GoodDollar Wallet lanseres med $ 100.000 koronavirushjelpspakke for eToro-ansatte

GoodDollar, et ideelt initiativ som arbeider for å levere universell grunninntekt (UBI) gjennom blockchain-teknologier, lanserte lommeboken for å levere grunninntekt denne uken ved å legge til rette for $ 100.000 i coronavirushjelpsdonasjoner for investeringsplattformen eToro. eToro brukte GoodDollars UBI-lommebok for å lette deres ansattes koronavirushjelpekampanje, med over 300 ansatte som brukte lommeboken til å donere $ 100.000 til lokale israelske veldedige organisasjoner for å støtte det viktige arbeidet som ble gjort for å bekjempe koronaviruspandemien. De fire veldedige organisasjonene er Sheba Medical Center, Kaplan Medical Center, no2violence og Leket Israel.

Kommenterer donasjonene, Yoni Assia administrerende direktør og medstifter av eToro, sa: “Dette initiativet handlet ikke bare om å gjøre godt for andre med en veldedig donasjon, det handlet om å vise styrken til et kollektiv som er forpliktet til sosial innvirkning og global velferd.

Coronaviruspandemien forsterker argumentet for en universell grunninntekt. Direkte kontantoverføringer og hjelpepakker er nå en del av den daglige politiske samtalen som viser viktigheten av vanlig minimumsinntekt spiller for å styrke et helt finansielt system. 

GoodDollars mål er å produsere et rammeverk for å levere global, bærekraftig og skalerbar universell grunninntekt gjennom blockchain-teknologi. Universell grunninntekt, ellers kjent som UBI, er ideen om å gi folk en ubetinget, tilbakevendende kontant betaling – et policyforslag som har vokst i global bevissthet og popularitet de siste månedene etter det økonomiske nedfallet fra koronaviruspandemien. GoodDollars visjon er en verden der alle har tilgang til grunnleggende økonomiske eiendeler, og tar sikte på å gi bort små mengder grunninntekt til ombord nye brukere i det digitale aktivaområdet. Løsningen inkluderer en kryptovaluta, G $, som distribueres som UBI, og en digital UBI-lommebok, som den nylig lanserte i samarbeid med eToro. En offentlig demoversjon av lommeboken er nå tilgjengelig for publikum online.

I januar 2020 inngikk GoodDollar et samarbeid med eToro, sin kjernesponsor for å lansere en begrenset test av GoodDollar betalingssystem. Målet var å stimulere handel med GoodDollar-mynter mellom mennesker på en lukket markedsplass (GoodMarket) for folk å handle brukt varer og tjenester mellom 500 ansattes basseng i eToros kontor i Tel Aviv. I løpet av den fem måneders lukkede beta gjennomførte hundrevis av deltakende ansatte titusenvis av dollar for handel.

Da testen avsluttet i slutten av april, kunne de ansatte bruke UBI-lommebøkene sine til å overføre de gjenværende GoodDollars til en av fire lokale veldedige organisasjoner med eToro som matchet donasjonene med ekte dollar. For å øke påvirkningen dro eToro en ekstra demo 200 GoodDollars inn i lommebøkene til deltakende ansatte. I sum ble over $ 100.000 i donasjoner bidratt til hjelpeorganisasjoner.

GoodDollar er måneder unna den live lanseringen av protokollen og G $ -mynten, som er designet for å generere og finansiere UBI på global skala. Hjelpeprogrammet for coronavirus markerte lanseringen av UBI-lommeboken, solnedgangen til den lukkede eToro-betaen, ettersom GoodDollar-teamet jobber for offentlig frigjøring av valutaen. En demo av UBI-lommeboken er nå tilgjengelig på GoodDollar.org.

Yoni Assia legger til: “GoodDollar handler om å utnytte innovasjon og nettverkseffekter for å inspirere flere til å gjøre godt for hverandre. Dette er den perfekte bokslutten på et kapittel, ettersom vi strever mot større innvirkning og gir hver person muligheten til å gjøre godt for andre, i vår offentlige utgivelse.

GoodDollar jobber mot å levere en global UBI-løsning ved å omfatte blockchain-teknologi og token-design, for å redusere global velstandsulikhet. Den globale koronaviruspandemien og månedene med usikkerhet framover viser at det er et desperat behov for UBI. Vi tror dette er teknisk oppnåelig ved å lage økonomiske produkter som inkluderer design, og genererer de rette insentivene til å levere på disse designene. ”

Om eToro 

eToro ble grunnlagt i 2007 med visjonen om å åpne de globale markedene slik at alle kan investere på en enkel og gjennomsiktig måte. EToro-plattformen gjør det mulig for folk å investere i eiendelene de vil ha, fra aksjer og råvarer til kryptoaktiver. Vi er et globalt samfunn med mer enn tretten millioner registrerte brukere som deler sine investeringsstrategier; og hvem som helst kan følge tilnærmingene til de som har vært mest vellykkede. På grunn av enkelheten til plattformen kan brukere enkelt kjøpe, holde og selge eiendeler, overvåke porteføljen i sanntid og gjøre transaksjoner når de vil. www.etoro.com  

Om GoodDollar

GoodDollar er en ideell organisasjon som ble grunnlagt i 2018 og er fast bestemt på å levere universell grunninntekt til verden gjennom å utnytte blockchain-teknologier. Vi gjør dette gjennom å gjennomføre monetære eksperimenter og presentere et nytt rammeverk for å generere, finansiere og distribuere universell grunninntekt på global skala. Vår visjon er en verden der alle har tilgang til grunnleggende økonomiske eiendeler gjennom å bygge finansielle produkter som er inkluderende av design. 

Ansvarsfraskrivelse:


eToro er regulert i Europa av Cyprus Securities and Exchange Commission, av Financial Conduct Authority i Storbritannia og av Australian Securities and Investments Commission i Australia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector