Hvordan kjøpe Bitcoin med PayPal?

Etter hvert som tiden går, blir det tydeligere at bitcoin er en veldig lukrativ investering. Siden du leser denne artikkelen, er sjansen stor for at du allerede har tenkt på kryptovaluta-investering. Likevel, når du kjøper bitcoin for første gang, er det bra å velge tradisjonelle bankmetoder som lar deg gjøre fiat til krypto direkte. Den raskeste, enkleste og mest tilgjengelige måten å gjøre dette på er å kjøpe bitcoin med kredittkort. Likevel, for de som av dere som vil ha den ekstra tryggheten og tryggheten når man drar inn i en ny verden av økonomi, kan det være lurt å kjøpe bitcoin med PayPal.

Med 20 års erfaring i online-transaksjoner og ekstra forsikring og sikkerhet, er det en ideell følgesvenn å forgrene seg til denne ukjente verden som du kanskje ikke vet mye om, og derfor vil du kanskje feile på siden av forsiktighet. Problemet er imidlertid at dette alternativet begrenser valgene dine drastisk, fordi få kryptovaluta-børser godtar denne betalingsmåten. Det er her vi kommer inn: Vi har samlet en liste over de beste stedene å kjøpe bitcoin med PayPal, slik at hvis du gjøre velger du å ta dette alternativet, kan du i det minste velge en av de få prøvde og pålitelige plattformene.

eToro

eToro er en mangesidig utvekslingstjeneste som lar deg kjøpe mange forskjellige investeringsalternativer, inkludert aksjer, råvarer, forex og selvfølgelig kryptovalutaer. Du kan finne en detaljert gjennomgang her på Cryptimi. Når det gjelder kryptovalutahandel, vil nettstedet tillate deg å kjøpe bitcoin med PayPal via tjenesten deres, og det kan dermed komme deg av banen og sette inn hvor som helst mellom $ 50 – $ 10 000 per måned, noe som er nok for en førstegangsinvestor..

Dette burde komme i gang, men problemet med tjenesten deres er at du ikke kan selge de bitcoinsene du ville ha anskaffet direkte på deres nettside, så du må flytte dem andre steder for å fortsette å handle når de er kjøpt. Hvis planen din er å HODL, kan eToro fremdeles tjene dette formålet, men de lar deg fortsatt selge dem på et senere tidspunkt i bytte mot fiat-valutaer..

Paxful

Paxful arbeid som en peer-to-peer handelsplattform. Dette betyr i hovedsak at det fungerer som en megler mellom deg, personen som ønsker å kjøpe bitcoin og noen som ønsker å selge bitcoin. Den har en inkluderende brukerpolicy som betyr at alle fra hvilken som helst region kan få tilgang til den og bruke tjenestene til å kjøpe og selge bitcoin via PayPal. Dette betyr at uansett hvor du leser dette fra, kan du allerede logge på og nyte fordelene med tjenesten deres med letthet.

Når du har registrert deg for tjenesten deres og bekreftet kontoen din, er tjenesten veldig grei, og du registrerer ganske enkelt PayPal-kontoen din på deres nettsted og deretter blar gjennom tjenesten deres for oppførte selgere, til du finner en som passer for deg. Det er på dette punktet at fordelene virkelig skinner når du blir med på en prat med selgeren du kan forhandle om priser med. Når avtalen er avgjort, vil kjøperen frigjøre bitcoins, som vil bli holdt av Paxful i en halv time, og sørge for at det ikke skjer noe spill. Du har denne tiden til å gjøre opp betalingen via Paypal, som ikke koster noe fra Pax og tilbyr deg 256-bit SSL-kryptering for å sikre sikkerhet.

LocalBitcoins

Dette er en annen peer to peer bitcoin trading-tjeneste som lar deg koble til andre brukere i ditt lokale område og deretter kjøpe direkte fra mennesker, i motsetning til å kjøpe den fra en tredjeparts utvekslingsplattform. Det er faktisk en av de eldste og mest prøvde og pålitelige tjenestene i kryptovaluta, for ikke å nevne at det for de fleste av tjenestene er helt gratis..

På grunn av LocalBitcoins karakter tilbyr det deg muligheten til å kjøpe bitcoin med PayPal, samt muligheten til å kjøpe Ripple, Ethereum og mange andre topptegn direkte med PayPal-kontoen din. Etter vår mening vil LocalBitcoins være det ideelle valget for førstegangsinvestorer takket være alle grunnene vi har nevnt ovenfor og det beste alternativet for å kjøpe bitcoin med PayPal der ute på markedet..

Dette er bare 3 av de beste kryptovalutautvekslingene der ute, som ideelt sett er de beste til å begynne med, men du kan fortsatt sjekke hele liste over de beste kryptovaluta-børsene for å velge den rette hvor du enkelt kan kjøpe bitcoin med Paypal og starte din bitcoin-handelskarriere i dag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me