Hvordan handle Bitcoin CFDer?

Kryptovaluta er et av de siste tilskuddene til markedshandelen. Deres ustabile natur og betydelige mediedekning har gjort dem til en øyeblikkelig hit blant daghandlere og serieinvestorer. I løpet av sin korte eksistens fikk mynter som Bitcoin, Ethereum og Litecoin trekkraft over globale markeder, og handles i dag gjennom ulike finansielle instrumenter.

Bitcoin CFD er et av de mest populære investeringsinstrumentene, og er tilgjengelige på tvers Bitcoin handelsplattformer. Hvis du vil lære mer hvordan CFD fungerer og lære å handle CFD du kan lese ultimate guide til CFD-handel realisert av Cryptimi.

Hva er Bitcoin CFD-er?

En kontrakt for forskjell (CFD) er en omsettelig avtale som lar investorer investere i en underliggende eiendel uten å faktisk eie og lagre eiendelen. CFD-er er bare ett av flere derivater og er spesielt populære blant eiendeler som opplever høy volatilitet.

I noen tilfeller brukes CFD-er faktisk til å til slutt kjøpe den underliggende eiendelen, slik at risikoen sikres. Imidlertid er de fleste CFD-er som handles på åpne markeder, bare spekulative.

Bitcoin CFD er bare en annen variant av dette finansielle instrumentet. Ved å kjøpe og selge kontrakter i stedet for mynter, handelsmenn er i stand til å behandle transaksjoner raskere og billigere. Videre trenger de ikke bekymre seg for trygt å sikre myntene sine i lommebøker til de er solgt.

Videre ved å velge å invester i Bitcoin CFD-er, investorer er i stand til å selge kryptokurver hvis de tror at prisen vil falle i fremtiden. Flertallet av Bitcoin handelsplattformer til og med gi innflytelse når CFD-handel, gjør det mulig for deg å åpne større posisjoner enn kapitalen tillater.

Hvordan handle Bitcoin CFDer i 4 enkle trinn

Forskjellige Bitcoin-handelsplattformer krever at du følger spesifikke instruksjoner for å invester i Bitcoin CFD-er. Imidlertid, mens hver plattform fungerer annerledes, er de generelle trinnene du tar, like.

  1. Åpne en handelskonto – Før du kan begynne å handle, må du registrere og bekrefte handelskontoen din. Avhengig av hjemland og handelsvolum, kan det hende du må oppgi identifikasjonsdokumenter og annen personlig informasjon. Anerkjente Bitcoin-handelsplattformer krever disse detaljene for å overholde Know Your Customer (KYC) -regulering og beste praksis.
  2. Sett inn pengene dine – For å kjøp dine Bitcoin CFD-er, du må først sette inn penger på kontoen din. Nok en gang varierer betalingsalternativene veldig mellom plattformene, men du vil vanligvis kunne velge mellom kort-, bankoverføring- og eWallet-betalinger. Noen av de beste nettstedene, inkludert eToro handelsplattform, støtter et bredt spekter av betalingsmåter, som inkluderer PayPal og mobilbetalinger.
  3. Velg aktiva / par – Gå gjennom plattformens støttede eiendeler og bestem hvilken eller hvilke du vil handle. Hver eiendel kan ha sine egne handelsrestriksjoner, for eksempel en volumgrense.
  4. Bestem deg for om du vil gå lang eller kort – Handel med Bitcoin CFDer betyr at du enten kan gå lenge hvis du tror at prisen vil stige etter kjøpet, eller gå kort hvis du tror at den vil synke. Dette er en av beste funksjonene ved handel med Bitcoin CFDer – du kan tjene penger både når markedene stiger og også når de faller.

Før du setter av gårde trading Bitcoin CFDer det er lurt å benytte seg av utdanningsressurser som er tilgjengelige på de beste handelsplattformene. Avhengig av hvilken plattform du vil ha tilgang til demo-kontoer, kart- og analyseverktøy for historiske data, og til og med videoopplæringsprogrammer.

Beste Bitcoin-handelsplattformer

Selv om det er flere Bitcoin-handelsplattformer på Internett, er det en håndfull som skiller seg ut over resten.

eToro

eToro er et globalt CFD-handelsplattform som har eksistert lenge før etableringen av Bitcoin CFD-er. Ved å bruke en plattform kan du handle i en rekke markeder ved hjelp av flere instrumenter, og deres gebyrer er også veldig tydelige. Bortsett fra å støtte et omfattende utvalg av omsettelige mynter, har eToro handelsplattform lar deg automatisk kopiere vellykkede handelsmenn, og dermed dra nytte av deres ekspertise. Plattformen er veldig enkel å bruke og tilgjengelig på mobil, mens eToro-konsernet og dets datterselskaper er regulert i flere jurisdiksjoner over hele verden.


Plus500

Som en handelsplattform som kun tilbyr CFD-er, er Plus500s plattform utelukkende designet for å imøtekomme CFD-handelsmenn. Før du handler med ekte penger, gir Plus500 deg muligheten til å teste strategiene dine ved hjelp av en demo-konto. Plattformen gir også omfattende historiske og pedagogiske data for å lære deg hvordan du handler Bitcoin CFDer. Plus500 tilbyr en konkurransedyktig og gjennomsiktig gebyrstruktur og godtar en rekke betalingsmåter, inkludert PayPal.

AvaTrade

Nok en flott Bitcoin handelsplattform Hvis du ønsker å investere på farten, er AvaTrade. AvaTrade-handelsplattformen er tilgjengelig på tvers av mobile enheter og støtter alle de viktigste operativsystemene, og gir deg tilgang til noen av de mest populære kryptovaluta CFDer. Den regulerte plattformen tilbyr også en praktisk demo-konto og gir deg tilgang til hjelp og support seksjoner, der du kan lære å handle Bitcoin CFD-er og se historiske data for støttede mynter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector