IEO markedsføringsstrategi: Hvordan markedsføre IEO i innledende faser

2017 var året som tilhørte ICO, og verden fant en ny måte å skaffe kapital på. Men snart skinner denne nye måten å skaffe tapt kapital på, da regulatorene begynte å feste det, ettersom mange av prosjektene som samlet inn penger på denne måten gikk dårlig og investorer mistet en betydelig mengde penger.

Med solnedgangen for ICO begynte blockchain og kryptoindustrien å lete etter en bedre løsning for å skaffe kapital som var akseptabelt for begge investorer, så vel som ikke forårsake problemer med regulatorene. Dette førte til gjeninnføring av IEO- Initial Exchange Offering.

I dag skal jeg strekke meg rundt de riktige IEO-markedsføringsstrategiene som man bør følge under lansering og til og med før lansering av IEO.

Hva er en IEO?

IEO som står for Initial Exchange Offering dukket opp i kryptokurrencymarkedet ikke så langt fra nå – det endte som en stor suksess for Binance-selskapet i 2017 da det lanserte IEO i crowdfunding-landskapet.

Du kan kjøpe essays om IEOs på Papirugle hvis du trenger mer innsikt i hva IEOer betyr. Dette essayet vil undersøke prosessen med å gjennomføre og fremme IEO og de forskjellige fordelene som er knyttet til hele prosessen.

Hva er forskjellen mellom IEO og ICO?

IEO er rett og slett fortsettelsen av et salg av prosjekt-token på en krypto-utvekslingsplattform.

Forskjellen mellom ICO og IEO er at en IEO i utgangspunktet tilbys av en kryptobørs for en oppstart som har som mål å samle inn penger gjennom tokens som nettopp blir utstedt.

Det eneste kravet fra tokenutstedere på denne utvekslingsplattformen er å betale en noteringsavgift med en viss prosentandel av det totale tokenet som er solgt i løpet av IEO. På slutten av token-salget på utvekslingsplattformen, og myntene er oppført på utvekslingsplattformen.

Tilsvarende er en annen forskjell mellom ICO og IEO-beholdningen at folk som deltar i IEO ikke sender sine bidrag til en smart kontrakt, slik det er tilfelle med en ICO, men de oppretter en konto med utvekslingsplattformen der IEO er utført. Bidragsyterne kan deretter fortsette med å finansiere sine lommebøker med mynter som de kan bruke til å kjøpe tokens til innsamlingsselskapet..

Hvorfor markedsføre IEO

Mens involveringen av utvekslingen gjør det enklere for prosjektet når det gjelder autentisering, er due diligence og synlighet som fremmer og markedsfører en IEO fremdeles en oppgave som trenger litt fokus.

Selv om børsene spiller en rolle i markedsføringen av IEO, er det fortsatt mange omfang å fylle opp, da ingen av de utvekslingsbaserte lanseringsplatene garanterer at prosjektet lykkes. Det er sjanser for at de har andre IEO-er som kjører samtidig, så vel som andre aspekter av utvekslingen mot markedet. Selv om dette ikke kan være tilfelle, er det ingen som kjenner prosjektet som teamet som støtter det, og dermed bør grunnleggergruppen ha en hånd i å markedsføre IEO.


Poeng å vurdere når du promoterer IEO med riktig markedsføringsstrategi

Ettersom det er bemerket at til tross for involvering av utveksling, må prosjektet og dets team være på vakt når det gjelder å fremme IEO, men de bør vurdere følgende punkter for å gjøre rekkevidden bedre og bredere.

 • Sørg for å engasjere publikum selv før IEO-lanseringen

Et av de viktigste aspektene man må huske på når man prøver å markedsføre eller markedsføre IEO for en omverden, er å sørge for at det er gjort nok innsats for å engasjere seg med målgruppen. Hvis prosjektgruppen prøver å målrette mot en bestemt demografi eller et målmarked, bør de prøve å undersøke hvilke ting som for øyeblikket vekker interessen til den demografien og prøve å implementere dem i markedsføringsplanen..

Engasjementsøvelsen kan gjøres i god tid før prosjektet nærmer seg utvekslingen. Fordelen med denne øvelsen er enorm. Når prosjektet nærmer seg utvekslingen, kan det være en hard konkurranse mellom forskjellige blockchain-prosjekter for å komme seg på en utvekslingsstasjon. I dette tilfellet vil utvekslingen med stor sannsynlighet være side om side med et prosjekt som allerede har utviklet en veldig jevn, men likevel effektiv markedsføring.

 • Invester i markedsføring og PR

PR, i nyere tid, har vært de mest effektive metodene for å distribuere relevant informasjon om et bestemt blockchain-prosjekt til kryptosamfunnet. I tillegg til disse prosjektene som antar at de har ekspertise innen fokusert PR-aktivitet, har de antagelig fått mye trekk fra samfunnet generelt. Det er store sjanser for at investorer kan se på prosjektet mer gunstig og kan være mer sannsynlig å investere.

Selv om det kan være mange måter å utføre PR-aktivitet på, er en av de mest prøvde og testede metodene for å generere PR i kryptoverdenen å skrive gjesteposter eller sende en pressemelding til IEO på en rekke forskjellige kryptovaluta-nyheter. Dette trenger faktisk ikke å handle om prosjektet; det bør imidlertid være å prøve å spre verdifull kunnskap til samfunnet. Det endelige målet med denne øvelsen er at prosjektgruppen får sjansen til å spre verdi til kommunikasjon.

 • Å slå Hype-maskinen til rett tid

For at en IEO skal lykkes, må tidspunktet for å nå ut til investoren være riktig. Det har blitt lagt merke til i tilfellene, tidligere også med ICO, at hvis prosjektet traff markedene til rett tid med tilstrekkelig hype, gikk sjansene for abonnementet veldig høyt.

Et prosjekt som portretterte virkelige problemløsningsmuligheter og kunne skape nok sprøytenarkoman rundt det med pressemeldinger, intervjuer, taleoppdrag og enhver annen sjanse til å få ansiktet, navnet og prosjektet foran potensielle investorer, gikk virkelig bra.

 • Bruke sosiale medier

Markedsføring og IEO og prosjektet over sosiale medier er en av de mest kostnadseffektive og populære måtene å generere interesse fra massevis av mennesker. Det er også visse sosiale medier som har et mye større antall kryptokurrencybrukere enn andre, noen eksempler på disse er Reddit, Medium og Steemit.

En av de sterkt anbefalte strategiene for markedsføring og engasjement i sosiale medier i kryptoverdenen er å være proaktiv lenge før du planlegger å faktisk presentere ideen din til en utveksling. En måte å administrere dette på er å fortsette å legge ut oppdateringer knyttet til prosjektet ditt. Dette gjør at prosjektgruppen kan holde samfunnet interessert og samtidig skape verdifullt innhold for nye lesere..

En annen flott måte å få sosiale medier til å fungere til fordel for prosjektet og naturlig vokse publikum online, er å dykke inn og begynne å kommunisere i fellesskapsdiskusjoner. En saklig diskusjon fra prosjektgruppen kan faktisk få investorer og samfunnet interessert, noe som kan føre til at folk abonnerer på IEO.

 • Ikke gi slipp på posten IEO-fase

Prosjektgruppen må ha en plan og fortsette sin markedsføringsinnsats selv etter at massesalget er over! Dette vil faktisk hjelpe til med å bygge et stort fellesskap og kan være nyttig hvis prosjektet kjører flere back-to-back IEO-er på forskjellige børser. Uansett gir det regelmessige oppdateringer om utvikling, partnerskap og andre milepæler utover pengeinnsamlingen, og det bygger på investortillit som kan være sunt for prosjektet i det lange løp.

Pek å unngå når du promoterer IEO

Mens vi har sett hva som er nødvendig for å markedsføre en IEO, er det også nødvendig for en å forstå hva som må unngås. Man må forstå at å kjøre en IEO ikke er en enkel øvelse, og det er nødvendig å ta forholdsregler på hvert trinn for å gjøre IEO vellykket. Følgende er listen over noen unngår.

 • Et stort antall rådgivere og ansatte

Mens rådgivere og ansatte gir styrke til prosjektets evner, er det ingen grunn til å ha 20 rådgivere og 30 ansatte når prosjektet fremdeles ikke har et løpende produkt. Spesielt i kryptoverdenen nærmer rådgiverkulturen seg en latterlig fase, og mange prosjekter har nettopp bygget en hær av rådgivere selv uten å tydelig definere hvilke roller de spiller i utviklingen av prosjekter..

 • Lovende over ambisiøse avkastninger

Da ICO mislyktes, er tidene der prosjektet kan lure investorer ved å fortelle dem at de vil få vanvittige avkastninger, over. Investorer er årvåkne og det samme er regulatorene. Eventuelle falske løfter kan bare gjøre ting for prosjektet, og troverdigheten kan bare tankes.

 • Kjøp følgere av sosiale medier for å vise “falsk” interesse

Å kjøpe følgere på sosiale medier for å vise populariteten til prosjektet er en grunnleggende feil øvelse. Selv om prosjektet kan vise mengden, kan kvaliteten på disse tilhengerne ikke være i stand til å tilføre verdi eller bidra til prosjekt- eller samfunnsutvikling, til slutt dukker opp sannheten.

Verktøy for å markedsføre en IEO

Selv om det kan være et hvilket som helst antall strategier for å markedsføre en IEO, er det visse dokumenter / verktøy som kreves for å implementere disse strategiene. Følgende er listen som hvert prosjekt trenger å ha, uavhengig av hva hver strategi blir implementert.

 • Bare ideen og verbiage

Selv om det er viktig å presentere best mulig informasjon via all markedsføring og PR-kanaler, bør prosjektgruppen prøve å forklare ideen sin i den enkleste formen og forstå at ikke alle investorer er klar over de tekniske detaljene og sjargongene. Hvis en investor med stor sannsynlighet ikke forstår prosjektet, vil han avvise investeringen.

 • Omfattende, men likevel enkel Whitepaper

Whitepaper utarbeides av et prosjekt før lansering av en ny valuta. Den beskriver alt investorer trenger å vite om valutaen før de bestemmer seg hvis de vil investere, kjøpe eller bruke den. Dette danner premisset for investering, og derfor bør det være omfattende og dekke alle nødvendige punkter som en investor trenger å vite for å kommunisere til ham på den enkleste måten..

 • Sterkt og sikkert nettsted

Nettstedet spiller en veldig viktig rolle i prosjektets liv. Det er en direkte bro mellom investorene og prosjektet å kommunisere da det er en oppdatering. Et HTTPS-nettsted viser de besøkende at nettstedet er sikkert. Dette er også viktig for SEO, og for din potensielle investors tillit.

 • Blogg

En blogg er et nødvendig verktøy for prosjektet for å generere organisk trafikk til nettstedet, forbedre merkevarebygging og gi verdi til kryptosamfunnets personlige preg gitt av prosjektet. Medium har vært en flott kilde og genererer mye trekkraft i kryptoverdenen. Prosjektgruppen må sørge for at det er innholdsskriving og tidsplan. Bloggen skal handle om innholdet som folk vil lese og ikke om innhold som bare snakker om hvor fantastisk prosjektet er og hvordan det kommer til å forandre verden med ideen din..

Konklusjon

Selv om det anbefales å ansette et spesialisert kryptovaluta markedsføringsfirma for å hjelpe et prosjekt med PR og markedsføring, trenger prosjektgruppen kunnskapen om hvordan prosjektet markedsføres. Hvis teamet har et godt produkt, har markedsført det effektivt og har inngått samarbeid med en populær og effektiv børs, vil IEO definitivt være en hit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector