Hvordan starte en karriere innen Blockchain Technology?

De siste årene har sett begynnelsen til en ny æra som har blitt inspirert av utviklingen av en enestående teknologi kalt Blockchain-teknologi. Når du hører begrepet blockchain, hva er det første du tenker på? Vel, de fleste av oss kan koble blockchain til kryptovalutaer, som Bitcoin og Etherium. Selv om det er sant at blockchain først ble utviklet for å gjøre rede for Bitcoin – den mest populære kryptovalutaen, har den også forskjellige andre bruksområder som de fleste ikke vet om.

Hva er blockchain-teknologi?

For de som ikke vet hva blockchain betyr, er det en distribuert database som kan lagre alle typer poster. Det beste med det er at brukere bare kan redigere delene de eier, noe som gjør teknologien veldig sikker. Selv om den er sikker, er den også gjennomsiktig, siden alle med tilgang kan se hva som er lagret. Blockchain-teknologien, som først ble utviklet for å beskytte kryptovalutaene, har nå utvidet seg utover finanssektoren, og mange bransjer utforsker hvordan utnyttelse av blockchain kan hjelpe dem. Her er noen tilfeller der blockchain-teknologi brukes:

 • Den brukes til å føre digitale poster.
 • Brukes i interorganisatorisk datahåndtering.
 • Brukes av aksjemarkedsregulatorer for å godkjenne transaksjoner gjennom overholdelsesregime.
 • Finansinstitusjoner bruker den til revisjonsspor.
 • Den brukes som en plattform for smart kontraktering.

Hvorfor velge en karriere innen blockchain?

Den aktive omfavnelsen av blockchain-teknologien i forskjellige bransjesektorer har vært medvirkende til å gjøre blockchain populær. Det har også skapt mange jobbmuligheter for folk som kan jobbe med teknologien. I henhold til rapporter fra Upwork – et verdensomspennende frilansnettsted, var blockchain topplasseringen av 20 raskest voksende ferdigheter på opparbeidelse.

En annen studie fra TechCrunch fant at karrierer knyttet til blockchain øker raskt, og de er det nest raskest voksende karrierealternativet på arbeidsmarkedet. Mens det er økende muligheter i blockchain-teknologien, kan det være trygt å si at det fortsatt er en ny karrierevei. På grunn av de teknologiske fremskrittene kan det imidlertid ikke være feil å si at blockchain er en revolusjonerende teknologi som kan drive fremtiden. Derfor er det den beste tiden å lære om teknologien og starte din karriere innen blockchain det viser mye løfte for fremtiden.

Hvordan starte karrieren din innen Blockchain-teknologi?

Nå som du vet om blockchain-teknologi, dens bruk og antall muligheter den kan gi, vil du kanskje gjøre en karriere i blockchain-bransjen. Vel, hvis det er tilfelle, kan du starte karrieren din innen blockchain:

 • Bli utdannet innen blockchain-teknologi

Siden blockchain-teknologien fremdeles er veldig ny, må folk som leter etter en karriere innen teknologien forstå nyansene i teknologien. Den beste måten å gjøre det på er å kontinuerlig forbedre ferdighetene dine, og siden blockchain også utvikler seg raskt hver dag, er det avgjørende å holde deg oppdatert med alle de siste oppdateringene og fremskrittene innen feltet. Derfor kan det være lurt å bli utdannet i teknologien og dens nyanser. Her er tingene du trenger for å bli utdannet til å starte karrieren din i blockchain-bransjen.

 • Forstå det grunnleggende innen blockchain-teknologi

I motsetning til andre teknologier som trives i dag, kommer blockchain med et unikt verdiforslag. Derfor er grunnleggende forståelse av blockchain avgjørende for å starte din karriere innen teknologien. Du må kjenne til funksjonene til blockchain-teknologi, inkludert Smart Contracts, desentralization, and Daps, som er essensielle for å starte en karriere i blockchain-industrien..

Den beste måten å lære det grunnleggende på er å velge en blockchain sertifisering kurs. Sertifiseringskurs er også bedre enn å gå på en formell utdanning som krever at du deltar regelmessig på kurs.

 • Bli trent i kryptografi

Etter hvert som verden beveger seg fra mer av en fysisk sfære til å bli en digital sfære, har kryptografi blitt mer betydelig. Blockchain er sterkt avhengig av kryptografi for å lette beskyttelsen av digitale eiendeler, noe som er en av de viktigste tingene som den distribuerte hovedboksteknologien gjør. Derfor, å bli trent i kryptografi, gir deg en start for å komme inn i blockchain-industrien. Du kan lære kryptografi gjennom forskjellige online sertifiseringskurs som er tilgjengelige i dag.

 • Få kunnskap om Distribuert databehandlingsteori og hvordan den fungerer

Sikkerhet og pålitelighet har i dag blitt de to viktigste faktorene som har innvirkning på organisasjoner, brukere og verden som helhet. Det har vært mange studier for å finne en løsning som kan gi sikkerhet og pålitelighet, og distribuert databehandling har dukket opp som en av mulighetene. Det har absolutt hjulpet blockchain å bli sikker, rask og pålitelig. Selv om distribuert databehandling langt fra er en raffinert praksis, er det viktig at du vet om det siden det kan hjelpe deg med å utvikle løsninger på problemene du kan komme over i fremtiden..


 • Bli med i blockchain-fellesskapet

Cryptocurrency og blockchain har mange vellykkede lokalsamfunn som fremmer den nye teknologien, samtidig som de hjelper deres vekst og popularitet. I dag kan du finne mange kryptovaluta-prosjekter som fungerer som en treningsmekanisme på stedet for studentene som lærer og studerer blockchain-teknologi. Du kan bruke disse prosjektene til å finpusse ferdighetene dine innen blockchain-teknologien, som også vil gi deg muligheten til å få nettverk og engasjere deg med menneskene som allerede jobber i feltet. Det er en fin måte å vite mer om blockchain-industrien og hvordan du kan starte karrieren din i den.

 • Lag din egen blockchain karrierevei

Det sier seg selv at det for tiden er mange jobbmuligheter i blockchain-bransjen, og det vil være flere muligheter når tiden flyr forbi. Imidlertid er jobber ikke det eneste blockchain-teknologien har. Det kan gi en stor sjanse for menneskene som studerer teknologi for å skape sin egen karrierevei.

Det er noen av de beste måtene som kan hjelpe deg med å starte karrieren din innen blockchain-bransjen. Utvilsomt har fremtiden mange interessante muligheter for folk som kjenner og jobber i blockchain-industrien. Derfor kan det være riktig å si at det er på høy tid at du følger denne teknologien og griper mulighetene som kommer din vei med begge hendene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector