Hvordan investere i Bitcoin Futures – Ultimate Guide for Beginners

Bitcoin har blitt en populær investering, vi har sett institusjoner i økende grad innlemme Bitcoin i investeringsporteføljen de siste årene. Bitcoins volatilitet har lenge blitt ansett å tilby et sterkt fortjenestepotensial av investorer. 

Etter hvert som flere mennesker anerkjenner den indre verdien av Bitcoin, blir investorer mer selvsikker enn noensinne om den fremtidige verdien av Bitcoin. Dette er hvor futures sparker inn for de som har sin tro på Bitcoin. 

Bitcoin-derivathandel har overgått spothandel nylig når det gjelder daglig handelsvolum. Ifølge datasporeren Skew og BitcoinTradeVolume.com oversteg det daglige handelsvolumet for derivathandel 10 til 18 ganger volumhandel, med rundt 5 milliarder dollar til 10 milliarder dollar om dagen. Det er flere faktorer som bidrar til skiftet, for eksempel redusert volatilitet i Bitcoin selv, som bidrar til å oppfylle Bitcoins løfte om å være en stabil butikk med verdi. En annen grunn til at folk går ut av spotmarkedet, er innflytelsen fra Bitcoinhvaler i spotmarkedet, som har og kontrollerer en uforholdsmessig mengde digital valuta i markedet, og har en enorm innvirkning på prisbevegelsen..

What er Bitcoin Futures?

Etter hvert som markedet utviklet seg, ble Bitcoin Futures introdusert for å tillate investorer å utnytte Bitcoins volatilitet for massiv gevinst. Futures, eller futureskontrakter, er avtaler om å kjøpe eller selge en råvare til en fast pris til den angitte tidsperioden i fremtiden. 

Prinsippet for futures er at det gjør det mulig for investorer å tjene penger basert på deres spekulasjoner om fremtidig retning av en råvare. Investorer trenger ikke eie bitcoin for å handle futures.  

Futures-kontrakt dukket først opp i 2012. I dag har Bitcoin futures blitt et av de mest populære handelsproduktene i rommet. 

Why Trade Bitcoin Futures?

Futurekontrakter tillater investorer å sikre den fallende prisrisikoen ved å ha en kort futuresposisjon samtidig, slik at investorer kan redusere tap uten ekstra midler. Handlere kan også gå inn i posisjoner med lite kapital, og sikte på større gevinster ved hjelp av gearing.  

En av de unike egenskapene for futureskontrakter på BTCC bitcoin futures handelsplattform er den negative balansebeskyttelsen. I motsetning til de fleste andre børser som ofte krever at brukere deler tap når det er en negativ saldo. Fra 2019 har BTCC lovet at de vil dekke brukerens negative saldo 100% i stedet for å la alle profittbrukere dele tapene. 

BTCC tilbyr evigvarende kontrakt, ukentlig kontrakt og daglig kontrakt for bitcoin, med ulike innflytelser fra 10x til 150x for å dekke behovene til forskjellige handelsmenn. For eksempel har en evigvarende kontrakt ingen utløpsdato, og den er egnet for handelsmenn som ønsker å ha posisjoner over lang tid. Mens den daglige kontrakten på BTCC støtter opptil 150 ganger, er den designet for handelsmenn som ser etter store gevinster på kort tid.

How Futures Contract Work?

Hver kontrakt på BTCC representerer 1 enhet av kryptovalutaen, noe som betyr 1 BTC lik en BTC / USDT-kontrakt. Handler kan gå lenge hvis han tror at prisen vil være høyere enn den nåværende handelsprisen i fremtiden, og åpne en kort posisjon hvis han tror at prisen vil bli redusert på et tidspunkt i fremtiden.


For eksempel når den nåværende markedsprisen på BTC handles til $ 12.000. John spekulerte i at prisen på BTC vil bryte $ 12 000 i neste uke, han bestemte seg for å lengre en posisjon med 100 ganger ved å bruke 1200 USDT som margin, noe som tilsvarer prisen på Bitcoin på $ 12 000. På den annen side tror Bobby at Bitcoins pris vil falle under $ 12 000 innen neste uke, han korterer posisjonen med 100 ganger ved bruk av 1200 USDT som margin, som tilsvarer prisen på BTC til $ 12 000.

Både John og Bobby vil bli matchet av en børs for å danne en futureskontrakt. Etter en uke, hvis prisen på BTC handles til $ 12,100, betyr det at John har fortjeneste fra sin lange posisjon. John tjente $ 100 (fra prisgevinsten) x 10 = $ 1000 som et resultat. Mens Bobby mister $ 100 (fra prisnedgangen) x 10 = $ 1000. 

Etter at både John og Bobbys futureskontrakt utløp, vil BTCC gjøre opp kontraktene i Tether (USDT). Imidlertid, hvis de byttet en evigvarende fysisk leveringskontrakt, kan de velge å få eiendelen deres fysisk levert. I dette tilfellet investerte John $ 12.000 ved hjelp av 1200 USDT av margin for å åpne en lang posisjon på 10 BTC med 100x gearing.

Etter at Bitcoins pris steg til $ 12100, kan John velge å få sin realiserte fortjeneste fysisk levert. Imidlertid ville John trenge å oppfylle den totale verdien av den opprinnelige futureskontrakten, som er 10 * 12.000 = $ 120.000 for å kjøpe 10 BTC.

Physisk levering Evig Contract på BTCC

De fleste av børsene støtter kontantoppgjør når kontrakten utløper, noe som betyr at innehavere av futureskontrakter ikke mottar den underliggende eiendelen (bitcoin). Imidlertid er det en økende trend at stadig flere velger å få kontrakten for å bli levert fysisk. BTCC er blant de tidligste børsene som lanserer evigvarende kontrakter for fysisk levering.   

En av fordelene med å handle evigvarende kontrakter med fysisk levering er at det ikke er noen sjanse for prismanipulering, fordi hver næringsdrivende som holder kontrakten vil motta den underliggende eiendelen som er bitcoin på slutten, og det er ingen formel involvert i å beregne prisen av bitcoin. 

Evige kontrakter i BTCC støtter både fysisk levering og kontantoppgjør. Handlere kan ha sine eiendeler som BTC og ETH fysisk levert, og ha disse eiendelene lagret i sin egen lommebok. Du kan handle Bitcoin evigvarende kontrakter på BTCC fra 10x, 20x, 50x til 100x gearing.

Konklusjon

Gitt den økende anerkjennelsen av verdien av Bitcoin, og den potensielle fordelen med futureskontrakter. Det er ingen overraskelse at Bitcoin futures-kontrakt er en enorm hit. Det er veldig viktig å velge en børs som ikke bare har en historie med stabilitet og sikkerhet, men som også tilbyr fleksible og brukervennlige handelsprodukter.

Som en ni år gammel børs har BTCC aldri opplevd noen sikkerhetshendelse, noe som er sjelden i kryptovalutaindustrien. Med den økende populariteten i tillegg til at 6 millioner brukere over hele verden fortsetter å handle på BTCC-plattformen. Den en av de eldste børsene i verden har vist seg godt gjennom sine 9 år med driftshistorie i verdensrommet. I tillegg til det engelske markedet, er BTCC nå tilgjengelig på koreansk (비트 코인 선물), Japansk (ビ ッ ト コ イ ン 先 物 取 引) og vietnamesisk (Hợp đồng tương lai Bitcoin). 

Gå for en gratis konto på BTCC og lag din første Bitcoin Futures Trading nå. Opptil 2000 USDT innskuddsbonus er tilgjengelig nå for nye brukere!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector