Er 2019 STO Year (Security Token Offerings)?

I løpet av de siste to årene har kryptovaluta blitt et globalt fenomen. Verden har sett fremveksten av kryptomillionærer, og mange nystartede selskaper har lansert rundt dette konseptet. Kryptovalutaer er blitt et øyeeple for ikke-konformister som ønsker å endre måten vi ser på penger på. Med dynamikken i forretnings- og teknologiendringer, ønsker folk å bruke internett for å få mest mulig ut av mulighetene.

En annen flott ting som forventes å eksplodere i 2019 er STO (Security Token Offerings). Før ankomst ble krypto-valutamarkedet styrt av ICO spesielt i 2017. Imidlertid så året 2018 en nedgang i ICO-appellen da den ble brukt i de mange høyprofilerte svindelene. La oss dykke dypt og se på hvordan markedet for online penger endrer seg.

Forskjellen mellom ICO og STO

ICO er en forkortelse for Initial Coin Offering – et begrep som er kjent i kryptoverdenen. De første dagene for disse valutaene var ikke alle roser; derfor, for å bidra til å utvikle et nettverk av forskjellige valutaer, ble begrepet ICO introdusert. ICO handler om å tilby noen få enheter av en ny valuta i en bytte med kjente valutaer som Bitcoin og Ethereum.

Opprinnelig tok ICO-konseptet av, og det ble populært innen 2016. Året 2017 handlet om ICO-er, og investorer la mye av de hardt opptjente pengene i konseptet. På grunn av de enorme tillitene fra investorer så svindlere en mulighet og kostet folk millioner av dollar. Denne svindelen resulterte i tap av troverdighet til ICO-er i 2018, og investorer har nå vendt seg til en annen form for innsamling – STO (Security Token Offerings). STO er også en innsamlingsmetode, men denne gangen er token-långivere underlagt forskrifter. Det ligner på verdipapirene folk får mens de investerer i aksjer og obligasjoner.

Rise of STOs

Selv om ICO-er fortsatt er vanlige, er det en enorm mulighet for at de kan gå i avløpet innen utgangen av 2019 – med tanke på problemene som raser over dem. I mellomtiden tippes STO-er for å dominere markedet helt i midten av 2019. Siden tilstedeværelsen av myndigheter ikke er ideen bak blockchain, har mange nyttige medlemmer av samfunnet prøvd å holde ting under kontroll. Men siden disse menneskene ikke klarte å hevde sin tilstedeværelse, tar regjeringene nå interesse for å regulere kryptovaluta.

Hovedårsaken til at regulatorer har interessert seg for å regulere kryptovaluta, er om den brukes som sikkerhet eller ikke. Mange prosjekter sa at myntene deres tilsvarte verktøytegn – noe som ikke var tilfelle. Folk investerte pengene sine og tenkte at de skulle få avkastning på dem – noe som heller ikke skjedde. Tanken bak hele avtalen var at hvis prosjektet starter og valutaen blir suksess, vil verdien av verdipapiret øke som vil være til fordel for investorene.

Hva du kan forvente i 2019?

Siden året 2019 sies å være året for STO-er, er det noen ting du må se frem til:

  • På grunn av disse sikkerhetstokenene vil mange banker og myndigheter se på blockchain på en innbydende måte. Selv om det er gunstig for folket, er det en sjanse for at det kan utgjøre en trussel mot hele konseptet med bank og blockchain kan oppleve gjengjeldelse, og
  • Økningen av STO-er kan også hjelpe med innsamlingsmarkedet. Opprinnelig ble ICO-ene brukt til crowdfunding og fundraising, men denne trenden kan bytte til STO. Folk investerte gjennom ICOs og visste at det kan være en svindel, forestill deg nå hvor mye folk vil investere når de vet at det støttes av sikkerhet.

Det må bemerkes at selv om STO-ene er trygge, må investorene bekrefte for å holde seg unna svindel. Videre, mens du investerer, må du huske på at investering gjennom en STO hvis team er nytt på markedet øker sjansene for tap.

Er ICOs borte for alltid?

Siden det er sannsynlig at STO-trenden vil erstatte den ene av ICO-ene i år, forblir spørsmålet “Er ICO-er borte for alltid” ubesvart. For å svare på det, må vi først innse at STO ikke er en erstatning for ICO. Vi ser fremdeles en rekke prosjekter som kjøres på ICO-er, ettersom bruken av verktøytegn ikke vil forsvinne i 2019. Men bruken av STO-er vil bare bli sterkere og sterkere.

Siden verden har blitt til en global landsby – takket være internett, har mange nye online forretningsmodeller blitt utviklet. Tenk deg forretningsmennene som har virksomhetsnettstedet deres og kan bevege seg rundt og vite at deres online tilstedeværelse vil ta seg av kundene. Som bedriftseier bør du slutte å lure på hvordan lage et bedriftsnettsted gratis og faktisk begynner å gjøre det. Gå inn i en verden av online markedsføring og forretningsstrategier ved å ta affære. La meg forsikre deg om at det å gå videre med et bedriftsnettsted er det beste som kan skje med virksomheten din i 2019.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector