklusjon

I dag fokuserer desentralisert økonomi primært på avlsdrift og spekulasjon. Det kreves en annen tilnærming for å gå til neste nivå og utgjøre en trussel mot sentralisert økonomi. Å fokusere på sikkerhet, ansvarlighet, revisjon og forsikring er nødvendig for å nå det neste nivået. Inntil disse byggesteinene og infrastrukturen er på plass, vil DeFi ha liten eller ingen vanlig appell. 

Løsninger som Emerge DeFi fremhever behovet for langsiktig tenkning i stedet for å fokusere på kortsiktige løsninger og fortjeneste. Legitimering av desentralisert økonomi vil kreve mye tid og krefter. Kryptovalutaindustrien får først nå anerkjennelse etter nesten et tiår med læring. Samfunn og team må bruke disse leksjonene for å akselerere DeFi-adopsjon. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me