Last lørdager på nytt med Stefan – En ukentlig Crypto Gambling Roundup (Uke 46)

Det er lørdag igjen, og så er det på tide med nok en ukentlig kryptorunde. Og nok en gang er det denne, uendelige utviklingen når det gjelder kryptovalutaverdenen. Les om hva som skjer med Bitcoin-betting, kryptanalyse og mye mer.

Men nok med introduksjoner. La oss starte denne ukentlige samlingen.

Bitcoins økende popularitet øker bekymringene for kampfiksing

Når hesteveddeløpet 2019 starter, blir spillere fra Australia involvert i kryptovaluta-satsing, til tross for at det er ulovlig. Et kryptovaluta-nettstedsområde 1xBit fikk mye popularitet med det kommende fremste racingarrangementet, Melbourne Cup. Satsingssteder for kryptovaluta er vanligvis lokalisert i tredjelandes land, og unngår loven. Og det var det som ga bekymringer om match-fixing siden blockchain-baserte kasinoer har nesten sporbare bankoperasjoner. Men myndighetene mener at anonymitet av kryptospill er det som gjør det så populært i utgangspunktet.  

Augur spiller inn 2 millioner dollar i spill i amerikanske mellomtoner

Augur, en blokkjedebasert, desentralisert prediksjonsplattform registrerte over 2 millioner dollar i spill på valgkveld. Spill som ble lagt på resultatet under det amerikanske midtvalget, overgikk til slutt 2 millioner dollar. Og det var 60% av alle spill på Betfair. Denne dAppen ble populær, som den mest komplekse plattform på blockchain. Da det først dukket opp, tiltrukket Augur forskjellige investorer, analytikere og handelsmenn. Det er et betydelig merke, og Augur-ledelsen mener det bare er et tegn på ting som kommer.      

Last lørdager på nytt med Stefan - En ukentlig Crypto Gambling Roundup (Uke 46)

Mike Novogratz spår en ny rekordhøyeste for 2019

Dette året var et år med store korrigeringer og forskrifter på kryptomarkedet. Bitcoin falt i pris fra fantastiske $ 20.000 for 70%, og danner en ny base på $ 6000. Men dette hindret ikke Bitcoin-entusiaster i å forutsi en annen eksplosiv økning i Bitcoin-prisen. Det var absolutt mange falske Bitcoin-prediksjoner gjennom året. Imidlertid spår Mike Novogratz, en kjent Bitcoin-investor, at det vil være en rekordhøy økning i løpet av 2019. Han sier at frykten for å gå glipp av vil drive pris på krypto, men han hevder også at prisen ikke vil krysse 10 000 dollar i løpet av året.

Jeff Wernick snakker om fremtiden for penger og bitcoin

Jeff Wernick, en mann med stor investorkarriere, og en tidlig investor i Airbnb og Uber intervjuet Block Telegraph. Og for et intervju det er. Les om historien om valuta, Federal Reserve, Bitcoin-spådommer og slutt på fiat-valuta. Finanskretser puster spekulasjoner, men Wernick er trygg på hva som er fremtiden for penger. Hele intervjuet er engasjerende å lese og har mange interessante og til dels kontroversielle meninger. Likevel er krypto den fremtidens penger.

Tron overgår Bitcoin som overstiger en million transaksjoner om dagen

Justin Sun, administrerende direktør i Tron, kunngjorde at den 4. november nådde Tron blockchain-plattformen 1 million transaksjoner på en enkelt dag. Det hele kom frem da Misha Lederman gikk på Twitter og påpekte spikingaktivitet 3. november. I det øyeblikket overgikk Tron-transaksjonsvolumet en annen kryptovaluta. Selv med denne milepælen endret handelsvolumet til Tron token imidlertid ikke. Spissen gir æren for den omfattende bruken av Tron DApps. Og ifølge Tron DApp House ble de fleste desentraliserte appene som ble brukt den dagen, brukt til pengespill.

Falske EOS lommebok kan stjele dine private nøkler

EOS Rio-organisasjonen advarer om at svindlere opprettet en falsk simpleIEOS-lommebok på, og lastet den opp på Googles Play-butikk. Hovedintensjonen er å stjele private nøkler. Og mens Play Store fjernet appen, utstedte RIO-organisasjonen en advarsel for å sjekke appen og apputvikleren grundig. Fra tid til annen vises slike falske lommebok-apper. Og Rio-organisasjonen uttaler at det finnes forskjellige andre apper som kan stjele private data og kryptovalutaer. Det var nylig en sak med en konverteringsapp. Les om det her.  


Last lørdager på nytt med Stefan - En ukentlig Crypto Gambling Roundup (Uke 46)

Ny Blockchain City i Nevada

Jeffrey Berns, administrerende direktør i Blockchain LLC, kryptovalutamillionær, og en beskyttelsesadvokat kjøpte nylig 67 000 dekar i Nord-Nevada. Han kunngjorde at han planlegger å bygge en “Sandbox”, en by drevet av blockchain-teknologi. “Sandbox City” er et demokrati som drives av blockchain-systemet. Området er i nærheten av andre tekniske giganter som Apple, Google og Tesla. Selv om det er et ambisiøst prosjekt, vil det være et utgangspunkt for fremtidens by.  

EOS får sin første stabile valuta

En New York-basert blockchain-oppstart Carbon-12 Labs kunngjorde at CUSD var tilgjengelig på EOS-plattformen. Carbon-12 Labs utviklet en stabil mynt CarbonUSD eller CUSD. Opprinnelig ble den grunnlagt av Samuel Trautwein, Connor Linn, Gavin Mai og Miles Albert 12. september 2018. Det er en prisstabil kryptokurrency, full sikkerhet 1: 1 av amerikanske dollar. Se nærmere på CarbonUSD-kryptokurrency.

Og det er det for denne ukentlige samlingen. Følg med for neste uke når vi skal gå gjennom nyhetene fra den fantastiske kryptoverdenen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map