Hvordan AAX, OKEX og Bitfinex leder innovasjonen i Crypto Exchange-markedet

Det er vanskelig å sette en pinne på antall sentraler fungerer i kryptomarkedet fordi ingen globale standarder styrer etableringen og driften av disse enhetene. I de fleste tilfeller kan en person eller en gruppe mennesker med de rette databehandlings- og programmeringsferdighetene dra nytte av mangelen på kryptoreguleringer på bestemte steder for å skape en utveksling og begynne å oppføre digitale aktivapar. Dette er grunnen til at handelsmenn risikerer å miste eiendelene sine på grunn av inkompetanse og nonchalanse fra kryptobørsfirmaer.

Imidlertid ser ting opp, takket være den tilsynelatende økningen i regulatorisk tilsyn i kryptorommet. Som sådan har det tvunget disse enhetene til å investere sin tid og ressurser i innovative tiltak som er utformet for å øke samsvar eller optimalisere opplevelsen til kundene. Her vil jeg identifisere tilfeller der krypto-utvekslinger har steget til oppgaven og introdusert innovasjoner som er avgjørende for krypto-mainstream-bevegelsen.

Hvorfor må Crypto-børser fortsette å implementere innovative funksjoner?

Ikke bare må krypto-utvekslinger presse nye fortellinger for å holde følge i et veldig konkurransedyktig landskap, men de må også innføre nye funksjoner for å sikre dynamikk som er kritisk i tider når statusen til den globale økonomien er usikker. Det er med andre ord ikke nok å innlemme nye ideer bare for å få et forsprang på konkurrentene. Børs må innse at kryptomarkedet fortsatt er i sine formative år. Det er mange faktorer som kan endre status quo og omdefinere nye paradigmer for kryptobørslandskapet.

For det første tvinger fremveksten av regulatorisk tilsyn i forskjellige regioner i verden kryptobørser til å øke spillet og sette opp visse tiltak for å garantere sikkerheten til handelsmenn. Gjennom årene har dette tvunget kryptobørsene til å overholde KYC-standarder som tidligere ble sett på som motstridende med selve essensen av kryptomarkedet. Økonomisk usikkerhet er en annen grunn til at kryptoutveksling bør fortsette å eksperimentere med ny teknologi. For eksempel har COVID-19-pandemien og dens ettervirkninger på den globale økonomien presset børsene til randen av sammenbrudd som et resultat av enestående etterspørsel etter avvikling. Uten tvil vil en sentral som ikke har systemer som er robuste nok til å takle en slik belastning, finne det vanskelig å takle de neste årene.

Hva er de siste innovasjonene som er registrert i Crypto Exchange Market?

AAX Adopts London Stock Exchange’s Matching Machine

En av faktorene som brukes til å bedømme effekten av kryptobørs er hastighet. På grunn av styrken til denne følelsen, AAX, en Hong Kong-basert børs har innlemmet London Stock Exchange Group LSEG Technology for å spore samsvarende ordre. Kryptobørsen, som tilbyr spot, OTC og futures til sin voksende kundebase, har gjort dette for å innlemme ordrematchingsfunksjoner på nivå med anerkjente tradisjonelle markeder. Plattformen mener at et slikt tiltak gir prestasjonskapasitet på institusjonelt nivå, som har blitt avgjørende etter den ødeleggende effekten av intens prisvolatilitet på børser som Bitmex. 

I følge rapporter, denne utviklingen vil gjøre det mulig for børsen å sette et veldig lavt latensoppgjør på 0,0005s på sin Futures-handelsplattform. Som den første børsen som inkorporerer denne teknologien og den første til å distribuere den i skyen, slutter AAX seg til rangeringen av futuristiske kryptofirmaer som jobber med å utvikle nye måter for å sikre at kryptoprodukter blir attraktive for et vanlig publikum.. 

AAX vil liste PhiGold (PGX) fra 31. mars 2020. Når det gjelder AAX-teamet:

“Børsen valgte PGX for sin første liste over råvarefinansieringstokener, fordi prosjektet er sterkt i tråd med AAXs oppdrag å koble krypto til global finans. Ved å gjøre det mulig for handelsmenn å investere i gull, før det utvinnes fra gullgruven, som å kjøpe eiendommer utenfor planen, gjør PhiGold det effektivt mulig å kjøpe gull med rabatt. ” 

OKex lanserer sin offentlige blockchain med Creative Token Model  

OKex har utvidet virksomhetsomfanget med introdusere sitt blockchain-nettverk, Okchain. I motsetning til andre utvekslinger med eksisterende kjeder, har OKex besluttet å fokusere på å etablere virkelige brukssaker som den faktoren som er ansvarlig for økningen i verdsettelsen av dets opprinnelige token i stedet for ren spekulasjon. Derfor har OKex valgt Delegated Proof-of-Stake DPoS som konsensus som mekanismen for opprettelse av OKT-tokens og validering av transaksjoner aktivert i nettverket. 

En annen imponerende bragd med denne utviklingen er det faktum at OKchain tok i bruk en flerkjedearkitektur for å forbedre skalerbarhet og effektivitet. Og så er Okchain et ideelt alternativ for utviklere som ønsker å distribuere sine apper uansett på grunn av den robuste underliggende infrastrukturen eller den bærekraftige tokenøkonomien. De gikk nylig forbi BitMEX som kryptobørs med det høyeste Bitcoin futures-volumet.

Bitfinex implementerer et markedsovervåkingssystem


Det er ikke flere nyheter at kryptomarkedet er utsatt for manipulasjoner og prisrigging. I lys av dette, Bitfinex har introdusert et proprietært markedsovervåkningssystem, kalt Shimmer. Denne mekanismen, som forklart i rapporter, vil bidra til å forhindre markedsutnyttelsesordninger på børsplattformen. I hovedsak ønsker Bitfinex å begrense forstyrrende markedstrender som lagdeling og vaskehandel, samt forbedre gjennomsiktighet og integritet.

I følge Cryptotoast, Bitfinex brukte Rust programmeringsspråk, som er ideell for prosesser med høy hastighet og kommersiell bruk, for sin Shimmer-protokoll. Derfor er dette et forsettlig grep om å omplassere Bitfiniex som en institusjonell tilbøyelig utvekslingsplattform. 

Paxful Integrerer Chainalysis Reactor

Paxful og Chainalysis, som tidligere hadde avslørt at P2P-kryptomarkeder er risikable på grunn av utbredelsen av desentraliserte prosesser, nylig kunngjort et overraskende partnerskap for å filtrere og identifisere høyrisiko-transaksjoner på sistnevntes P2P-handelsplattform. Beslutningen om å integrere Chainalyses overvåkingsteknologi på handelsplattformen øker Paxfuls troverdighet som et globalt og troverdig inngangssted til kryptomarkedet.

Huobi introduserer en avviklingsmekanisme

Etter krasjet av kryptomarkedet, Huobi tok initiativ til introdusere en avviklingsmekanisme som delvis stopper spesifikke handelsaktiviteter i perioder når markedet registrerer enestående volatilitet. Nærmere bestemt vil dette systemet stoppe all avvikling og lukke handelsposisjoner når det er en plutselig økning i volatilitetsnivået som de opplevde denne måneden.

Huobi mener at slike pigger kan føre til at handelsmenn får panikk og setter i gang en kjedereaksjon, noe som kan sette dem i fare. Folk som er kjent med dette fenomenet i tradisjonelle aksjemarkeder, vil være enige om at Huobi har gjort endringer i de konvensjonelle effektbryterne og utviklet et nytt system som er ideelt for kryptomarkedet..

Siste tanker

Kryptobørsene har trivdes som et resultat av en tilstrømning av initiativer som ønsker å forbedre ytelsen til handelsplattformer og utvide deres virkeområde. Utviklingen som er fremhevet i denne artikkelen er bare en håndfull casestudier som viser den innovative dyktigheten til kryptobørs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector