Fire ting å vite om å kjøpe Bitcoin trygt

Med kryptokurrency som er så stor av en overflatebehandling som den er, er det viktig for alle som ønsker å dykke inn i den å ha full forståelse av hvordan den fungerer. Tross alt, som med alt som har fått rask popularitet, kommer det til å være mennesker som prøver å misbruke og dra nytte av systemet, spesielt ved å bytte på dem som kanskje ikke er så kjent med måten kryptovaluta fungerer på. Ingen vil at dette skal skje med seg selv, noe som gjør det enda viktigere å ha en solid forståelse av hva som blir gjort før du gjør det. For eksempel, for å komme i gang med bitcoin, kan det være lurt å lære mer om de beste måtene å kjøpe bitcoin trygt. Dette åpner porten til å kunne bruke kryptovalutaen, noe som gjør det til et av de viktigste første trinnene å ta. 

  1. Arbeid alltid med pålitelige plattformer

Dette bør generelt gå uten å si, men for å være så trygg som mulig når du jobber med bitcoin, er det viktig å alltid gjøre undersøkelser på plattformene som blir brukt. Det er mer enn noen få forskjellige nettsteder hvor man kan kjøpe bitcoin, men kan ende opp med å miste verdifull informasjon i prosessen fordi nettstedet ble satt opp for å stjele informasjon, i stedet for å være en transaksjon for bitcoin. En av de beste måtene man kan prøve å sikre at en plattform er trygg, er å vurdere å se på anmeldelser. Fordi det er så mange mennesker der ute som prøver å komme inn i kryptovaluta, kommer det til å være folk der ute som stiller de samme spørsmålene om hvor trygge noen plattformer kan være. Med nok tid og energi lagt inn i prosjektet, vil man raskt kunne finne en håndfull pålitelige plattformer å kjøpe bitcoin fra, uten å måtte tenke på sikkerheten til det. 

  1. Beskytt den digitale lommeboknøkkelen

Et annet kjernekonsept for ideen om kryptovaluta er at pengene oppbevares i en online lommebok. Selve valutaen er helt digital, noe som betyr at det ikke vil være noe sted man kan ta ut penger for mynter, selv om det er spesialiserte bitcoin-minibanker. I stedet for kalde, harde kontanter, vil bitcoinsene alle oppbevares i en digital lommebok. Denne “lommeboken” kommer med to nøkler til den. De er unike for lommeboken de går til, noe som gjør det viktig å beskytte og huske nøklene på en måte man kan.

De to nøklene vil være en privat og en offentlig nøkkel. Den offentlige nøkkelen kan sammenlignes med et brukernavn på sosiale medier. Den brukes til å sette inn og ta ut penger fra den digitale lommeboken. Den private nøkkelen kan derimot tilsvare passordet i stedet for et brukernavn. Det er nødvendig å kjøpe, selge og handle bitcoin i lommeboken. Det er helt avgjørende at denne digitale lommeboknøkkelen beskyttes enten via kryptering eller med en kald lagringsmetode. 

  1. Forskning på Bitcoin Exchanges

Når man går til kjøp bitcoin, det gjøres gjennom elektroniske markedsplasser som er kjent som “børser”. På en merkelig måte kan disse typer markedsplasser sammenlignes ganske likt plattformene som handelsmenn bruker når de kjøper aksjer. Måten de jobber på er at når en person kobler seg til markedet, vil vedkommende bytte sin tradisjonelle valuta for bitcoin. Noen tror kanskje at den digitale lommeboken og bitcoin-utvekslingen er de samme tingene, men de er ganske forskjellige. Børsen er, for å si det enkelt, en annen variant av et valutamarked. Lommeboken er derimot et sted hvor en person vil lagre sin bitcoin før den overføres eller byttes ut for mer penger senere. 

Med alt dette sagt, er det noen forskjellige utvekslingsplattformer som man kan jobbe med når man kommer inn i en verden av å jobbe med bitcoin. Akkurat som det vil være viktig å undersøke hvilke plattformer man kan stole på for å håndtere bitcoin i utgangspunktet, vil det være like viktig å sørge for at man gjør samme mengde forskning på hvilken bitcoin-utveksling vil være mest nyttige for hans eller hennes formål. Med nok forskning kan man være trygg på at han eller hun tar de riktige valgene og går mot å tjene penger på bitcoin. 

  1. Koble kontoer som nødvendig

Sist, men absolutt ikke minst, vil det være avgjørende å huske å koble den digitale lommebokontoen til sin egen bankkonto. Hvis det ikke er et levedyktig alternativ å koble lommeboken til bankkontoen, kan man vanligvis komme unna med å koble et debet- eller kredittkort med lommeboken også. Dette gir mulighet for overføring av bitcoin til penger som man kan sette i banken og offisielt tjene penger på bitcoin. Dette vil være en av de mest effektive måtene å gjøre bitcoin-fortjenesten til kontanter som kan brukes langt lettere enn bitcoin som en valuta utenom nettbutikker.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me