Hvordan drar samfunnet fordel av kryptodrift?

Kryptomining har alltid vært i overskriftene, alt takket være energien den bruker. En nylig studie utført av Naturens bærekraft, en vitenskapelig tidsskrift, avslørte at kryptodrift bruker mer energi sammenlignet med mineralgruvedrift for å produsere samme markedsverdi.

Men alt er ikke galt med kryptodrift, det har også sin egen andel av fordeler som kan vise seg å være svært gunstig for samfunnet i det lange løp.

I denne artikkelen vil vi forstå hvordan kryptodrift fungerer, og hvordan det gagner samfunnet. La oss komme i gang.

Hvordan Cryptomining fungerer?

Faktisk er ikke kryptokurrency regulert eller autorisert av en stat eller bank. Transaksjoner lagres i blokker som er koblet sammen for å danne blockchain. For å validere og godkjenne disse transaksjonene, må komplekse matematiske ligninger løses.

Hele denne prosessen med å løse komplekse algoritmer kalles gruvedrift. Crypto minearbeidere løser disse algoritmene med fordelen av å bli belønnet, i form av kryptovaluta.

Selv om kryptodrift ofte er knyttet til for mye energiforbruk, har det også sine egne fordeler.

Fordeler med gruvedrift-kryptovaluta

  • Heltids karriere: Siden kryptomining handler om gruvedrift av kryptovalutaer, kan det vise seg å være en lønnsom prosess. Hvis man mestrer kryptominingskunsten, og praktiserer den fullverdig, kan det til og med vise seg å være en fantastisk heltidsarbeidsmulighet..
  • Beste måten å få mynter på: Mens den tradisjonelle valutaen som euro eller dollar frigjøres av sentralbanker, er kryptovaluta annerledes. Gruvearbeidere kan gruve kryptovalutaene og få myntene basert på utstedelsesgraden som er angitt i koden. På denne måten kan gruvearbeidere ikke jukse systemet og lage kryptovalutaer ut av luften. De må bruke datakraften til å generere kryptovalutaer. Men kryptomining gjør det lettere for gruvearbeiderne å eie myntene.
  • Kostnadseffektiv: Sammenlignet med kjøp av kryptokurver viser det seg å være mer kostnadseffektiv å bryte dem. Selv om forhåndskostnadene involvert i gruvedrift er høye, alt takket være det dyre gruveutstyret, er de påfølgende kostnadene langt mindre. Hvis det gjøres riktig, kan gruvedrift vise seg å være et billigere og skalerbart alternativ sammenlignet med kjøp av kryptovalutaer. Videre utelukker gruvedrift også risikoen som er involvert i å kjøpe en kryptovaluta, som hvis den mister verdien, oversettes til tapet av investoren. Men dette er ikke tilfelle med gruvedrift. Selv om den utvunne kryptovalutaen i verste fall mister verdien, vil utstyret som brukes til gruvedrift, fortsatt være verdifullt.
  • Forbedret sikkerhet: Etter hvert som kryptokurver går ordinært, og flere og flere mennesker adopterer dem helhjertet, er det et økt press på myndighetene for å sikre deres sikkerhet. Brukere anbefales på det sterkeste å lagre kryptovalutaene sine i en digital lommebok. Videre bør de også bruke en pålitelig VPN som PureVPN (les full gjennomgang her). En VPN beskytter din online identitet og forhindrer at den blir overskredet av tredjeparter. Selv om kryptokurver kan holdes sikre på individuelt nivå, er det utfordrende å sikre sikkerheten til hele blockchain-nettverket. Heldigvis tar kryptomining også vare på dette aspektet. Etter hvert som flere og flere gruvearbeidere prøver gruvedrift, bidrar de med hashkraft til nettverket som gjør det mindre sårbart for nettangrep. Dette er fordi nettkriminelle må utøve kontroll over minst mer enn halvparten av gruveutstyret for å forstyrre nettverket. Etter hvert som flere og flere gruvearbeidere fortsetter å bli med i nettverket, reduseres denne sannsynligheten til null. Alt i alt legger kryptomining til stabiliteten i nettverket.
  • Positiv sosial ingeniørfag: Du har kanskje ikke sett dette komme, men kryptomining kan også brukes til å drive sosialteknikk. Det er forskjellige satsinger som er i ferd med å undersøke brukstilfeller som bruker transaksjonsvalideringsprosessen i stedet for bare å lage kryptovaluta-tokens. Dermed kan gruvedriftnoder faktisk brukes til å studere store mengder data som er opprettet under kryptomining-prosessen. Disse spådommene og konklusjonene kan vise seg å være svært nyttige for helsevesen, logistikk, produksjon og andre næringer.

Innpakning

Dermed neste gang noen sier at kryptomining ødelegger planeten, må du utdanne dem med alle fordelene den gir. Hva mer, hvis en rapport fra Myntandeler skal antas at 78% av bitcoin-gruvearbeidere faktisk bruker fornybar energi til å drive gruvedriften, og forhindrer dermed overskuddsstrøm fra å bli bortkastet.

Det foregår for tiden mye arbeid i denne retningen. Når det er sagt, nylig Intel vant et patent for energieffektiv bitcoin-gruvedrift. Dermed er det trygt å konkludere med at gruvedrift sakte beveger seg mot energibesparelse, og stadig utforsker de alternative alternativene for å bli mer miljøvennlige.

Hva er ditt syn på fordelene med kryptomining? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector