Last lørdager på nytt med Stefan – En ukentlig Crypto Gambling Roundup (Uke 47)

Når vi ser på teknologiverden, virker det som om hver dag er jul. Vel, jul i den forstand at den kommer fullpakket med god atmosfære, gaver (produkter) og dens magi (utvikling). Og den fantastiske utviklingen er det vi vil dekke i denne samlingen!

Les om prisforutsigelser, desentralisering og kryptospill. La oss starte denne ukentlige samlingen.

Circles forskning på sentraliserte og desentraliserte prediksjonsmarkeder

Circle Internet Financial publiserte et innlegg der de sammenlignet sentraliserte og desentraliserte spådomsmarkeder. Forutsigelsesmarkeder er vanvittig populære siden de gir investorer en sjanse til å få en nøyaktig, troverdig mening. Hovedpoenget er at sentraliserte prediksjonsmarkeder er dyrere, med nettverksgebyrer som varierer fra 3% til 10% av fortjenesten. Men sentraliserte prediksjonsmarkeder har å gjøre med “ekte penger” og så reelle tap, mens krypto beholder immateriell aura for de fleste investorer. Til slutt er investering ikke en enveiskjørt gate, og hver investor bør bruke det som passer dem best.

XRP har et skudd mot å snu Bitcoin (BTC)

2018 var og er fortsatt et fantastisk år for Bitcoin. Bitcoin overlevde nesten alle andre mynter, og reserverte prisen mens andre mistet nesten 90% av prisverdien. Imidlertid falt hele troen på Bitcoin fra hverandre under “hash-krigen” mellom Craig Wright og Roger Ver. Nå som Bitcoin når det er bevis på Bitcoins sentralisering, kan det hende at flere mennesker er tilbøyelige til å investere i XRP. XRP vil også finne sin rettmessige plass i banksektoren. Da XRP finner sted i den vanlige bransjen, vil det ikke være uvanlig hvis XRP blar Bitcoin Innen utgangen av året.

Handlere som satser 2-til-1 Bitcoin Cash Fork vil føre til prisnedgang

Selv om mange kodere, spillere og kryptoentusiaster er strengt interessert i krypto, virker det som om politikk invaderte dette tapte paradiset. Den “hash-krigen” mellom Craig Wright og Roger Ver vil trolig føre til at Bitcoin Cash deles i to forskjellige kryptovalutaer. I sin tur fører til BCH lengder og shorts når heltidshøyder. Og dette ansporet flere scenarier angående fremtiden til Bitcoin Cash, samt noen nær fremtidige scenarier. Men som alltid med krypto, vil bare tiden fortelle historien bak gaffelen.   

Lag din virkelighet med Decentraland

De Ethereum blockchain-basert plattform Decentraland vil være vert for en VR-plattform i åpen verden som vil tillate brukere å skape sin virkelighet. Og selv om den ikke er lansert offisielt ennå, kan kryptoentusiaster allerede by på land i spillets rom. Landet er auksjonert bort i spillene ERC20 token $ Mana. For å gjøre det mer spennende, vil kundene til og med få kontrakter som beskytter både investorer og långivere. Handel i spillet var det Sakamoto så for seg krypto for i utgangspunktet. Selv om alt er bra, er det fortsatt for tidlig å snakke om resultatene av Decentraland.  

Ran Neuner anbefaler deg å kjøpe XRP

Det virker som om ingen forble stille under hasjkrigene, og det provoserte sikkert Ran Neuner. Verten til “Crypto Trader” gikk på Twitter og hevdet at kryptoinvestorer burde flytte fra BTC og Bitcoin Cash, og invester utelukkende i XRP. Dramaet er helt ekte, ettersom det gikk til Twitter-kryptosamfunnet, der tweeten reiste polare, kontroversielle meninger. Ingen kan klandre Neuner eller samfunnet. Det er bare hvor spennende verden av kryptovalutaer virkelig er.

Esports og uformelle spill som ønsker å gå over til Blockchain

Med utforskningen av online spill og blockchain, virker det som om deres fagforening er uunngåelig. Og det er ikke så overraskende, det er når du ser på hvordan spill endret seg de siste tiårene. Derfor er det bare et spørsmål om form ekteskapet mellom Esports og blockchain vil finne sted. Det er sikkert, men det vil gjøre sine første skritt under ChallengeMe-turneringen. Det vil vare i tre måneder, og lagene vil konkurrere i Counter-Strike: Global Offensive, som blir arrangert av Unikrn.

Binance CEO dobler ned på Bitcoin Bull Run  

Ripple rocket virkelig kryptoverdenen i forrige uke. Alle virkelig viktige bransjeaktører, inkludert Binance-sjef Changpeng Zhao og hevdet nok et okseløp, da han dukket opp i det populære showet “Crypto Traders.” CZ hevder imidlertid at han ikke vet hva katalysatoren vil være eller hvorfor det vil skje, men CZ er sikker på at den kommer. Likevel var ikke CZ klar på når det vil skje heller, men tror fortsatt sterkt at okseløpet kommer.

Last lørdager på nytt med Stefan - En ukentlig Crypto Gambling Roundup (Uke 47)

Finansanalytiker Gary Shilling Shorts Bitcoin

Finansanalytiker Gary Shilling, fra det beryktede investeringsselskapet “A. Gary Shilling & Co, ”er shorting Bitcoin. Han mener at det hele er et storslått Ponzi-opplegg. Shilling baserte resonnementet på et helt annet sett med argumenter, som er nærmere det “tradisjonelle økonomiske resonnementet.” For det første hevder han at han ikke forstår Bitcoin, og ikke vil investere i noe han ikke kan forstå, da er det ikke en butikk med verdi, et byttemiddel, og det aksepteres ikke universelt. Midt i Ripple-galskapen denne uken er det kanskje ikke så ille å lytte til råd fra en bransjens eldste.

Og det var det for denne ukentlige samlingen. Følg med for neste uke når mye av disse tingene vil ha sine oppløsninger. Vi sees neste gang, en oppdagelsesreisende fra kryptoverdenen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me