Hvordan kjøre din egen Exchange!

I flere år har virtuelle valutaer som Bitcoin etablert seg som et viktig investeringsmiddel for individuelle investorer. Volatiliteten til kryptovalutaer gir kryptohandlere mange handelsmuligheter. Dermed har digitale valutaer blitt mer og mer populære i handelsstrategiene til de som ønsker å diversifisere porteføljene og forbedre handelsytelsen.

I dag er det to metoder for å tjene på kryptovalutamarkedet:

 • Kjøp kryptovalutaer på en utvekslingsplattform for å oppbevare dem i en online eller offline-lommebok for kryptovaluta
 • Handle disse finansielle eiendelene via CFD-er direkte på en handelsplattform

En av hovedspørsmålene i 2019 var fremveksten av desentralisert økonomi (DeFi), en ny type finans utført i protokoller uten tillit (“trustless”) uten behov for finansielle mellommenn.

I dag kan kryptovalutabrukere over hele verden benytte seg av tradisjonelle finansielle tjenester som kreditt, utlån, handel og investeringer på en desentralisert og gjennomsiktig måte. Alt du trenger er en internettforbindelse og en kryptolommebok.

I 2020 forventes dette nye markedssegmentet å fortsette å vokse.

Defi desentralisert økonomi

DeFi oppsto for å revolusjonere måten betalinger gjøres på, noe som gir verdensbefolkningen mer frihet, styring og sikkerhet (Bilde: Medium / Vladislav Shabanov)

Fremveksten av DeFi

Bitcoin var den første DeFi-implementeringen. Det har gjort det mulig for brukere å gjennomføre økonomiske transaksjoner med andre personer uten behov for finansielle mellommenn i den digitale tidsalderen. Bitcoin og criptomoedas som var den første bølgen av DeFi. Den andre bølgen ble drevet av DeFi-blockchain Ethereum, og la et nytt lag til sin programmerbare blockchain. Nå, i begynnelsen av 2020, kan folk (og selskaper) kontrakt, gi, forhandle, investere, sikre og lagre kryptokrypto “uten tillit” takket være det økende antallet DeFi-applikasjoner på Ethereum-nettverket. I følge data samlet inn av DeFi Pulse, vokste det amerikanske dollareterekvivalenten av DeFi-protokoller fra 293 millioner dollar i januar til mer enn 687 millioner dollar i slutten av desember 2019. Ved å bruke denne beregningen som en referanse for å estimere verdien av DeFi-markedet , kan vi se at denne sektoren eksploderte i 2019 og vokste med mer enn 130%.

Hvorfor handle kryptovalutaer med CFD-er?

I motsetning til utvekslingsplattformer for kryptovaluta som lar deg bytte euro mot kryptovalutaer du kan beholde så lenge du vil i den virtuelle lommeboken, er fordelene ved å handle kryptovaluta med CFD-er større, spesielt for de som ønsker å dra nytte av raske prisendringer..

Men hva er en CFD uansett?

En CFD, Contract for Difference på engelsk eller Contrat Pour la Difference på fransk, er en type avledet produkt. Det er derfor et finansielt instrument hvis verdsettelse avhenger av et annet instrument som kalles “underliggende”. Ved å bruke en CFD eier du aldri den underliggende. Du investerer bare i variasjonen i prisen mellom åpning og lukking av kontrakten.

Fordeler med å handle kryptovalutaer via CFD-er


 • Bullish and Bearish Investments – Tjen ved å dra nytte av økningen, men også fallet i kryptokurrencypriser
 • Utnyttelse – Dra nytte av marginhandel og gearing som øker markedseksponeringen
 • Høy volatilitet – Få mest mulig ut av volatiliteten i kryptovalutamarkedet
 • Bedre likviditet – Få bedre priser og kortere transaksjonstider slik at du kan øke ytelsen din gjennom bedre likviditet
 • Ingen kryptovalutaholding – Unngå risikoen for tap, tyveri og cyberangrep knyttet til lagring av kryptovalutaene dine i en lommebok siden du ikke holder tokens ved hjelp av CFD-er
 • Fleksible handelstider – Handel i et 24-timers marked
 • Regulert og sikkert miljø – Dra nytte av et trygt og regulert handelsmiljø med beskyttelse som en privat næringsdrivende slik mot negativ balanse
 • Lav startkapital kreves – Begynn å handle CFDer med kryptovaluta med relativt lav kapital (minimum innskudd på 100 EUR på Admiral Markets)
 • Du foretrekker kanskje å ha kryptovalutaer i følgende tilfeller:
 • hvis målet ditt er å delta i denne monetære revolusjonen og å holde poletter for å bruke dem senere
 • hvis du har råd til å betale hele verdien av kryptovalutaen
 • hvis du har tid til å undersøke det beste nettstedet for å kjøpe kryptovaluta og den sikreste måten å beholde tokens på. Å finne den beste kryptovaluta-lommeboken er viktig for sikkerheten til midlene dine, slik at de ikke blir utsatt for cyberangrep.
 • hvis du ikke er redd for å glemme dine private nøkler for å få tilgang til tokens. Faktisk, hvis du mister dem, hvis de blir stjålet fra deg, eller hvis du glemmer dem, vil du miste kryptovalutainvesteringene dine for alltid.
 • hvis du ikke har problemer med å bruke uregulerte kryptobørser som kan pålegge kjøps-, salgs- eller uttaksgrenser
 • hvis investeringshorisonten er langsiktig og bare oppover

Nå kommer Bustex.io med de beste alternativene for massen. Burstex.io er tilfeldigvis den første publikumseide kryptobørs i verden som er bygget over Burst blockchain. Ikke klart hva det betyr? Det viser at Burstex nå eies av aksjonærene. De er de samme aksjonærene som mottar fortjenesten fra den innsamlede handel, noteringsavgift og uttak. Så er du interessert i å være aksjonær og delta i handelsprosessen? Det er lett. Det offisielle Burstex-token kalt BEX, ble allerede lansert 15. juni 2020. Å satse på Burstex vil automatisk gjøre deg til en aksjonær nå. Så hva venter du på? Gå med de beste! Gå Burstex! Du vil bokstavelig talt være det kjører din egen sentral der!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector