MicroStrategy er den nye kryptoindustrien kjære

2020 var året for kryptoindustrien uten tvil. Bitcoin steg eksponentielt og ga over 300 prosent gevinster gjennom året. Markedsaktiviteten har også økt betydelig, noe som viser at kryptoindustrien ikke lenger bare er en kjepphest som folk ber om når de prøver å få seg til å føle seg bedre.

Institusjonell handling

Legitimiteten til kryptomarkedet har blitt hjulpet betydelig av institusjonelle investorer. Dette er i hovedsak enkeltpersoner og store selskaper som gir store investeringer i en eiendel.

I 2020 gikk flere offentlige selskaper over til Bitcoin, konverterte sine reserver og aktivabaser til valutaen og lot den vokse enda høyere, mange tror at handlingen fra institusjonelle investorer i bransjen først og fremst var det som fikk kryptomarkedet til å komme seg tilbake. På en måte er det sannhet i dette. Selv om det vil være uklokt å diskontere rollen som private investorer, har institusjonelle investorer definitivt gjort det største sprutet.

MicroStrategy er en hval blant hvaler

Imidlertid, når det gjelder institusjoner, hadde knapt noen selskaper så stor innvirkning som MicroStrategy. Selskapet er verdens ledende leverandør av skybaserte business intelligence-løsninger, og det flyttet inn i kryptomarkedet med styrken i fjor.

MicroStrategys kjøp begynte i august. På den tiden selskapet forklart at den trodde sterkt på Bitcons verdi som en formue og en sikring mot inflasjon. Så den kjøpte eiendelen til en verdi av 250 millioner dollar – på et tidspunkt da Bitcoin handlet til under 10 000 dollar.

Mindre enn en måned senere kjøpte MicroSTrategy enda mer og la til ytterligere 175 millioner dollar til kjøpet for totalt $ 425 millioner Bitcoin-trekk.

Ideelt sett virket et kjøp av den naturen outlandish. Selv om et selskap trodde på krypto, var det sinnssykt å se hvor mye MicroStrategy beskyttet Bitcoin bare på grunn av sin tro på det. Likevel så firmaet ut til å ha nytte av det. Da Bitcoin startet sitt rally i oktober, var MicroStrategy i stand til å multiplisere sine beholdninger betydelig. Plutselig virket ikke beslutningen om å kjøpe Bitcoin lenger som en så underlig.

Mens mange ville ha stoppet, gjorde ikke MicroStrategy selskapet i desember kunngjort at den hadde samlet inn 650 millioner dollar gjennom salg av konvertible eldre sedler. Obligasjonssalget netto mer enn de foreslåtte $ 400 millioner som MicroStrategy vurderte, og selskapet hevdet at det ville bruke de fleste midlene til å kjøpe mer Bitcoin.

“MicroStrategy har til hensikt å investere nettoinntektene fra salget av sedlene i bitcoin i samsvar med Treasury Reserve Policy i påvente av identifisering av arbeidskapitalbehov og andre generelle selskapsformål.”

Det er verdt å påpeke at MicroStrategy ikke har vært det eneste selskapet som har gjort betydelige bølger i institusjonelle investeringer. Flere andre selskaper har innlemmet Bitcoin i sine reserver, inkludert britisk kapitalforvaltningsselskap Ruffer Investeringer ($ 750 millioner) og betalingsbehandler Torget ($ 50 millioner). MassMutuaal, et forsikringsselskap i Boston, også kjøpt $ 100 millioner dollar i Bitcoin i november.

Les også: MicroStrategy kunngjør foreslått privat tilbud på $ 600 millioner konvertible eldre notater for å kjøpe mer Bitcoin

Pusher for mer adopsjon

Imidlertid ser ingen ut til å være så interessert i Bitcoin like mye som MicroStrategy. Michael Saylor, selskapets administrerende direktør, har pumpet den ledende kryptovalutaen med en hvilken som helst sjanse han kan få, og viser den som en trygg havninvestering og noe som alle burde komme inn i.

Det fører til hvorfor MicroStrategy har vært så utrolig. Mens de fleste institusjonelle investorer bare kjøper Bitcoin og hodl, har MicroStrategy gått inn for at flere mennesker og selskaper skal kjøpe det. Firmaet evangeliserer bokstavelig talt valutaen. For eksempel, Ifølge statistikken levert av Tokpie Utveksling, interessen for Bitcoin fra detaljistinvestorer som kjøper kryptovaluta første gang med bankkortene har blitt tredoblet i januar-feb 2021 sammenlignet med samme periode i fjor.

Ta forrige desember, for eksempel. Da Bitcoin først brøt $ 20.000-barrieren for første gang, tvitret Elon Musk et meme om hans tiltrekning til valutaen. Saylor hoppet umiddelbart på tweeten, spør at Musk skulle konvertere Teslas aksjer til Bitcoin.

Da Musk spurte om en så stor transaksjon var mulig, Saylor tilbys å dele sin “lekebok” med milliardæren. Som han forklarte, kjøpte MicroStrategy allerede over 1,3 milliarder dollar i Bitcoin, og de klarte å gjøre det uten å flytte markedet (hint: Coinbase hjalp litt med det)

At push for Musk så ut til å ha inspirert Saylor, som fortsatte lansering et initiativ kjent som “Bitcoin for selskaper.” Konferansen vil pågå mellom 3. og 4. februar, og den er helt gratis. I hovedsak lærer det bedrifter hvordan man best kan tå MicroStrategys linje og investere mye i Bitcoin. Dessuten, når vi ser på hvordan milliardærer forelsker seg i Bitcoin, begynner vanlige mennesker å prøve krypto uten å gjøre investeringer. Takket være løsningene som BountyMarketCap dusørsporing, en gjennomsnittlig person kan tjene kryptovalutaer gratis ved å gjøre enkle oppgaver online. Og det er bra for hele blockchain-industrien.

Mens MicroStrategy fortsetter å presse på for adopsjon, har firmaet fortsatt med sine kjøp. I forrige måned, med Bitcoin som gikk av et rally som så at det nådde en ny heltid på $ 42.000, MicroStrategy umiddelbart kjøpt dip, investere ytterligere 10 millioner dollar i eiendelen. Det beløpet kan bleke sammenlignet med millionene det har begått før, men det er fortsatt noe.

Tatt i betraktning alt dette, er det ingen tvil om at forholdet mellom Bitcoin og MicroStrategy har vært gjensidig fordelaktig. Selskapet har økt verdien av sine reserver betydelig siden august 2020, og det har spilt en betydelig økning i den ledende kryptovalutens økning til fremtredende.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er betalt gjestepost. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i artikkelen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me