Mobile Gaming finner en kryptoløsning for fiat-problemer

Mens kryptokurver har berørt mange bransjer, er den mest fremtredende effekten av den på spill- og spillindustrien. Bransjen som ble ødelagt av forsinkelsene og begrensningene til fiat og regulerte finansielle mellommenn, synes til slutt å ha fått en løsning.

En kryptoløsning på fiat-problemer

Spillutviklere og produsenter jobber utrettelig for å sikre at spillene deres er underholdende og minneverdige for spillelskere. Men på grunn av forsinkelser forårsaket av fiat og finansinstitusjoner, er industrien plaget, og kunden må vente en gang i flere uker på å motta betalinger. En del av at utviklere og brukere må bære unødvendige transaksjonsgebyrer og provisjoner. Dette gir spillutviklere marginal fortjeneste som påvirker midlene til neste spillutvikling.

Et annet problem som hemmer bransjens vekst er svindel og feilbehandling. Siden de fleste av spillkjøpene er virtuelle, er det veldig vanskelig å unngå svindel. Et veldig vanlig tilfelle av svindel i spillindustrien er når en spiller har betalt for et virtuelt element eller spilllisens, men aldri mottatt det. Uten mye i hånden for å fysisk spore eller bevise at de virtuelle varene eller spilllisensene ikke ble mottatt, sitter spillere vanligvis med veldig lite bevis for å få refusjon fra banken. Dette er også tilfelle når spillutvikleren faktisk ikke har til hensikt å svindle, men på grunn av noen vanskeligheter ikke mottar betalingene.

Crypto gir svar på alle disse. Siden kryptokurver er basert på blockchain-hovedbok, er gjennomsiktigheten til hovedboken en naturlig svindel eliminator fordi alle registrerte data er permanente og konstant tilgjengelige. Også overføringen av verdi mellom utvikleren og spilleren er raskere og billigere enn de tradisjonelle fiat-metodene.

MobileGO en perfekt partner for spill

MobileGo er en ERC-20 som har skapt forskjellige partnerskap med noen av de mest populære spillene. Bortsett fra alle funksjonene som blockchain og kryptokurver gir spillutviklerne, gir token også rabatter i transaksjonene sammen med belønninger til brukerne.

API-en som er utgitt av selskapet er åpen kildekode, vil derfor være tilgjengelig for alle. Det er også gebyrer som belastes av Ethereum blockchain, men disse avgiftene kan betales av MobileGo-tokens gjennom API-betalingsmåten. Bortsett fra dette har teamet prøvd sitt beste for å holde seg gjennomsiktig og har kontinuerlig gjort et forsøk på å integrere med ledende løsninger som Mobile Metamask. MobileGo Payment API kan tømmes med en standard ETH-avgift, og kan byttes fra ETH til MGO for enklere logistikk.

Her er et eksempel på en utvikler som dekker avgifter i MGO: en bruker foretar et kjøp i spillet som utgjør totalt 10 MGO-tokens, avgiften utgjør 0,1 MGO, så utvikleren mottar 9,9 MGO etter at 0,1-avgiften er betalt. Hvis en bruker dekker gebyret, ender han opp med å bruke 10,1 MGO og utvikleren ender med å motta 10. I forhold til ETH, blir betaling av transaksjonsgebyrer i MGO betydelig billigere..

Det er også verdt å merke seg at teamet kan tilby et tilpasset API som kan brukes til å heve avgiften bak en transaksjon for å finansiere en bestemt sak valgt av utvikleren, kanskje en veldedighetsdonasjon. I dette tilfellet vil en del av den totale kostnaden for en transaksjon videresendes til veldedighet.

Eksemplene på gebyrer og betalinger som presenteres her er avhengige av ETH-nettverket og gjenspeiler ikke den nåværende / forrige / fremtidige situasjonen, de brukes utelukkende for å gi en presis forklaring på API-mekanismen.

MobileGos nye open source-betalings-API er ment å gi utviklere og brukere flere alternativer, forbedret brukervennlighet og kostnadseffektivitet når de bruker MGO som betalingsmåte. Teamet har uttalt at det for tiden er involvert i forhandlinger med potensielle partnere som kan bruke MGOs nye open source-betalings-API på sine plattformer eller i spillet.

MobileGo har sørget for at det er åpen natur og gjennomsiktighet med lanseringen av det GitHub. Dermed lar samfunnet delta og bidra med et belønningsprogram for å belønne bidragsytere.

Utviklere vil kunne integrere denne API-en i spillene sine for å kunne bruke MGO som en direkte betalingsmetode. All koden er tilgjengelig på teamets offisielle GitHub-konto.


Lagets nylige utgivelse vil utvilsomt bidra til å øke adopsjonen av MGO i spillmiljøet som en betalingsmåte.

her er flere andre utviklingstrekk MGO jobber mot som –

  • Smart kontrakt for desentralisert matchmaking i turneringer
  • eSports-plattform (bygget på toppen av smartkontrakten)
  • Integrasjon av Payment API med vår kommende MGO Store

Ettersom spillindustrien blomstrer i popularitet, kan MobileGO og andre lignende mynter gi et viktig brukstilfelle som vil hjelpe spillere og spillutviklere til å trives sømløst sammen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector