Hva er Yearn hvelv og hvordan du kan investere i hvelv?

yEarn startet som en avkastningsaggregat for DeFi-plattformer. Bygget av Andre Cronje, er det nå en ledende DeFi-plattform med USP som skifter mot hvelv og forsikringstilbud.

Bak scenen, Lyst etter økonomi er en desentralisert applikasjon bygget ved bruk av smarte Ethereum-kontrakter. Kontraktene jobber tett med Curve.fi, som er en likviditetsmass for stabile mynter. Den tjener på handelsavgifter supplert med iEarn som også låner ut din stabile mynt i bakgrunnen til utlånsprotokollen med de beste utlånsrentene ut av Compound, dYdX og AAVE.

Yearn Finance finner best mulig avkastning for avlsdrift av stablecoins og andre kryptovalutaer for å eliminere behovet for dyr forskning eller ombalansering hver gang en plattform øker inntektene. Hvelvingsfunksjonen i Yearn Finance utvider denne muligheten til å finne en best mulig vei for DeFi-investering. Dette inkluderer en rekke strategiimplementeringer på tvers av DeFi-rommet. 

Styringstokenet for Curve.fi er CRV. Yearn jobber tett med Curve for å forsterke inntjeningen av tokens fra Curve. 

Hva er lengsel etter økonomi? 

Yearn finance er UI-portalen for tilkobling til smarte kontrakter. 

yEARN finance er en desentralisert applikasjon bygget på Ethereum som tilbyr DeFi-produkter for lengteavkastning. Det fungerer som alle andre applikasjoner over hele verden, men kodingen vedlikeholdes av smarte kontrakter. 

Styringstokenet for Yearn.finance er YFI. Yearn Finance tilbyr følgende tjenester: 

  • Tjene 

Tjen-funksjonen er den grunnleggende returaggregatoren for følgende utlånstjenester: Forbindelse, Dydx, eller Aave (Ddex og Fulcrum er for øyeblikket deaktivert). 

  • Zap 

Zap er en konverteringstjeneste som gjør det mulig å bytte mellom ERC-20-tokens i bytte mot likviditetsleverandør (LP) -tokener for å tjene på Yearn Finance. Selv om det er praktisk for nybegynnere, tar Zap mye gass og kan være kostbart, enda mer enn å gjøre det selv manuelt. 

  • ARP

APR er en tabell med statistikken over gjeldende avkastning på de forskjellige DeFi-utlånsplattformene for hvert token støttet av YEARN. 

Den høyeste april for hver mynt er leverandøren som Earn låner ut disse myntene for øyeblikket.

  • Yforsikring

Garantert av Nexus Mutual, som er en leverandør av låneforsikringer, yYnsurance gir beskyttelse mot smarte kontraktsrisikoer. Siden det er desentralisert, krever det ikke KYC- og ALM-samsvar. 

yEarn Hvelv


garnhvelv er som automatiserte DeFi-eksperter som finner de beste strategiene for å investere i DeFi-plattformer. Kryptovaluta investert i Yearn Vaults blir satt i arbeid på forskjellige DeFi-protokoller. Dette inkluderer å skaffe likviditet, sikkerhet for lån og bruke avkastningene fra en protokoll og investere på nytt i andre DeFi-plattformer.

Strategien for investering avgjøres ved avstemning om forslagene fra samfunnet. 

For nå ser Andre på markedene og skriver de fleste av de nye strategiene. Når han og de 9 andre multi-sig validatorene godkjenner at kontraktene er trygge mens de gir det høyeste utbyttet i markedet, blir det implementert. De endrer dem i henhold til dagens avkastning på markedet.

Bildet nedenfor viser hvelvene som støttes på yEarn-plattformen. Flertallet av hvelvene er basert på stablecoins (DAI, TUSD, USDC, USDT og kurvebassenger) med en varierende APY mellom 20% -85%. 

Kryptovalutabaserte hvelv inkluderte Bitcoin- og Chainlink-bassenger med kjekke gevinster også. 

Yearn HvelvYearn Hvelv

yEarn Hvelv Strategi 

Strategiene for investering er modulære smarte kontrakter kuratert av Andre Cronje, grunnleggeren av yEarn.finance. Alle kan foreslå en strategi på forumet i strategidelen, og hvis de er godkjent av Cronje og multi-sig, blir den implementert til neste strategiendring. Hver strategi tilbyr forskjellige APY fra tid til annen. 

Bidragsyterne til strategidannelsen og i implementeringen av koden blir betalt fra avkastningen fra kontraktene. 90% av avkastningen fra strategien betales til LP- eller hvelvmedlemmene, mens 10% av avkastningen betales til strategidesigneren. 

Hvordan fungerer Yearn Vault? 

Å forstå hva som foregår under hvelvet, er det som brygger den magiske avkastningen ut av disse hvelvene. Avkastningen oppnås ved å gi eiendelen til utlån, likviditetsleverandør (LP) til automatiserte markedsmakere (AMM) eller oppdrettsstrategier. 

Å tjene penger på DeFi innebærer en rekke ting: 

  • Tjener avgifter på desentraliserte børser. 
  • Returnerer fra renten som er betalt for utlån på desentraliserte låneplattformer. 
  • Tjener på kode- og idébidrag for DeFi-apper.
  • Yield Farming of liquidity and governance tokens.
  • Og mange flere

Hva er Yearn Ethereum Vault? 

Garnhvelvene til slutten av august var basert på stablecoins, Curve tokens bassenger, Bitcoin og Chainlink. 31. august Cronje lanserte Yearn Ethereum hvelv (yETH) som et forsøk på å maksimere avkastningen på Ethereum. Til gjengjeld for likviditeten oppnådde de dessuten yETH, som er en representasjon av deres beholdning i YEARN-hvelvet.. 

Yearns ’Ethereum-hvelv distribuerer en spesifikk strategi for Ethereum-hvelv. For eksempel å låne DAI med Ethereum som sikkerhet og reinvestere DAI i LP- eller utlånsplattformer for å maksimere avkastningen. 

Ovennevnte eksempel er den mest grunnleggende strategien for å oppnå DeFi-avkastning på Ethereum. Likevel kan det være vanskelig for nybegynnere å forstå og implementere. Ønskede hvelv har som mål å redusere forskningen og tillitsbyggingen som kreves mens du utforsker muligheter for å tjene på DeFi. Det automatiserer hele prosessen til en innskudds- og uttakstransaksjon. 

Sammen med direkte ETH-innskudd, tilbyr yEARN-hvelv også Innpakket Ethereum (wETH) hvelv, som egentlig er en ERC20 tokenrepresentasjon av ETH. Ethereum fra wETH er låst via en smart kontraktprotokoll og en like stor mengde wETH utstedes. 

Hvordan bruke Yearn Vaults? En trinnvis guide 

Trinn 1: Det første trinnet er å komme til hvelvet med denne lenken: https://yearn.finance/vaults

Yearn VaultLandingsside for hvelvet

Steg 2: Det andre trinnet er å koble en lommebok til hvelvene ved å klikke på alternativet koble lommebok på toppen av høyre side. Husk at detaljene i hvelvet ikke blir frigitt før tilkoblingen til en lommebok er opprettet. yEARN har for tiden følgende hvelv. 

Yearn Vaults lommebok koble til

Følgende lommebøker kan brukes til å koble til hvelvene: 

Metamask, Stol på lommeboken, WalletConnet, Coinbase lommebok, Hovedbok, Trezor, Fortmatic, Portis, Sqaurelink, Torus, Authereum 

Trinn 3: Innskudd

Etter at du har koblet lommeboken, blir hvelvene oppført på Yearn.finance tilgjengelige. 

Lengte

For eksempel, for å sette inn i DAI stablecoin-hvelvet, kan brukerne angi beløpet fra saldoen i lommeboken. På samme måte, i bytte ETH og wETH, får hvelvbeleggerne yETH og ywETH. 

Depositt

Trinn 4: Betale gebyrene 

Etter bekreftelse beregnes beløpet et gebyr for å utføre smartkontrakten for å legge til hvelvet. Avgiftene varierer mellom $ 10- $ 100, avhengig av GAS-avgiftene og grensen på Ethereum-nettverket. 

Trinn 5: Tilbaketrekking fra hvelven

Når brukeren ønsker å trekke tilbake sine posisjoner i hvelvet, må de bytte ut sine yTokens (yDAI eller yETH) som kreves for å trekke sine hvelvbeholdninger eller avvikle sine posisjoner. 

Uttak fra hvelvene kan komme fra to kilder, den aktive strategihvelvet eller Yearn hvelvreserven. Hvis det kommer fra reserven, belastes det ikke noe gebyr for uttak. Imidlertid, hvis likviditet tas av DeFi-strategien under implementering, belastes et 0,5% uttaksgebyr. 

Den påfølgende inntjeningen fra hvelvet blir justert i samsvar med den nye saldoen etter uttaket. Inntektene er nevnt på årsbasis, men betales for den tiden likviditeten holdes i hvelvet. Derfor, hvis den gjennomsnittlige APY for hvelvet er 100%, vil et 1 ETH-innskudd om 6 måneder tjene 0,5 ETH i hvelvene. 

På grunn av de lukrative avkastningene ved å holde Ethereum, så hvelvene betydelige innskudd på selve den første dagen. På mindre enn 72 timer siden lanseringen ble hvelvet stengt etter å ha låst inn $ 139 millioner ($ 100 millioner på selve den første dagen). VETH-hvelvet er også stoppet. 

Ønsk deg hvelvstrategi

Depositumet til hvelvene ble deaktivert ikke lenge etter lanseringen.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map