Hvordan tjene penger gjennom P2P-handel i 2020

P2P-handel (Cryptocurrency Peer to Peer) er i gang en jevn økning som etterspørselen etter topp krypto eiendeler som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Tether (USDt) øker. I motsetning til den eldre sentraliserte daghandelen med krypto, hvor du må fortsette å se på diagrammer og finne mønstre (en slitsom og veldig risikabel aktivitet), tilbyr P2P-handel deg et passivt alternativ for å tjene penger og tjene uten å måtte være aktivt på markedet. 

I denne artikkelen fremhever vi detaljene ved handel på en av krypto-P2P-børsene – OKEX; hva du trenger å vite før du begynner å passivt tjene penger gjennom P2P-handel. 

Forstå P2P-handel 

Peer-to-peer-handel bygger på den grunnleggende funksjonen i kryptovalutaer – desentralisering – slik at du kan kjøpe, selge og handle kryptovalutaer direkte over et distribuert nettverk. P2P-børser fjerner påvirkninger fra tredjepart som gir deg (forhandleren) forbedret personvern og sikkerhet for dine kryptoaktiva. 

Det er imidlertid viktig å merke seg at mens P2P-plattformer handler på et distribuert nettverk, er ikke alle plattformer desentraliserte. 

Tradere foretrekker P2P-plattformer fremfor sentraliserte børser, ettersom de tilbyr et raskere handelsalternativ, flere betalings- og uttaksalternativer, og ingen KYC-krav, og gir dermed mer privatliv. 

I neste segment ser vi på OKEx P2P kryptobørs og hvordan du kan tjene penger passivt på dem. 

Hvordan tjene penger gjennom P2P-handel

Før vi dykker inn i økonomien og hvordan du passivt tjener på P2P-børser, er det flere viktige punkter du trenger å forstå. Disse vil hjelpe deg med å handle trygt, sikre kryptoen din og tjene bedre gjennom P2P-børser.

La oss komme rett inn i det. 

Hva trenger du å vite?

  1. Sikkerhet er nøkkelen

Det viktigste å se etter i en børs før du begynner å handle er den generelle sikkerheten til eiendelene dine. Crypto- og Bitcoin P2P-børser som tilbyr tjenester uten forvaring, som lar deg være ansvarlig for dine egne lommeboknøkler og mynter, rangeres som den tryggeste. For eksempel tilbyr OKEx P2P-børs, et marked på en av de største børsene, ikke-frihetsberøvende tjenester samt en sperretjeneste for å sikre forsiktighet mellom handelsmenn. 

  1. Hardt arbeid, slapp av senere

Dette er den største faktoren for å skille passive inntektsgivere på krypto P2P-børser. Du må anstrenge deg slik at du kan begynne å tjene godt gjennom metodene som er oppført nedenfor. Hver metode innebærer forskjellige nivåer av hardt arbeid, disiplin og tålmodighet for deg å begynne å passivt tjene penger. 

  1. Avgiften er alt.

I likhet med sikkerhet tilbyr forskjellige børser forskjellige gebyrer på kryptoaktiva. Det er viktig å se opp for disse avgiftene for å sikre at du ikke mister opptjent inntekt på ublu gebyrer. Imidlertid er det null transaksjonsgebyrer ved bruk av OKEx P2P.

Slik tjener du passivt krypto på P2P-børser


Når vi tar hensyn til reglene ovenfor, kan vi nå dykke inn i hvordan vi passivt kan tjene kryptovaluta på P2P-børser. Vi fokuserer på de beste P2P-kryptobørsene på markedet med Bitcoin som valgt handelsvaluta. 

      1. Kjøp og HODLing

Det første og enkleste trinnet for å tjene Bitcoin passivt er å kjøpe fra billigste P2P-børser og holder kryptoen. I løpet av de siste årene har prisen på kryptoaktiva steget, med tidlige handelsmenn som stort tjent på kryptosekkene de fylte. Bitcoin har for eksempel sett en økning på 240% fra 1. januar-prisen til å handle over $ 11.500 i skrivende stund.

Alt som trengs i dette trinnet er tålmodighet og en sikker lommebok for å lagre myntene dine.  

>>Kjøp Bitcoin på OKEx P2P-utveksling her

      2. Kjøp og HODLing

En annen metode du kan tjene krypto på, er ved å starte kryptomarkedet direkte på en P2P-børs – bli din egen kryptobørs. OKEx P2P-utveksling, for eksempel, lar deg lage kjøps- og salgsordrer på plattformen, slik at du kan angi en lav kjøpesum og høyere salgspris for fortjeneste. 

Her må du opprette din OKEx P2P-handelskonto, vurdere de beste omsettelige kryptovalutaene for øyeblikket og angi din geografiske beliggenhet for å begynne å handle. Når du er ferdig, kan du sette opp flere betalingsmåter, annonsere prisene og la handelsmenn kjøpe og selge. Å sette opp en betaling som er knapp i ditt område og beløp ingen andre tilbyr, gir en bedre sjanse til å lage et marked.

OKEx P2p-handel

                  >>Åpne kjøp og selg annonser på OKEx P2P exchange her.

      3. Arbitrage muligheter

Arbitrage i P2P blir børser oppnådd når du kjøper en krypto eiendel til en lavere pris på en børs og selger den høyere på en annen børs. Dette er den vanligste måten å tjene krypto passivt over P2P-børser. De to viktigste metodene for å tjene krypto gjennom arbitrage muligheter er:

en. På tvers av forskjellige børser

Dette innebærer å kjøpe krypto, i dette tilfellet Bitcoin, til en nedsatt pris på en P2P-børs og selge den til en premie på en annen børs. Slike muligheter oppstår på grunn av volatilitet, likviditetsforskjell på tvers av børser, betalingsalternativer på tvers av børser og geografiske prisforskjeller. Denne typen arbitragemuligheter gir små marginer (hvis du beregner gebyrene) og blir tatt opp raskt.

b. På tvers av forskjellige mynter

Den andre måten å tjene arbitrage på er å handle med forskjellige mynter med store spread mellom seg. For eksempel, hvis spredningen mellom USDt og BTC-prisene er stor nok på en P2P-utveksling med flere mynter, kan du ganske enkelt kjøpe et token (USDt), bytte det med det andre token (BTC) og selge BTC for arbitrage. 

Huske!! Arbitrage-muligheter lukkes veldig raskt og sjekk alltid avgiftene på tvers av forskjellige børser og kryptovalutaer.

Andre måter å tjene penger på P2P-børser

      4. Utlån av Bitcoin

En annen enkel måte å tjene passiv inntekt gjennom P2P-børser er å låne ut krypto (dvs. Bitcoin). Dette krever en bytte som lar deg låne og låne ut BTC som OKEx. 

For å tjene, gå til å opprette en konto på OKEx P2P-utveksling og kjøpe en tilstrekkelig mengde BTC fra handelsmennene ved hjelp av de tilgjengelige betalingsalternativene. Deretter kan du låne ut BTC gjennom OKEx-lån funksjon som lar deg tjene renter ved å låne ut kryptoen din. 

Hvis du vil ha et lån, kan du stikke rundt BTC i låneoppgaven og motta opptil 65% av verdien av BTC i Tether-lån (USDt). Hvis verdien på BTC stiger (mer enn renten), kan du returnere lånet og ta tilbake BTC med fortjeneste. 

       5. Henvisningsprogrammer

Den siste og nest mest passive måten å tjene krypto på P2P-børser er tilknyttede og henvisningsprogrammer. Børs tilbyr provisjon og passiv inntekt til deg hvis du henviser venner til plattformen deres. Henvisningsprogrammer gir deg sjansen til å tjene krypto hver gang en venn du henviser handler på en børs. 

OKEx henvisning

                       >>Bli med OKEx henvisningsprogram her for en sjanse til å vinne $ 10 i krypto.

Konklusjon

Som det er sett ovenfor, er det ikke bare å tjene penger på kryptovalutaer for handelsmennene som forblir limt til handelskartene. P2P-børser som OKEx og LocalBitcoins gir deg muligheten til å tjene penger gjennom P2P-handel uten å delta aktivt i markedet. 

Sikkerhet for dine midler, gebyrer og likviditet i børsene er noen av de viktige faktorene du må vurdere før du velger hvordan du vil tjene penger gjennom P2P-handel..

Vanlige spørsmål

  • Hva er de beste passive opptjeningsteknikkene ved bruk av P2P-kryptobørser?

Som nevnt ovenfor kan du tjene penger på krypto-peer-to-peer-utveksling gjennom arbitrage-muligheter, kjøpe BTC og holde, skape din markedsplass, henvisning og tilknyttede programmer og låne krypto. 

  • Er Crypto P2P trading trygt?

Det kommer an på. Crypto P2P-handel er trygt på akkrediterte børser som OKEx P2P som tilbyr tjenester uten varetekt, samt en sperring for å beskytte dine handler. 

  • Hva er de beste Bitcoin peer-to-peer-børsene?

Det er en rekke topp Bitcoin peer-to-peer-børser som tilbyr tjenester globalt, inkludert OKEX P2P-utveksling, LocalBitcoins, Paxful er blant andre. for listen besøk her.

  • Tjener gjennom krypto lovlig i India?

Ja. Å tjene kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum er lovlig i India etter at Høyesterett i India opphevet forbudet mot krypto over hele landet.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector