Kryptovaluta meglere du kan stole på

Hvis du ønsker å investere i kryptovalutaaktiva for første gang, er den enkleste og sikreste måten å gjøre det på via en kryptokurrencymegler. En kryptokurrencymegler letter prosessen med å kjøpe kryptovaluta ved å tilby et sikkert og pålitelig sted å gjøre det.

På markedet er det mange å velge mellom, men det er stor differensiering når det gjelder sikkerhetsnivåene de tilbyr og handelsmulighetene de tildeler brukerne sine. På denne siden vil vi diskutere de sikreste meglerne i kryptovaluta-virksomheten, slik at du vet hvilke du skal bruke.

Hvorfor er sikkerhet viktig når det gjelder meglere?

I likhet med en bank, bør du alltid se etter den tryggeste bitcoin-megleren du kan. Dette er fordi, på samme måte som en bank, vil en kryptovalutamegler passe på eiendeler som kan verdsettes hundrevis eller til og med tusenvis. Som sådan er det siste du vil måtte oppleve å logge inn på kryptovaluta-megleren din en dag for å lære at eiendelene dine er stjålet..

Dessverre har det vært flere eksempler på at dette skjedde bare de siste 12 månedene. I noen tilfeller ble eiendelene byttet ut. I andre tapte handelsmennene betydelige summer. Selv til de mest sikre meglerne kan dette fremdeles skje, men sannsynligheten for at dette skjer reduseres mye mer. Det beste rådet vi kan gi deg er å bruke en kryptovaluta-lommebok, ettersom disse er mye mer sikre sikkerhetsmessig. Å finne en av de sikreste bitcoin-meglerne er imidlertid i det minste en god start.

Topp 5 sikre kryptovaluta meglere

Derfor er spørsmålet hvilke som er de sikreste kryptokurrencymeglerne? Vel, i denne delen har vi samlet en liste over de vi mener har de beste sikkerhetstiltakene og track record i virksomheten.

eToro

eToro er sannsynligvis det mest gjenkjennelige merket i kryptovaluta meglervirksomhet. Opprinnelig spesialisert i bitcoin CFD-er, plattformen har utvidet sin virksomhet mye og tilbyr en rekke måter å handel med kryptovalutaaktiva.

Du kan lese en uttømmende eToro gjennomgang her på Cryptimi.

En del av grunnen til at de har kommet dit de er, er via de strenge sikkerhetstiltakene som har gjort dem til en velprøvd og pålitelig plattform for handelsmenn å bruke. Bruk av brannmurer og datakryptering er en måte de utfører dette på, mens Two Factor Authentication (“2FA”) tilbyr belte- og seler-sikkerhet på kontoer. Videre er de regulert av førsteklasses økonomiske myndigheter og er et anerkjent navn i virksomheten.

IQ alternativ

IQ Option er en kryssende kryptokurrencymegler og regnes som en av de sikreste meglerne på markedet. I tillegg til å tilby en streng KYC-prosedyre når du går ombord, og tillate deg å gjøre kontoen din så privat som du ønsker, gir de regelmessig guider med guider om alle slags ting – sikkerhet inkludert. De tilbyr også tofaktorautentisering blant andre kontosikkerhetsinnstillinger som sikrer at dine personlige data og eiendelene dine aldri blir kompromittert. 40.000.000 registrerte brukere kan bevitne påliteligheten deres, noe som er garantert av CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) og FSA (Seychelles Financial Services Authority) som regulerer og lisensierer dem.

Plus500


Dette UK-baserte firmaet tilbyr handelsmenn et utvalg av over 2000 finansielle instrumenter. Dette er et firma som spesialiserer seg på bitcoin CFD-er og de har fått lov til det takket være en lisens tildelt av British Financial Regulator (FCA). De avslører alle sine økonomiske detaljer og er et børsnotert selskap på London Stock Exchange. Som sådan er alt som skjer bak kulissene på plattformen deres offentlig kunnskap, slik at du kan sikres at det ikke skjer noe uheldig.

I samsvar med Financial Conduct Authoritys regler for kundepenger holdes alle brukernes midler atskilt fra firmaene, slik at pengene dine alltid er beskyttet, uavhengig av hva som skjer med megleren selv. Takket være dette har de oppnådd en av de høyeste vurderingene av brukere på både Google Play og Apple App Store.

XTB

XTB tilbyr fire lisenser, FCA (Storbritannia), CySec (Kypros), KNF (Polen), IFSC (Belize), og har kontorer over hele verden. Dette er deres første garanti for sikkerhet, ettersom de overvåkes godt og har en fysisk enhet å jage tilbake til. De bruker også en sikker SSL-tilkobling og har kjendispåtegning fra Mads Mikkelson for ytterligere å legge troverdighet til merkevaren deres.

Coinmama

Coinmama er en av de eldste kryptokurrencymeglerne i virksomheten, og det faktum at de har holdt tidstesten er den første indikatoren på at de er pålitelige fordi de allerede har blitt prøvd og klarert av tusenvis av brukere. Mens de tilbyr hurtigkontroll som det tar bare noen minutter å fullføre, sikrer dette beskyttelse mot svindel og holder kontoen din trygg. De lover de høyeste sikkerhets- og personvernstandardene, og dette er akkurat hva du får fra dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector