Hvor kan man oppleve demohandel: Crypto’s Pre-Game Warm Up

Demohandel lar nybegynnere på markedet lære tauene i et simulert miljø uten å risikere noe av startkapitalen.

Å handle med kryptovalutamarkedet medfører vellykket kompetanse, konsentrasjon og viktigst av alt erfaring. Dessverre innebærer det å få erfaring vanligvis å hoppe i hodet først og lære på din egen krone. Tapet som nye handelsmenn har hatt, toppet seg i denne perioden, når deres tekniske og grunnleggende kunnskap er på det laveste.

Her er fem plattformer som gjør det enklere å handle kryptovalutamarkedet for nykommere ved bruk av demohandel. Dette gir en mulighet til å handle med en dummy-konto, der realfond ikke er i fare.

Topp 5 demo-handelsplattformer

BitMEX

BitMEX har også demohandel i tillegg til å tilby spot, leveraged og evigvarende handel på åtte forskjellige kryptovalutaer. BitMEXs versjon av demohandel, på BitMEX Testnet, krever at brukerne registrerer seg med en egen konto, men når de er inne har de tilgang til mye av BitMEXs perifere handelshjelpemidler, inkludert en lang historie med detaljerte dypdykk i de mest prekære aspektene ved handel med kryptomarked. 

Ved registrering blir brukere finansiert med en demo-versjon av 0.01 XBT – BitMEXs tickersymbol for Bitcoin. Likviditet og priser på testnettet kan avvike fra dataene på livebørsen, men det kan ikke oppstå reelle tap, og det fungerer som en nyttig måte å raskt komme i fart med hvordan plattformen fungerer.

eToro

Ved påmelding til eToro, brukere kan få tilgang til en øyeblikkelig virtuell saldo på USD som de kan utføre demo-handler med i et praksismiljø. På eToro har handelsmenn tilgang til ulike finansielle handelsmarkeder og instrumenter som valutapar, ETF-er, CFD-er og råvarer. 

Mens demohandlere får tilgang til eToros pakke med data og markedsanalyseverktøy, forblir noen funksjoner begrenset til brukerne finansierer kontoene sine med ekte valuta. eToro har også kopihandel, der brukere kan dra nytte av visdommen til veteranhandlere ved å velge et alternativ for automatisk å etterligne sine handler.

Bingbon

Når en ny bruker registrerer seg hos Bingbon, deres utvekslingslommebok fylles automatisk med en belønning på 100.000 VST (Virtual USD). Hvert token representerer en dollar, og er den opprinnelige valutaen til Bingbons demo-handelsplattform. 

For å starte demohandel, velg ganske enkelt VST-valutaen i byttelommeboken via rullegardinmenyen. Alle handler med VST foregår i et virtuelt miljø, og lar brukerne praktisere derivathandel, lære brukergrensesnittet og teste ut nye handelsstrategier.

Bingbon har for tiden tolv digitale eiendeler tilgjengelig for handel, inkludert Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Cardano og de fleste store mynter. Foruten kryptovalutaer tilbyr Bingbon også tilgang til FOREX, varer og andre populære instrumenter innen finanshandel, inkludert S&P 500, NASDAQ-100, DJIA og Nikkei 225, samt kopihandel.

Demohandel på Bingbon kan brukes hånd i hånd med Trading View’s visuelle analyseverktøy, slik at brukerne kan kartlegge og tegne handelsstrategier i detalj. Brukergrensesnittet er kompatibelt med syv forskjellige språk, inkludert engelsk, kinesisk og russisk.

Altcoin Fantasy

Altcoin Fantasy’s tilnærming til demohandel ser nye registranter få gratis virtuell valuta å bruke i en av sine vanlige handelskonkurranser, som løper kontinuerlig. Insentiver i form av bonuspriser og forskjellige konkurranser holder handelsfolk interessert mens de lærer hvordan kryptovalutahandel fungerer, og legger til et unikt spinn på å bruke simulert demohandel.

Altcoin Fantasy tilbyr et vell av informasjon som er relevant for nye spillere i form av pedagogiske videoer, artikler og mynttrendrapporter. Fordi det er et simulert handelsmiljø, kan brukere velge mellom over 1400 forskjellige mynter og tokens fra hele kryptovaluta-landskapet. Som alltid er demohandel rent lærerik, eller i dette tilfellet, for spill, og medfører ikke tap for brukeren.

Bitsgap

Bitsgap tilbyr et bredt spekter av nyttige handelsverktøy for nye og erfarne handelsmenn, inkludert demohandel. Nye registranter får 1 falsk bitcoin som de kan bruke som praksisfond i en rekke populære handelsscenarier i Bitsgaps simulerte miljø.

Bitsgaps gratis demo-handelskonto er gyldig i 14 dager før brukerne blir bedt om å registrere seg på en av to tilgjengelige abonnementsmodeller. Basisabonnementet koster $ 19 / måned, og begrenser brukerne til en $ 25 000 månedlig handelsgrense. Pro-kontoen koster $ 110 / måned, og handelsgrensen er ubegrenset uten begrensning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me