Her er hvorfor nye kryptovalutahandlere ofte sliter med å tjene penger

Til tross for at de er en av de mest lønnsomme industriene gjennom tidene, taper spirende kryptovalutahandlere ofte penger når de først kommer inn på markedet. Avhengig av hvilken plattform som brukes, anslås det at opptil 95% av nye kryptovalutahandlere taper penger – hovedsakelig på grunn av feil som lett kan unngås med riktig kunnskap og forberedelse.

Hvis du befinner deg i denne posisjonen eller planlegger å begynne å handle kryptovaluta snart, er det dette du trenger å vite før du åpner din neste handel.

Kick Emotions and Excuses to the Curb

“Til slutt kommer konsekvent lønnsomhet til å velge mellom ubehagene du føler når du følger planen din og trangen til å la deg fange (og styre) av dine følelser,” sa Yvan Byeajee i sin bok “Essensen av handelspsykologi i ett ferdighet’.

Selv om dette sitatet var rettet mot tradere i tradisjonelle markeder som forex, aksjer og derivater, gjelder det også for kryptovalutainvestorer, som ofte bruker følelsene sine som grunnlag for deres beslutningstaking, i stedet for de kalde, harde fakta. Dessverre lønner seg sjelden denne strategien (eller mangel på) på sikt, og er en av hovedårsakene til at mindre erfarne kryptovalutahandlere kan havne i rødt..

Selv om det er sant at mange kryptovalutamarkedsbevegelser er drevet av plutselige endringer i investorstemning, og at disse endringene ofte kan forutsies i god tid (i noen tilfeller), blir mange handelsmenn ofte fanget av den samme sentimentale kula og utvikler ulogiske tilknytninger til eiendelene de handler. Dette kan føre til at investorer holder fast på eiendeler som ikke har noen realistisk sjanse til å se en utvinning, som både låser kapitalen og potensielt fører til en spiral der de nekter å ta tapene sine tidlig og slutter å tape mye mer enn de trengte å.

Unngå fallkantfall som dette ved å angi et stopptap. (Bilde: CoinGecko)

Ofte vil uerfarne investorer bytte til en ‘langsiktig hold’ -mentalitet for å rettferdiggjøre å holde gjennom ugunstig prishandling – og skifte intensjonen med investeringen til den for et langsiktig spill for å gjøre tapene mer utholdelige. Selv om dette i noen tilfeller kan ordne seg, er det viktig å ha en innledende strategi i tankene, og deretter holde seg til den. Dette betyr ikke at investorer skal selge ut på det første røde lyset, men de bør absolutt beholde et forhindre tap på plass for å beskytte mot et katastrofalt stup ved stupet.

Når du er i tvil, demonstrerer du handel

De aller fleste nye kryptovalutahandlere har liten eller ingen erfaring med handel, og de fleste har ingen sans for markedsstruktur, nyttige indikatorer eller teknisk analyse. Som et resultat, mange nye handelsmenn dykker rett og slett inn i markedet, og bruker bare sin vett, logikk og intuisjon for å ta beslutninger, selv om disse blir finpusset av erfaring og markedskunnskap..

Heldigvis tilbyr en rekke plattformer nå demo-handelsløsninger som gjør det mulig for kryptovalutahandlere å spekulere i markedet uten å risikere noen penger. I stedet tillater disse plattformene disse brukerne å handle med lekepenger eller testnet-midler på markeder som speiler ekte. Ved å bruke demohandelskontoer kan uerfarne kryptovalutahandlere få en følelse av markedet, utføre egne tekniske analyser og utvide demoporteføljen for å se hvordan strategiene deres vil gå på det virkelige markedet.

NewsCrypto er kjent for sin handelsutdanningsplattform, men lanserte nylig sin egen gratis demo-handelsløsning. (Bilde: NewsCrypto)

For å hjelpe deg med å sette kryptovalutahandlere på rett vei, NewsCrypto – en populær crypto trading utdanning og markedsinnsikt plattform – ga nylig ut sin egen demo trading løsning. I motsetning til andre demo- og papirhandelsverktøy, er NewsCryptos demohandelsplattform designet med tanke på absolutt nybegynnere, og gir lett tilgjengelige funksjoner, diagrammer og demomarkeder for nye tradere å få tak i raskt.

Når en næringsdrivende komfortabelt kan gi fortjeneste på demomarkeder, er det på tide å hoppe inn i den virkelige tingen, mens du bruker stop-loss, take-profit og begrenser ordrer for å kontrollere risikoeksponering der det er mulig.

Separat sannhet fra hypen

Som ny forhandler kan det ofte være vanskelig å skille de virkelig lovende investeringsmulighetene fra de som er blitt hypet av betalte shills og de som har en interessert interesse i å se dem lykkes. Dessverre kan dette føre nybegynnere til å investere i mylderet pumpe og dump ordninger flyter rundt, eller i prosjekter som vil oppleve lite mer enn en evig nedadgående trend.

Bitcoin-søkinteresse de siste 90 dagene (Bilde: Google)

For å løse dette problemet, trenger handelsmenn tilgang til nøyaktig, ikke-partisk markedsinnsikt og analyse, og trenger en måte å sjekke hvilke prosjekter som har ekte hype, og hvilke duds. Heldigvis er det bokstavelig talt dusinvis av verktøy og plattformer tilgjengelig for å hjelpe deg med å oppdage lovende muligheter og unngå risikable alternativer. En av disse er Googles trender, et nettsted som lar deg sjekke søkeaktiviteten til et hvilket som helst begrep du vil se om det er virkelig populært eller ikke.

Likeledes, den Kryptofrykt & Grådighetsindeks fra alternative.me kan brukes til å måle om markedet generelt er bullish eller bearish, mens Shuffleup’svolatilitetssporing kan brukes til å sjekke det normale volatilitetsområdet for forskjellige kryptovalutaer. Disse verktøyene, i kombinasjon med mange andre tilgjengelige, kan brukes til å ta mer lønnsomme handelsbeslutninger og unngå mest risikable eiendeler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me