Last lørdager på nytt med Stefan – En ukentlig Crypto Gambling Roundup (Uke 42)

Hei igjen Bitcoin-entusiaster. Det er noe viktig du bør vite. Uken bak oss var omtrent som A a sci-fi film. Og det gjør det enda mer fantastisk. Les om opprinnelsen til online gamblingmarkedet, og visjonen om det som kommer. Til slutt, finn mer om den rare skjebnen til Malaysia når den blir en jungel av nettkriminalitet.

Og ikke en eneste bit av introen er en overdrivelse. La oss se historien for hånden.

BlockDraw grunnlegger sier Kina er en perfekt lekeplass for kryptospill

Darin Oliver, en BlockDraw-grunnlegger og kryptovalutaekspert, mener Kina er klar for kryptospill. Fra et forretningsmessig synspunkt er Kina et massivt potensielt marked. Oliver forklarer at det samme gjelder andre enorme markeder som Russland og Ukraina. Selv til sammen 35 millioner brukere til sammen er imidlertid ingen kamp for Kinas potensielle 120 millioner brukere! På toppen av det er de største kryptomarkedene Øst-Europa og Asia. Det gjør Kina til fremtidens kraftverk for kryptospill.

EOS ny plate med over 51.000 daglige brukere

9. oktober gikk kryptoanalytiker Kevin Rook på Twitter, med henvisning til DappRadar. EOS-nettverket når et nytt nivå med over 51.000 brukere på en enkelt dag. Dapps er desentraliserte applikasjoner på et bedriftsnettverk. Bare backend-koden er i nettverket, slik at Dapps kan være et hvilket som helst program. Denne gangen brukes Dapps hovedsakelig til pengespill. De tre beste Dapps BetDice, Se7ens og EOS.Win. Virkelig, en fantastisk dag for online gamblingverdenen.

Last lørdager på nytt med Stefan - En ukentlig Crypto Gambling Roundup (Uke 42)

Malaysia og “Chiba City Blues”

Verden av science fiction lenket med en surrealistisk åpning av den berømte romanen av Willaim Gibson. “Chiba City Blues” er det første kapittelet i hans legendariske roman “Neuromancer”. Og i det siste ligner kriminelle økosfæren i Malaysia sjokkerende innholdet i stykket. En beryktet triad sjef støtter “HB” mynten. Og det er noe du bør vite. Vanligvis handler kryptonyhetene om investorer og nye hendelser relatert til krypto og gambling. Det er noe helt annet.

Slutten på Ethereum slik vi kjenner det

En fantastisk analyse av hva som for øyeblikket skjer med Ethereum og Dapps, siden deres viktigste bruk er til online gambling. De siste månedene er Ethereum-prisen på et jevnt skred. I løpet av 2018 falt prisen fra $ 1000 til $ 200. Det spekuleres i at hovedårsaken til krasj er økningen av EOS blockchain. Likevel ligger den viktigste konkurransefortrinnet til Ethereum i muligheten til å lage Dapps. Imidlertid kan EOS gjøre det og mye mer. Den videre krasj av Ethereum avhenger av om den kan forbedres etter Capser-oppdateringen eller ikke.

GG World Lottery å tilby regulerte Blockchain-lotterier

Det gammeldagse pengemarkedet er klart for en komplett makeover. 2. november ble GG World kunngjorde at den er klar til å implementere blockchain-teknologi i deres system. Et erfarent team av veteraner tok en omvendt ICO-tilnærming med dette prosjektet. Modellen er så interessant for investorene fordi den gir dem tilgang til flere måter å multiplisere investeringen på. GGC-token vil også bli utstedt som en del av token-salget, og gir spesielle fordeler til tokeninnehaverne.

Kryptovalutaer blir enorme for de nettbaserte pengesidene

Adopsjonen av Bitcoin rystet verden, og det gjorde det spesielt i flere nisjemarkeder. Sikkert, det gjorde underverker for nettbaserte pengesider. Cryptos natur som en desentralisert handelsform ga spillerne flere fordeler. Det ga dem anonymitet og en måte å gjøre innbetalinger ved siden av vanlige bankkanaler. Også den andre hovedfordelen er i lavere transaksjonsgebyrer for krypto enn andre bankmetoder. Og giganter i bransjen som WPN fikk store fordeler med krypto-inkluderingen. Totalt sett tegner artikkelen et bilde av et online gamblinglandskap.  


Last lørdager på nytt med Stefan - En ukentlig Crypto Gambling Roundup (Uke 42)

World Poker Tour samarbeider med en kanadisk Crypto-oppstart

World Poker Tour kunngjør offisielt et nytt partnerskap, og lover å bygge bro over gapet mellom gambling og blockchain-teknologi. WPTs nye partner er en Vancouver-basert FansUnite, som driver en Ethereum-drevet sportsbok. I den første finansieringsserien mottok FansUnite $ 3,43 millioner, men også en eksponering for det globale publikum. Fremfor alt, på WPT-siden av ting, får det fotfeste i den modige nye verdenen av kryptospill. Virkningen av dette forholdet vil være tydelig i årene som kommer. Det er en sann definisjon av et maktflytt.

Online gambling markedet for å overgå $ 94,4 milliarder innen 2024

Denne ukens sammendrag ender med en formidabel studie som viser oss hva som kommer. Markedet for online gambling skal overgå 94,4 milliarder dollar innen 2024. Studien går og forklarer i detalj hvordan arten av kryptokurver endret spillmiljøet på nettet. Lavere bankpriser og anonymitet er bare store forbedringer som rystet den online gamblingverdenen. Derfor, trender, markeder, spådommer og utfordringer som kan oppstå i Bitcoin-verdenen skal følges til enhver tid.

Og det er det for denne ukens sammendrag. Rett og slett var det fantastisk. Still inn neste uke for å finne mer om den nye og utviklende verdenen av kryptovalutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map