ICO er igjen i asken. Pengestøtte verktøypoletter er neste. [DYCO]

Personverninvestorer vil aldri få tilgang til livsendrende muligheter for risikovillig kapital i aksjeselskaper. Venturekapital gir uovertruffen formueskapingsmuligheter. I økende grad, men når det neste store selskapet sender inn en børsnotering, ville de største gevinstene allerede ha blitt oppnådd.

100x til 1000x gevinster er i VC-rundene i det tidlige stadiet, ikke børsintroduksjonen.

Tidlige aksjerunder med gode selskaper er ikke tilgjengelige for detaljinvestorer.

Hva detaljhandelinvestorer får tilgang er poolen av tidlig egenkapital avvist av VC-fond, store engelinvestorer og institusjonelle investorer. Retailinvestorer som deg og jeg sitter igjen med VC-avslag.

Søppelet.

Hvordan ICO-er var forskjellige?

Det tidligste tokensalget, datert før 2017, har gjort detaljistinvestorene rike med avkastning i størrelsesorden 100x til 1000x og utover.

Men spørsmålet vinker – Hvorfor disse store mulighetene ikke ble spist opp av VC, bemerkelsesverdige engler og institusjoner?

Disse platinakledde investorene unngår i stor grad poletter. Derfor, mens detaljistinvestorer bare får delta i papirkurven av tidlig egenkapital, får de delta i BEGGE salg av søppel..

Imidlertid, på grunn av suksessen med tidlig token-salg, var 2017-18 vitne til en massiv økning i absolutt søppel-grade token-salg. Å velge gode muligheter tilsvarte å oppdage en nål i en høystak. Svindlere, prosjekter uten produktmarked / passform, eller rett opp inkompetente team klarte å skaffe kapital. Til slutt satt de fleste investorer uten ting, slik det var tilfelle med crowdfunding av aksjer.

Støvet har lagt seg

I den nåværende ettervirkningen av ICO-manien i 2017-18 har finansiering for token-salg for det meste tørket ut, men interessen for crowdfunding av aksjer forklarer uforklarlig.

Videre har mediene sørget for at folk anerkjenner kryptovalutaer som slangeolje. Som en konsekvens fortsetter crowdfunding av aksjer å finne nye ofre mens selv token-tilbud av høy kvalitet går uten interesse. Problemet er ikke at folk ikke er interessert i investeringer i tidlig stadium, det er de. Problemet er at det nåværende rammeverket som token-salg gjennomføres med er brutt.

ICO-er fungerer ikke fordi,


 • Ingen ansvar på laget
 • Ingen sikkerhetstiltak for investorer

Dette gjelder også for IEO-er, som heller ikke gir noe ansvar for teamet og ikke gir noen sikkerhetstiltak for investorer.

Uansett bør ikke appetitten til tokeninvesteringer i tidlig stadium overses, og bør i stedet oppmuntres på grunn av mulighetene det gir detaljistinvestorer. Markedets misfornøyelse med det nåværende rammeverket for token salg er forsvarlig, forståelig og rasjonelt. Derfor er behovet for et nytt rammeverk for salg av tokener: Dynamiske mynttilbud.

Hva er et Dynamic Coin Offer (DYCO)

Et tokensalg som lykkes, ellers får token-kjøperne pengene tilbake.

En DYCO er den første mulige investeringsmuligheten i det tidlige stadiet som skaper et prisgulv i sekundærmarkedet, og gir dermed investeringer på nedsiden uten å begrense oppsiden. Det holder også tokenutsteder ansvarlig uten å gjøre tokenet til et verdipapir.

Videre, mens den for øyeblikket er designet for token-salg, kan dens implikasjoner lett utvides til å omfatte crowdfunding.

Hvordan fungerer en DYCO?

Et Dynamic Coin Offering utstedes pengebaserte verktøytegn utstedes. 80% av midlene som samles inn i en DYCO er satt av til å tilbakekjøpe alle innehaverenes tokens, hvis de er misfornøyde med sitt token-kjøp.

Dette gir alle DYCO-tokens et prisgulv.

Prisetasjen ligger på 0,8 ganger salgsprisen. Dette tokens spekulative verdi og bruksverdi legges til på toppen av denne prisgulvet. Token tilbakekjøp gjennomføres 9, 12 og 16 måneder etter token generasjons hendelsen.

 • Den 9. måneden refunderes 25% av tokens
 • Den 12. måneden refunderes 37,5% av tokens
 • Den 16. måneden refunderes 37,5 av tokens

Denne tidslinjen er av avgjørende betydning, da den gir teamet avgjørende tid til å bevise levedyktigheten av utviklingen. Hver tilbakekjøpsdato fungerer således som en milepæl hvor ytelsen må vurderes. 

 • Hvis laget ikke har gjort det bra, krever eierne tilbakekjøp.
 • Hvis token presterer dårlig i alle 3 milepæler, krever eierne tilbakekjøp.
 • Hvis et lag ikke er gjennomsiktig, krever eierne tilbakekjøp.

Tilbakekjøp kan kreves for alle solgte tokens, og dermed eliminere et prosjekt. På den annen side, hvis et lag presterer bra, noe som vil gjenspeiles i token-takknemlighet når hver milepæl kommer, vil ikke eierne trenge å kreve refusjon, og derved låse opp en del av midlene som er avsatt til tilbakekjøp til i stedet brukes til å skalere utviklingen.

Viktige egenskaper ved en DYCO

A. Token Burns

I en DYCO sirkulerer bare kjøpte tokens til siste tilbakekjøpsdato. Dette betyr at et prosjekt går gjennom 16 måneder uten inflasjon.

I stedet, hver gang en tilbakekjøp gjennomføres, blir de refunderte tokens brent.

Denne mekanismen sørger for at alle tokens fra mennesker som mangler tillit til utviklingen, kan gå ut av sin stilling, til til slutt de eneste eierne er de sanne troende på prosjektet..

Dette betyr at DYCOs forventes å ha en deflatorisk nettoforsyning. Det betyr også at lag som ikke er gjennomsiktige, driver bort fra veikartet, eller rett og slett viser seg å være inkompetente, ender opp med å måtte kjøpe tilbake hele sirkulasjonsforsyningen, og dermed eliminere token (og prosjektet).

B. Speilvend

Ettersom hvert token kan kreves for tilbakekjøp til 80% av pengene som er betalt for det under DYCO, støttes hvert token med en prisvegg på sekundærmarkedet.

Dette betyr at hvis tokenprisen på børser noen gang faller under 0,8x, kan tokens kjøpes for et tilbakekjøpskrav for risikofri fortjeneste. Dette er en speilvending: DYCO-deltakere kan tjene penger hvis token opp eller ned.

For eksempel:

Anta at 10 tokens selges for $ 1 hver. Hvis disse tokens begynner å handle på en børs til $ 0,5 hver, kan de kjøpes og refusjon kan kreves for $ 0,8 per token, slik at en arbitrasjemulighet kan gjøre $ 0,3 per token risikofri.

Speilvending & Sekundært marked visualisert

C. Et utrolig sekundært marked

Gitt at hvert token har et prisgulv, har deltakere i sekundærmarkedet insentiver til å delta i dette tokens likviditet. Sekundærmarkedet vil omfatte:

 • Arbitragehandlere
 • FOMO Traders
 • DYCO Deltakere
 • Fundamentals-Driven Traders

Arbitrage-tradere vil delta i å tilby likviditet til tokens som faller dypt under prisgulvet, ettersom de vet at DYCO-deltakere til slutt vil ha disse for risikofri fortjeneste.

DYCO har innebygde datoer hvor tokens kan forventes å bli tilbakekjøpt og brent. Dette reduserer tilbudet og gir samtidig ny kapital tilbake i sekundærmarkedet. Slike hendelser har historisk ført til en bølge av FOMO-drevne handelsmenn. DYCO-deltakere selv vil være klare til å kreve risikofri fortjeneste på speilvending.

Innvarsling av en ny periode med tegnsalg

Suksess eller pengene tilbake er rammeverket for token salg under Dynamic Coin Offerings.

Detaljistinvestorer kan få tilgang til de rikdomsgenererende mulighetene investeringer i tidlige stadier kan tilby mens de har nedsiden beskyttelse, uten å hindre opp-potensialet. Samtidig får de rett til å bestemme om en utvikling kan fortsette eller ikke, og derved gi kraftige rettigheter til å holde team ansvarlig uten å gjøre tokenet til en sikkerhet.

Det første prosjektet for å benytte et dynamisk mynttilbud vil bli kunngjort i mai

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector